Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Byredo La Tulipe teko uostyti, bet tikros ryškios dominuojančios tulpės juose neaptikau. Galima apibūdinti taip: "gėlių puokštė".
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 19, 20:14)
Permažai tulpių juose radau smile.gif

prieš porą dienų vyrui pakišau ranką, pakvėpintą su "Songe de Tulipe" ir paklausiau kuom kvepia. atsakymas "taigi čia tulpės". nieko sau g.gif aš ten tulpių irgi nelabai randu kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 rugsėjo 2010 - 21:10
Karštoji naujiena:
Šią savaitę iki rugsėjo 25 d. VDK nuolaidos Andy Tauer kvepalamas - visi 50 ml. kvepalai 270 Lt.
Testavimas - nemokamai:)))

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 19, 22:10)
prieš porą dienų vyrui pakišau ranką, pakvėpintą su "Songe de Tulipe" ir paklausiau kuom kvepia. atsakymas "taigi čia tulpės". nieko sau g.gif  aš ten tulpių irgi nelabai randu kažkaip.

pakvieskit jį užsiregistruoti šiame forume ir padėti išdiskutuoti, kuriuose kvepaluose tulpė gražiausia ax.gif Gal netgi yra tokie mono? pvz., vadintųsi jie "Kovo 8".
o kalbant rimtai - nesu sutikusi kompozicijos su dominuojančia tulpių nata...

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 09 20, 13:15)
pakvieskit jį užsiregistruoti šiame forume ir padėti išdiskutuoti, kuriuose kvepaluose tulpė gražiausia ax.gif  Gal netgi yra tokie mono? pvz., vadintųsi jie "Kovo 8".
o kalbant rimtai - nesu sutikusi kompozicijos su dominuojančia tulpių nata...

visa laimė, maniškis su kovo 8-ąją nedraugauja ir tulpių namo tą dieną netempia lotuliukas.gif

tulpių aš irgi nesu sutikus kvepaluose, bet nelabai ir ieškojau, reikia pripažinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 20 rugsėjo 2010 - 22:01
Laba
Mergaites, gal patartumete, brandziai moteriskei (ne poniutei, 60 m.) tinkancius kvapus, esancius LT parduotuvese. Tik ne saldzius ir ne vasariskai lengvus, kurie tinka jaunamartems. Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2010 09 21, 16:00)
Laba
Mergaites, gal patartumete, brandziai moteriskei (ne poniutei, 60 m.) tinkancius kvapus, esancius LT parduotuvese. Tik ne saldzius ir ne vasariskai lengvus, kurie tinka jaunamartems. Aciu  aciuks.gif

Kadangi atitinku du iš trijų nurodytų kriterijų, tai pareikšiu, kas man atrodytų tinkama bigsmile.gif Klasika: Chanel No. 5, Coco, Allure; Paloma Picasso Paloma Picasso, Donna Karan Knowing, Guerlain Samsara, E. Arden Red Door.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 09 21, 23:29)
Kadangi atitinku du iš trijų nurodytų kriterijų, tai pareikšiu, kas man atrodytų tinkama bigsmile.gif Klasika: Chanel No. 5, Coco, Allure; Paloma Picasso Paloma Picasso, Donna Karan Knowing, Guerlain Samsara, E. Arden Red Door.

Kadangi mano mama atitinka visus 3 kriterijus,tai iš išvardintų Paloma Picasso ir Red Door jos mėgstamiausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 09 22, 19:54)
Kadangi mano mama atitinka visus 3 kriterijus,tai iš išvardintų Paloma Picasso ir Red Door jos mėgstamiausi  bigsmile.gif

Maniškė 2 kriterijus atitinka - Paloma Picasso vieni jos mėgstamiausių, dar Lancome Climat (tik kad jie nebe tokie, kaip seniau būdavo) ir Elizabeth Arden 5th Avenue.
Atsakyti
Maniškei irgi Paloma Picasso - vieni mylimiausių per amžius smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms labai labai 4u.gif padejot tokioj gausybej susigaudyti karsta.gif . Leksiu dabar uostyti ir gal but jau nupirkti sokiai.gif .
Atsakyti
Man ir pačiai Paloma Picasso yra vieni mylimiausių. Įdomu, kurį iš išvardintų kriterijų atitinku laugh.gif
Atsakyti