Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 29 gruodžio 2010 - 13:51
Sveikos mielosios,

Ką manote apie galimybę susikurti unikalius savo kvepalus? Pasirinkti ne tik kvepalų ingridiantus, bet ir buteliuko formą, kamstelį, dežutę ir net logotipą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2010 12 29, 14:51)
Sveikos mielosios,

Ką manote apie galimybę susikurti unikalius savo kvepalus? Pasirinkti ne tik kvepalų ingridiantus, bet ir buteliuko formą, kamstelį, dežutę ir net logotipą? smile.gif

Įdėja puiki, bet ar ne per brangu vien tik keletą buteliukų pagaminti? ax.gif smile.gif g.gif Pamenu fragranticoje buvo straipsnis ir internetinė svetainė, kurioje galima susikurti kvepalus pagal sudedamąsias dalis ir t.t. Gaila, bet neišsisaugojau linko. blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, kompanija, kurią aš žinau ir kuri siūlo šią galimybę kainą pateikia labai sakyciau prienamą, apie 150 lt smile.gif plius, tie kvepalai šiek tiek su feromonais smile.gif aišku yra jau ir sukurtų kvapų kolekcija. Bet pvz jei reikia kažkokios išskirtinos dovanos, tai manyčiau tikrai orginalu. Padovanoji su žmogaus vardu kvepalus, fainai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2010 12 29, 14:59)
Na, kompanija, kurią aš žinau ir kuri siūlo šią galimybę kainą pateikia labai sakyciau prienamą, apie 150 lt smile.gif plius, tie kvepalai šiek tiek su feromonais smile.gif aišku yra jau ir sukurtų kvapų kolekcija. Bet pvz jei reikia kažkokios išskirtinos dovanos, tai manyčiau tikrai orginalu. Padovanoji su žmogaus vardu kvepalus, fainai smile.gif

Tai gal but jus tuo ir uzsiimat? g.gif
Atsakyti
Taip smile.gif Tik esu tarpininke tarp kompanijos ir pirkėjo.
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2010 12 29, 13:59)

kaip suprantu, tai cia FM "atitikmuo" biggrin.gif Firmos konkuruoja, tad kiekwiena sawaip bando skverbtis i rinka biggrin.gif
Atsakyti
O ar tai blogai? smile.gif
Rinkoje atsirada tai, kas yra idomu ir gali susilaukti demesio. Objektyviai ivertinkite, ar tikrai nepatiktu pasidovanoti sau tokius kvepalus? smile.gif Vien proceas juos pagaminti, ieskoti ingridiantu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2010 12 29, 20:51)
O ar tai blogai? smile.gif
Rinkoje atsirada tai, kas yra idomu ir gali susilaukti demesio. Objektyviai ivertinkite, ar tikrai nepatiktu pasidovanoti sau tokius kvepalus? smile.gif Vien proceas juos pagaminti, ieskoti ingridiantu ir pan.

Aš asmeniškai tokių kvepalų tikrai nenorėčiau cool.gif Man svarbiau rezultatas, o ne procesas. Nesu tokia ekpertė, kad galėčiau kažką man tikrai patiksiančio iš natų susidėlioti, o kitais lietuviškais "kūrėjais" aš nepasitikėčiau biggrin.gif
Tikrai netikiu, kad už 150 Lt galima būtų pasigaminti gerus asmeninius kvepalus iš kokybiškų žaliavų. Buteliuko forma, dizainas ir pan. dalykai šiuo atveju man tikrai antraeiliai dalykai (kvepalams svarbiausias dalykas ir yra kvapas).

Beje, jei yra didelis noras, juk galima pasigaminti kvepalus iš kvapniųjų aliejų "Kvapų namuose". Ten bent aišku, kad žaliavos išties kokybiškos, tik, spėju, jų pasirinkimas kiek ribotas.
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 12 29, 13:54)
Įdėja puiki, bet ar ne per brangu vien tik keletą buteliukų pagaminti? ax.gif  smile.gif  g.gif Pamenu fragranticoje buvo straipsnis ir internetinė svetainė, kurioje galima susikurti kvepalus pagal sudedamąsias dalis ir t.t. Gaila, bet neišsisaugojau linko. blush2.gif  ax.gif  4u.gif

čia yra kažkas panašaus. tik šiuo metu neteikia šios paslaugos.

QUOTE(ernesta1234 @ 2010 12 29, 20:51)
Objektyviai ivertinkite, ar tikrai nepatiktu pasidovanoti sau tokius kvepalus? smile.gif Vien proceas juos pagaminti, ieskoti ingridiantu ir pan.

pabandyti pasigaminti ką nors iš natūralių aliejų ar kitų natur komponentų - taip, būtų įdomu. vien tik užsiklijuoti savo vardą ant kažkokio atitikmens - saviapgaulė ir tiek.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti