Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Ašara @ 2010 12 26, 23:20)
kadaise uosciau, nieko kvapas, netiktu jaunai merginai.

Visiskai nesutinku. Tai ne nieko o labai grazus, svelnus, moteriskas ir elegantiskas kvapas. Priskyriamas prie geliniu akdehidiniu kvapu. Man asmeniskai labai panasus i Caleche Hermes.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 12 18, 16:06)
Nezinau ar geroje temoje uzduosiu klausyma, bet cia tiek daug temu, kad as pasimeciau ir nezinau kurioje cia uzklausti...
Gyvenu vokietijoje ir cia nei vienoje parduotuveje negaliu rasti Lauros Biagiotti- Aqua di Roma kvepaliuku? gal ju jau nebegamina? kodel ju nebera prekyboje? Kiek zinau Lietuvoje dar yra ju ir parduoda, o va cia ps mus niekur nera  g.gif

tikrai yra siu kvepalu, pati Berlyne maciau pries keleta dienu.
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 12 26, 22:26)
Visiskai nesutinku. Tai ne nieko o labai grazus, svelnus, moteriskas ir elegantiskas kvapas. Priskyriamas prie geliniu akdehidiniu kvapu. Man asmeniskai labai panasus i Caleche Hermes.

ne taip issireiskiau, norejau pasakyt neblogas kvapas. bet nepasirode idomus.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 12 26, 22:26)

Ar čia kalbama apie Rochas - Madame? Jei apie juos, tai man šie kvepalai yra įdomūs, turtingo aromato klasikiniai kvepalai. Bet man asmeniškai niekaip netinkantis kvapas- švelniu aš jo niekaip negalėčiau pavadinti. Man jie asocijuojasi su jau brandžiu moteriškumu ir elegancija - stiprus, aštrus, šiprinis, aldehidinis kvapas man tiesiog užgniaužia kvapą ir pradeda dusinti. To pasekoje ima šiek tiek svaigti galva ir pradedu kosėti (alergiška nesu nei maistui nei kvapams). Manau, kad kvapas skirtas stiprioms, energingoms moterims, puikiai žinančioms ko nori ir kaip tai gauti. Nors tai gėliniai-aldehidiniai kvepalai, tačiau mano nosiai jie daugiau šipriniai - ypač pradžioje. Tikrai negaliu įsivaizduoti 20-24 metų merginos, kuri kvepėtų šiuo kvapu. g.gif
Atsakyti
O man svelnus ir moteriski. Labai grazus, elegantiski ir visai neastrus. O kas liecia skirstimo pagal metus, as to niekad nedarau, nes manau kas 20 - 25 metu mergina gali viduje ir isorije buti visiska "sene", o 50 - 60-mete moteris "jaunimas".
Atsakyti
Sveikutės, neapsisprendžiu .. Niekur neuosčiau šio kvapo, kaži ar tiktų man
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 27, 15:37)
kaži ar tiktų man

g.gif kas turi atsakyt į šitą klausimą?
Atsakyti
Ta, kuri šį kvapą uostinėjo, nes aš jų niekur nemačiau biggrin.gif Bet pagal sudėtį manyčiau, kad jie gaivūs
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 27, 15:50)
Ta, kuri šį kvapą uostinėjo, nes aš jų niekur nemačiau biggrin.gif  Bet pagal sudėtį manyčiau, kad jie gaivūs

Pagal fragranticos aprašymą jie priklauso gėlių/vaisių grupei,jau pagal tai galima spresti,kad jie bus saldus,gal kiek citrusiniai ,prie gaivesnių
natos:
Top notes of this fruity-floral rhapsody incorporate frozen pear, melon and bergamot, with a rich bouquet of magnolia, aquatic violet and opulent scents of peony in a heart. Base notes include caramel, musk and nectarine

ar jie Jums tiks tikrai ne viena čia negalėtu patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 12 27, 16:19)

Ačiū už atsakymą smile.gif
Irgi išsistudijavau ir saldžių nenoriu. Dabar renkuosi tarp DG Light blue(juos jau turėjau,noriu lacoste) ir Lacoste Inspiration(norėčiau turėt, bet noriu ir dg) doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ot, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 27, 16:35)
Ačiū už atsakymą  smile.gif
Irgi išsistudijavau ir saldžių nenoriu. Dabar renkuosi tarp DG Light blue(juos jau turėjau,noriu lacoste) ir Lacoste Inspiration(norėčiau turėt, bet noriu ir dg)  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ot,  doh.gif

Cia dar kuklus norai,o ka daryt,kai vienu metu reik dar bent keliolikos rolleyes.gif ,nu bet mirtinai reik doh.gif
Atsakyti
Aš mirtinai noriu Dior Hypnotic poison !!!!!!!!!!!!! doh.gif Turiu Akropolio dovanų čekį, bet Kristianoj taip nesinori permokėti,geriau užsakyti iš UK ar USA,bet noriu jų čia ir dabar! lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 27 gruodžio 2010 - 16:51
QUOTE(Gafsa @ 2010 12 27, 16:48)
Cia dar kuklus norai,o ka daryt,kai vienu metu reik dar bent keliolikos rolleyes.gif ,nu bet mirtinai reik doh.gif

QUOTE(Element @ 2010 12 27, 17:51)
Aš mirtinai noriu Dior Hypnotic poison !!!!!!!!!!!!! doh.gif  Turiu Akropolio dovanų čekį, bet Kristianoj taip nesinori permokėti,geriau užsakyti iš UK ar USA,bet noriu  jų čia ir dabar! lotuliukas.gif  doh.gif

Mergaitės, nu prajuokinot thumbup.gif biggrin.gif Bet žinau, kad kai nori, tai visiškai nebejuokinga darosi. Dabar man taip, čia jau liga doh.gif 5 buteliukai namie ir daaar norisi lotuliukas.gif doh.gif Tokia jau mūsų dalia, visko norėt lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti