Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(AMARILIS @ 2010 09 16, 00:17)
Idomu, ar jau pasirode musu Krisianose YSL Belle d'Opium? Gal kas mate-testavo?  bigsmile.gif
user posted image

ne į temą, bet bet kokio opijaus reklamoje kitokie nei ryškiai raudoni nagai man neatleistina ir numuša daug balų . Ir apskritai man gražiausia pati pirmoji jų reklama spam.gif
Atsakyti
Tikrai, sitie nagai ir mane nustebino biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Nerealiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2010 09 16, 13:53)

O man sita visai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 09 16, 14:56)
O man sita visai nepatinka.

man irgi nepatinka, atgrasi net schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Geidulingiems kvepalams provokuojancios foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Opium reklama su S.Dahl įspūdinga ne grynai estetine prasme, o kažkokios bendros koncepcijos su reklamuojamais kvepalais ir labai atitinkanti tą laikmetį ,o štai su K. Moss pasirodė skystoka. Dabar panašių reklamų kaip tos su S.Dahl laikas laikas praėjęs, pvz. berods pernai pas mus gatvėse kabojo didžiausia Danijos batų reklama su panašiai pozuojančia mergina, tai vat ji tikrai buvo ne vietoje ir ne laiku .
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 16, 19:33)
Man Opium reklama su S.Dahl įspūdinga ne grynai estetine prasme, o kažkokios bendros koncepcijos su reklamuojamais kvepalais ir labai atitinkanti tą laikmetį ,o štai su K. Moss pasirodė skystoka. Dabar panašių reklamų kaip tos su S.Dahl laikas laikas praėjęs, pvz. berods pernai pas mus gatvėse kabojo didžiausia Danijos batų reklama su panašiai pozuojančia mergina, tai vat ji tikrai buvo ne vietoje ir ne laiku .

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
o tai su tais nagais tikra reklama? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 16, 20:36)
o tai su tais nagais tikra reklama?  biggrin.gif

ir man panašu į mėgėjiška nuotrauką. bet buteliukas tai gražuuus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 16, 20:36)
o tai su tais nagais tikra reklama?  biggrin.gif

pardėj (oro uoste CPH) stende mačiau tikrai ne tokią foto. šita kažkuri http://www.femalefir...L Ad-10601.html

Atsakyti
susiduriau su keliais kvapais kuriu visai nepazystu nei kureju nei nieko kito apie juos nezinau:geda2: info internete nelabai yra. tikiuosi gal kurios merginos galetu pakomentuoti siuos kvapus ir firmas. Caroline Fleming Eau de Vie user posted image ir kurejas jeanne arthes puslapis oficialus
Atsakyti