Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 03, 18:10)
čia gal ta pati rašė, kurios "straipsnis" apie kvepalus buvo liepos mėn. Ievoj? pamačiau ant viršelio, kad toks yra. po to spjaudžiaus ir atsižegnojau nuo to žurnalo amžiams. klaidų pilna, išrasta naujų kvepalų, kokių nėr gyvenime buvę, pavadinimai beriami viens po kito, be esmės ir prasmės, ir pabaigoj dar vieno tinklapio reklama. total košmar.
va, susiradau. rašytoja - Neria Lejay (jei čia tikri vardas, pavardė).

Nea,ne ta pati.Sita sedevra parase Egle Zubkauskaite,nors straipsnyje minima-IEVA atliko tyrima bigsmile.gif .Gal profesionalia "nosi" samde rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 spalio 2010 - 15:33
siandien visai netiketai atradau siuos Issey Myake kvepalus ax.gif suintrigavo, nes pakankamai astrus ir ispudingas pirmasis akordas - kaip gaivaus oro pliupsnis nulijus lietui po ilgo vasaros smogo wub.gif vasara manau visai sauniai atsikleistu ax.gif

user posted image

dar dar kas bandet ar turit, turejot ir galetumet pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
dabar jau liko tik prisiminimas apie juos biggrin.gif greit isgaravo, nors radau ne viena atsiliepima, kad ilgai laikosi, nors ir EDT g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 spalio 2010 - 18:31
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 04, 18:45)
siandien visai netiketai atradau siuos Issey Myake kvepalus  ax.gif suintrigavo, nes pakankamai astrus ir ispudingas pirmasis akordas - kaip gaivaus oro pliupsnis nulijus lietui po ilgo vasaros smogo  wub.gif vasara manau visai sauniai atsikleistu  ax.gif

user posted image

dar dar kas bandet ar turit, turejot  ir galetumet pakomentuot  4u.gif

Turiu šiuos. wub.gif Tai man jie kaip ką tik nupjautos žolės kvapas, gaivus citrinų gėrimas. blush2.gif Neseniai nusipirkau A Scent by Issey Miyake Eau de Parfum Florale. Tai man jie labiau patiko, nei pirmieji, nes A Scent by Issey Miyake Eau de Parfum Florale yra daugiau gėliniai. Dominuoja bijūnas. thumbup.gif Abu kvapai – gaivūs, mieli, šilti, tinkantys pavasriui/vasarai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 10 05, 13:19)
Turiu šiuos.  wub.gif Tai man jie kaip ką tik nupjautos žolės kvapas, gaivus citrinų gėrimas. blush2.gif Neseniai nusipirkau A Scent by Issey Miyake Eau de Parfum Florale. Tai man jie labiau patiko, nei pirmieji, nes A Scent by Issey Miyake Eau de Parfum Florale yra daugiau gėliniai. Dominuoja bijūnas.  thumbup.gif Abu kvapai – gaivūs, mieli, šilti, tinkantys pavasriui/vasarai.  rolleyes.gif

O aš norėčiau tik nupjautos žolės monoaromato, jokių gėlių, jokių citrusų kvepalų kompozicijoje. Deja, tokių dar neužtaikiau. Turbūt dar tokie ir nesukurti (mažai matyt tokių mėgėjų, kurie pageidautų tik žole kvepėti tongue.gif )
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar labai jau skiriasi Yves Rocher senieji „Venice“ user posted image ir naujieji „Venise“ user posted image. Internete skaičiau, kad skiriasi kaip diena ir naktis. blush2.gif Gal kuri testavote? smile.gif Mano mylimiausi yra „Venice“, bet jau jųjų nebegamina, taigi, nusprendžiau pirkti „Venise“. Kažin ar atitiktų kvapas? Bet žinome, kad senieji ir naujieji „Climat“, taip pat skiriasi. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 05, 14:23)
O aš norėčiau tik nupjautos žolės monoaromato, jokių gėlių, jokių citrusų kvepalų kompozicijoje. Deja, tokių dar neužtaikiau. Turbūt dar tokie ir nesukurti (mažai matyt tokių mėgėjų, kurie pageidautų tik žole kvepėti tongue.gif )

Turiu Balmain Vent Vert miniuką, gryna žolė biggrin.gif Pusė likę, galėčiau perleist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 13:36)
Turiu Balmain Vent Vert miniuką, gryna žolė biggrin.gif  Pusė likę, galėčiau perleist  ax.gif

Pasiskaitinėsiu apie juos. Jei komentarai tenkins, parašysiu į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 05, 14:41)
Pasiskaitinėsiu apie juos. Jei komentarai tenkins, parašysiu į AŽ.

Tik ilgai netempk, nes greitai neturėsiu galimybės iš namų lakiot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 13:45)
Tik ilgai netempk, nes greitai neturėsiu galimybės iš namų lakiot  ax.gif

O geras bigsmile.gif , tik dabar pastebėjau profilyje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 05, 14:23)

Paskaičiusi prisiminiau Lauren by Ralph Lauren. MB yra pasakęs, kad jam alergija gali prasidėti psichologiniu pagrindu nuo šito kvapo, nes labai primena ką tik nupjautos žolės kvapą (jis alergiškas pievų žolėms ir sako, kad jį tokie "žali" kvapai erzina - nuolat persekioja mintis, kad tuoj tuoj užsikimš nosis ir t.t.). Nepamenu, ko ten dar juose yra, bet, kad kvepia žole bent ant mano odos - tai tikrai ryškiai...

Gal kartais ir juos esi išbandžiusi?

Aš turėjau labai nedidelį kiekį, bet kartas nuo karto pasvajoju, kad vėl jų norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 10 05, 13:52)
Paskaičiusi prisiminiau  Lauren by Ralph Lauren. MB yra pasakęs, kad jam alergija gali prasidėti psichologiniu pagrindu nuo šito kvapo, nes labai primena ką tik nupjautos žolės kvapą (jis alergiškas pievų žolėms ir sako, kad jį tokie "žali" kvapai erzina - nuolat persekioja mintis, kad tuoj tuoj užsikimš nosis ir t.t.). Nepamenu, ko ten dar juose yra, bet, kad kvepia žole bent ant mano odos - tai tikrai ryškiai...

Gal kartais ir juos esi išbandžiusi?

Aš turėjau labai nedidelį kiekį, bet kartas nuo karto pasvajoju, kad vėl jų norėčiau.

Prieš kokį trejetą metelių turėjau jų miniuką. Tuomet nepatiko, netgi labai schmoll.gif Kažkaip asociacijų su žole tuomet neiškilo. Bet nelabai dar tada aš parfumerija tesidomėjau, ir juo labiau žolės kvapo kvepaluose neieškojau.
Atsakyti