Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 12 27, 14:08)
O man svelnus ir moteriski. Labai grazus, elegantiski ir visai neastrus. O kas liecia skirstimo pagal metus, as to niekad nedarau, nes manau kas 20 - 25 metu mergina gali viduje ir isorije buti visiska "sene", o 50 - 60-mete moteris "jaunimas".

Makijazo subtilybiu irgi amzius neitakoja? Aisku, apie Wivien westwood, Cher nekalbesim, nors jaunos jos dar kitaip atrode.. vis tik ir jas itakoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 12 27, 16:51)
Aš mirtinai noriu Dior Hypnotic poison !!!!!!!!!!!!! doh.gif  Turiu Akropolio dovanų čekį, bet Kristianoj taip nesinori permokėti,geriau užsakyti iš UK ar USA,bet noriu  jų čia ir dabar! lotuliukas.gif  doh.gif

O aš kaip tik jau atsikvėpinau Dior Hypnotic poison - turiu 100 ml testerį - bet ne mano jėgoms jį įveikti wacko.gif Jaučiu, kad labai greitu metu aš juos mesiu į kvepalų išparduotuvę biggrin.gif
Dabar norisi kažko floral-fruity...tiesiog lengvų, gaivių kvepalų. Nervijuosi, nes neturiu savo mieste kur patestuoti DKNY obuolių megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 27, 18:22)
Mergaitės, nu prajuokinot  thumbup.gif biggrin.gif  Bet žinau, kad kai nori, tai visiškai nebejuokinga darosi. Dabar man taip, čia jau liga doh.gif 5 buteliukai namie ir daaar norisi lotuliukas.gif  doh.gif Tokia jau mūsų dalia, visko norėt lotuliukas.gif  blush2.gif

yra forumiečių, turinčių 500 buteliukų ir mirtinai norinčių dar bent 50 čia ir dabar ir ne mažiau tiek vėliau..... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 27, 20:04)
O aš kaip tik jau atsikvėpinau Dior Hypnotic poison - turiu 100 ml testerį - bet ne mano jėgoms jį įveikti wacko.gif Jaučiu, kad labai greitu metu aš juos mesiu į kvepalų išparduotuvę  biggrin.gif
Dabar norisi kažko floral-fruity...tiesiog lengvų, gaivių kvepalų. Nervijuosi, nes neturiu savo mieste kur patestuoti DKNY obuolių  megalol.gif

Jeigu įdėsite į SM išparduotuvę C. Dior Hypnotic Poison, tai mane informuokite. blush2.gif Galbūt priglausčiau. g.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 27, 18:22)
Mergaitės, nu prajuokinot  thumbup.gif biggrin.gif  Bet žinau, kad kai nori, tai visiškai nebejuokinga darosi. Dabar man taip, čia jau liga doh.gif 5 buteliukai namie ir daaar norisi lotuliukas.gif  doh.gif Tokia jau mūsų dalia, visko norėt lotuliukas.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif kaip pazystama .. pas mane 9 buteliukai bet noriu dar dar dar biggrin.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 27, 20:04)
Nervijuosi, nes neturiu savo mieste kur patestuoti DKNY obuolių  megalol.gif

cia obuoliu tai dkny be delicious zalias obuoliukas ? bigsmile.gif mano meile wub.gif wub.gif daugiausia komplimentu is vyru gavau pagrinde uz obuoliuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 27, 21:09)
yra forumiečių, turinčių 500 buteliukų ir mirtinai norinčių dar bent 50 čia ir dabar ir ne mažiau tiek vėliau..... biggrin.gif

500? blink.gif Tai čia ohohoo kiek doh.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2010 12 27, 22:14)
lotuliukas.gif  kaip pazystama .. pas mane 9 buteliukai bet noriu dar dar dar  biggrin.gif

Ir visi kvepaliukai orginalai?
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 28, 08:56)

Aš dar tiksliai neskaičiavau, bet pas mane virš 50 kvepalų. Ir, žinoma, visi tik originalai...kitokių aš nepripažįstu kvepalų, kaip tik originalius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2010 12 27, 21:14)
cia obuoliu tai dkny be delicious zalias obuoliukas ?  bigsmile.gif  mano meile  wub.gif   wub.gif  daugiausia komplimentu is vyru gavau pagrinde uz obuoliuka  biggrin.gif

Taip taip...kalbu apie DKNY obuoliukus. Labai jaučiuosi suvaržyta savo mieste ir tuo pačiu atsilikusi, nes juk Kristianoje nėra šio brand'o - bent jau pas mus. Dabar kaip tik žvejoju raudoną obuolį - Be delicious red biggrin.gif
O kaip kvepia žalias obuolys? Nes iš natų tai man atrodo, kad turėtų būti gan lengvi, gaivūs bigsmile.gif Aš labai mėgstu obuolio natas kvepaluose wub.gif
Papildyta:
QUOTE(agneseee @ 2010 12 27, 20:16)
Jeigu įdėsite į SM išparduotuvę C. Dior Hypnotic Poison, tai mane informuokite.  blush2.gif Galbūt priglausčiau.  g.gif  4u.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 28 gruodžio 2010 - 11:05
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 28, 11:04)
Aš dar tiksliai neskaičiavau, bet pas mane virš 50 kvepalų. Ir, žinoma, visi tik originalai...kitokių aš nepripažįstu kvepalų, kaip tik originalius  mirksiukas.gif

Nejuokinkit žmonių. lotuliukas.gif 50 buteliukų ir visi originalūs blink.gif Nė už ką nepatikėsiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2010 12 27, 20:09)

Nagis nagis, kuri čia 500 kibirų turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 28, 09:56)

biggrin.gif na ne padielkes biggrin.gif
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 28, 12:04)
O kaip kvepia žalias obuolys? Nes iš natų tai man atrodo, kad turėtų būti gan lengvi, gaivūs bigsmile.gif Aš labai mėgstu obuolio natas kvepaluose  wub.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

tikrai taip . jie lengvi ir gaivus tokie . ax.gif bent jau man 4u.gif o kazi kaip tas raudonas obuoliukas ? g.gif saldus , gaivus ? ax.gif g.gif pa smus mieste (jeigu galima ji taip vadint ) biggrin.gif nera tokiu kvepalu kaip gucci , chanel ir t.t. tai apie pauostyma ner nei kalbos biggrin.gif bet va kai lady milion atsirado tai sarmoj keli buteliukai tikrai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Mano meile tai Chanel coco madmoiselle ir Mont blanc (auksiniai). ir visi Victoria's secret wub.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 09 04, 17:20)
Ir dar noriu paklaust kaip Escada Magnestism? Turiu progą įsigyt internetu pigiau, bet nėra šansų dabar pauostyt. Žinau, kad ganėtinai saldus kvapas, bet girdėjau daug komplimentų jam. Tai galvoju gal surizikuot. doh.gif  lotuliukas.gif

Patys nerealiausi kvepalai tongue.gif Saldainiukais kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 12 28, 12:14)
Nagis nagis, kuri čia 500 kibirų turi  bigsmile.gif

Ar tik ne apie pačią ča bus kalbėta? bigsmile.gif
Atsakyti