Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(rusma @ 2010 12 21, 16:01)
Mano mylimiausi tuberosiniai:

Infusion de Tubereuse by Prada
ir
Poup`ee by Rochas - ypač šie man primena labai gerai praskiestą Carnal Flower by Frederic Malle

Prados tuberoze ir man patinka- lengva ir skaidri ji. Siaip ryskiu arba valgomu tuberoziu prisibijau, pries kuri laika buciau sakius net, kad vengiu, bet paskutiniu metu "susimoviau" su Artisano nakties tuberoze ir Lutenso Datura Noir- taip "susimoviau", kad net i lb geidziamu kvapu sarasa isitraukiau juos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2010 12 22, 11:45)
nisinius trai as zinau... bet sikart dovanai reikia mainstreamo, zinomo brando.
Beje, kurie is nisos pacia labiausiai kabina?

Tada Prada, Creed.. dar man La Prairie Silver Rain ji gan ryski.

QUOTE(rutuliukas j @ 2010 12 22, 15:05)
Prados tuberoze ir man patinka- lengva ir skaidri ji. Siaip ryskiu arba valgomu tuberoziu prisibijau, pries kuri laika buciau sakius net, kad vengiu, bet paskutiniu metu "susimoviau" su Artisano nakties tuberoze ir Lutenso Datura Noir- taip "susimoviau", kad net i lb geidziamu kvapu sarasa isitraukiau juos  tongue.gif

Man visai nepatinka.. Man graziausia pirmame Artisano tubersos variante... Bet dar daug esu nebandzius. Visas tuberosu noru sarasas karve kainuoja, ty daug karviu.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 12 13, 12:35)
O Poupee tau tuberoza neryški?

Atsinešu postą iš kitos temos. Bandžiau net tris dienas Poupee ieškoti tuberozos. Neradau. Gardenija gal, bet irgi tik užuominos. Labiausiai panašu į miškuose plačiai paplitusių ievų kvapą.
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 12 22, 19:11)
Atsinešu postą iš kitos temos. Bandžiau net tris dienas Poupee ieškoti tuberozos. Neradau. Gardenija gal, bet irgi tik užuominos. Labiausiai panašu į miškuose plačiai paplitusių ievų kvapą.

drinks_cheers.gif man analogiskai
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 12 22, 19:11)

Man į ievas visai ne.... Į jaunų aguonų lapų kvapą man truputį panašus. Ir labai labai tuberoziškas kvepalas. Eilinį kartą akivaizdžiau nei akivaizdu kaip uoslės skirtingai sukurtos...
Atsakyti
Gal žinote ar būna Dior J'adore purškiamų miniatiūrų? g.gif
Atsakyti

Gal kas žino Madam ROSHE kvapą?
Atsakyti
Sveiki. Ieškau saldžių, švelnių,svaiginančių kvepalų, kuriuose galėtų būti šiek tiek muskuso,cinamono ar šokolado. Norėčiau kažko tokio kaip Britney Spears ,,Fantasy''. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretulicious: 24 gruodžio 2010 - 22:08
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 22:45)
Noreciau nauju kvepaliuku bet kvapo nelabai randu, saldus atsibodo gaiviu irgi nenoriu,sunkiu nemegstu, noretusi kad butu koks prieskonis kazkas tokio skanaus, siaip kur citrusiniai megstu,va kiek uostynejau tai chanel antroji versija citrusas, john richmond labai patiko,is pigesniu kaip moshino tie energiniai kvapai su citrusu, dar siandien uosciau lanvin-eclat siaip lyg ir skanus bet labai jau svelnus pasirode, bet kvapas patiko,dar megstu cavalio just cavali niekad nepabosta,kai nezinau kuo kvepintis jais kvepinuos blush2.gif buvo megiami elizabet arden-ardenbeauty,tai sakyciau jie atitinka tai ko siuo metu ieskau, su tokia rugstele ne saldus na tokie... Tu sunkiu klasikiniu nemegeja, kaip ir creedo visi man per sunkus pasirode labai saldus,bet per daug jau tokie nuo kuriu galva suskausta. Na gal kazkas kazka rekomenduosit aciu smile.gif

Versace "Versense" jei nepasirodys per lengvi.. as juos vasara naudoju, citrusas stiprokai jauciamas http://www.fragrance.../wf/en_US/20547
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2010 12 18, 18:49)
Roma tikrai mačiau VCUP'o Sarmoj. gal ir Aqua di Roma ten buvo, tiksliai nepamenu.
parašyk narei Alioshkai. mačiau, kad turi Aqua di Roma 100ml ir visai nebrangiai.

o kur rasti?? As irgi ieskau, bet Lauros Baggiotti "Sotto Voce" kuriu jau n metu nebegamina sad.gif((
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 16, 22:20)
kaip issirinkti sau patinkancius kvepalus doh.gif  tris dienas is eiles ejau ir uosciau parduotuveje, taciau ant popiereliu kvapas nelabai atsiskleidzia, o riesus teturiu du doh.gif  biggrin.gif
ieskau kazko saldesnio, silto, jaukaus.
nesenai MB nusipirko vyriskus Gucci-Guilty, tai jetau kaip man jie kvepia, net pati pasipurskalioju biggrin.gif  idomu moteriskas siu kveplau aromatas panasus kaip vyriskas? gal turite nuomoniu..?
ir dar niekaip nesuprantu, kazkokia kvepalu nata man labai patinka, ja uzuodziu ir moteriskuose escada magnetism, ir vyriskuose gucci-guilty. tas skanus ir mane svaiginantis kvapas pasireiskia siek tiek jau prasivedinus kvepalams. toks silta, jausmingas,gylus kvapas... wub.gif  gal tai paciule g.gif  nes ziurejau, kad abiejuose siuose kvapuose jos yra. kaip dabar man suzinoti... g.gif nes pagal tai galeciau rinktis toliau sau kvepalus biggrin.gif

man labai patiko Gucci "Floral" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif
Turiu klausima, gal ne visai i tema, bet... Ar labai skiriasi kvapas Crystal Noir Versace EDP ir EDT koncentracijose?
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2010 12 09, 23:53)
Ir dar noriu padėkot DA_LI -  už tai, kad atradau  Lolita Lempicka Fleur Defendue, į kurį tikrai gana gerai reaguoju - priešingai nei į visas kitas "lolitas lempickas", ir už tai, kad iš naujo atradau senąjį Max Mara - ir supratau, kad jis mano moteriškumui tikrai artimas  wub.gif 

Ir vis dėlto dar per tas keliones įsitikinau, kad mano esybė dėl kažkokios jame glūdinčios paslapties tikrai neabejinga L'imperatrice... wub.gif

apie kuri senaji Max Mara kvapa kalbate? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2010 12 08, 21:06)
O aš va YSL Cinema išparduotuvėje pardaviau, o Alchimie užsipirkau tiek, kad ohoho biggrin.gif Man Cinema visai nelipo, o Alchimie labai jaukūs, švelnūs, savi, tiesiog idealiai prilimpantys prie kūno.

as siai ziemai isigijau Lancome "Magnifique".. svelnus, saldus, su prieskoniais.. primena siek tiek Hugo boss "deep red".. siltas, jausmingas kvapas.. ax.gif

http://www.fragrance...15?cur_letter=M
Atsakyti
QUOTE(laurinda @ 2010 12 24, 09:06)
Gal kas žino Madam ROSHE kvapą?

kadaise uosciau, nieko kvapas, netiktu jaunai merginai.
Atsakyti