ne į temą, bet bet kokio opijaus reklamoje kitokie nei ryškiai raudoni nagai man neatleistina ir numuša daug balų . Ir apskritai man gražiausia pati pirmoji jų reklama
Man Opium reklama su S.Dahl įspūdinga ne grynai estetine prasme, o kažkokios bendros koncepcijos su reklamuojamais kvepalais ir labai atitinkanti tą laikmetį ,o štai su K. Moss pasirodė skystoka. Dabar panašių reklamų kaip tos su S.Dahl laikas laikas praėjęs, pvz. berods pernai pas mus gatvėse kabojo didžiausia Danijos batų reklama su panašiai pozuojančia mergina, tai vat ji tikrai buvo ne vietoje ir ne laiku .
Man Opium reklama su S.Dahl įspūdinga ne grynai estetine prasme, o kažkokios bendros koncepcijos su reklamuojamais kvepalais ir labai atitinkanti tą laikmetį ,o štai su K. Moss pasirodė skystoka. Dabar panašių reklamų kaip tos su S.Dahl laikas laikas praėjęs, pvz. berods pernai pas mus gatvėse kabojo didžiausia Danijos batų reklama su panašiai pozuojančia mergina, tai vat ji tikrai buvo ne vietoje ir ne laiku .
susiduriau su keliais kvapais kuriu visai nepazystu nei kureju nei nieko kito apie juos nezinau:geda2: info internete nelabai yra. tikiuosi gal kurios merginos galetu pakomentuoti siuos kvapus ir firmas. Caroline Fleming Eau de Vie ir kurejas jeanne arthes puslapis oficialus