Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Sveikos merginos, paaiškinkit man tokį dalyką.
Nusipirkau SJP Lovely ir ant dugno parašyta "parfum serum vaporisateur" g.gif
Buteliukas matinis, purškia srovele, ir ant kūno lieka toks aliejus, kuris po to isigeria į odą, kas čia?
Atsakyti
Prasau, pasakykit, kaip kvepia mimosa? blush2.gif

Tetis sake, kad yra toks issireiskimas - svelni, kaip mimoza.. Dabar dar labiau idomu, koks tas kvapas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 17 rugsėjo 2010 - 20:05
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 17, 19:57)
Prasau, pasakykit, kaip kvepia mimosa?  blush2.gif

Tetis sake, kad yra toks issireiskimas - svelni, kaip mimoza.. Dabar dar labiau idomu, koks tas kvapas  unsure.gif

Aš tai žinau kiek kitokį išsireiškimą - lepi, kaip mimoza mirksiukas.gif

O kaip kvepia mimozos juk gali suprasti pauosčiusi L'Artisan Parfumeur Mimosa Pour Moi. Dar ji ryški plačiai žinomuose Guerlain Champs Elysees.

Mano nosiai tai švelnus, šiltas, salsvas, neįkyrus, šiek tiek medumi dvelkiantis, saulėtas kvapas. Sukeliantis geras emocijas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 rugsėjo 2010 - 20:16
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 17, 21:14)
Aš tai žinau kiek kitokį išsireiškimą - lepi, kaip mimoza mirksiukas.gif

O kaip kvepia mimozos juk gali suprasti pauosčiusi L'Artisan Parfumeur Mimosa Pour Moi. Dar ji ryški plačiai žinomuose Guerlain Champs Elysees.

Mano nosiai tai švelnus, šiltas, salsvas, neįkyrus, šiek tiek medumi dvelkiantis, saulėtas kvapas. Sukeliantis geras emocijas rolleyes.gif

Na, tada su svelniu kvapu gal neapsigausiu. Baisiai gera akcija radau, bandau nematuskem pirkti (o as zadejau... doh.gif )

Aciu!
Atsakyti
Aš dievinu Britney kvepalus .
Jie NUOSTABŪS.
thumbup.gif
Kam dar patinka ?
Gal kas žinot ,gal kur vežasi jau naujus jos kvepalus į lietuvą ?
Turiu Britney curious, fantasy midnight,fantasy,Believe..
Niekur nerandu pirkti in control curious doh.gif
kas kas žinot kur galima būtų isigyti šiuos kvepalus ?
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 18, 12:53)
Aš dievinu Britney kvepalus .
Jie NUOSTABŪS.
thumbup.gif
Kam dar patinka  ?
Gal kas žinot ,gal kur vežasi jau naujus jos kvepalus į lietuvą ?
Turiu Britney curious, fantasy midnight,fantasy,Believe..
Niekur nerandu pirkti in control curious  doh.gif
kas kas žinot kur galima būtų isigyti šiuos kvepalus ?

In Control Curious neseniai mačiau Klaipėdos „Akropolyje“. 4u.gif Žinoma, visada galite pigiau rasti užsienio internetinėse parduotuvėse. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 09, 13:45)
Berods, lengvi gėliniai, bet seniai uosčiau, bijau pameluot  blush2.gif  Juos tikrai turėjo, o gal ir tebeturi GinCherry, parašyk jai AŽ  smile.gif

Ach, man irgi interesna, koks gi LULU Guinness kvapas bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klapuske: 18 rugsėjo 2010 - 16:34
QUOTE(S@lsa @ 2010 09 08, 22:00)
mergaites, ka galite pasakyti apie si kvapa, kokiai grupei peiskiriamas? gavau pasiulyma keistis, bet pauostyti Lietuvoj nemanau, kad yra sancu  biggrin.gif

Turėjau nemažą butelaitį šio kvapo - labai aiški pavasarinių gėlių (jazminų? hiacintų? lelijų? našlaičių?) nata juose. Todėl ir nepatiko.
Atsakyti
Klausimas Ingėnui:

Neseniai pirkote Il Profvmo Songe de Tulipe. Žiūriu, kad dabar šis atsidūręs išparduotuvėje. Kas nepatiko? Apskritai butų įdomu pamatyti atsiliepimą apie šiuos kvepalus.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 09 19, 19:05)
Klausimas Ingėnui:

Neseniai pirkote Il Profvmo Songe de Tulipe. Žiūriu, kad dabar šis atsidūręs išparduotuvėje. Kas nepatiko? Apskritai butų įdomu pamatyti atsiliepimą apie šiuos kvepalus.

Permažai tulpių juose radau smile.gif O tikėjausi tiesiog tulpių monoaromato. Mano nosis juose pagauna gal labiau kažką iš vandens augalų (kelia asociacijas su lelijomis ar lotosais) g.gif
Kaip jau buvo minėta, šie kvepalai turi labai daug panašumo į Comme Des Garsons Calamus. Tik Calamus labai ryškūs salierai, o va Songe de Tulipe juos pakeičia gėlės.
Atsakyti
Ačiū. Jei pavyks kažką rasti, kur dominuotų tulpių aromatas, apšvieskit ir kitas forumietes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 09 19, 19:18)
Ačiū. Jei pavyks kažką rasti, kur dominuotų tulpių aromatas, apšvieskit ir kitas forumietes  mirksiukas.gif

Turiu įtarimą, kad tokių kvepalų ir nėra g.gif
Seniau buvo diskutuojama, kad tie mano įsigytieji Il Profvmo kvepia identiškai pilnavidurėms tulpėms (tiesa, pilnavidurių kvapo nežinau, seniai su jomis susidūriau, man labiau žinomas įprastų mūsuose parduodamų tulpių kvapas).
O gal mano nosis ne taip juos supanta g.gif
Va Byredo La Tulipe, kiek skaičiau (pati jų neuosčiau) irgi tikrai ne monoaromatas, tulpių ten mažoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 19 rugsėjo 2010 - 19:27