Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Laura Biagiotti - Aqua di Roma jau keli metai, kaip nebegaminami. Kažin ar tai nebuvo limituotas leidimas. Lietuvoje jų senokai nebematau parfumerijos parduotuvėse. Ką kalbėti apie šiuos, jei Roma nuo lentynų dingusi ir jau net „paprasta“ Laura Biagiotti - Laura tampa deficitu.
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif jau ir Lietuvoje nebera? as tai kaip tik gavau dovanu Roma, bet man ji nelabai schmoll.gif tai tada gal reikia netu uzsisakyti? nes maciau dar netu lietuvoje galima uzsisakyti.Gal butu zinanciu per kur galiu uzsisakyti???!!! ir buti patikima
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 12 18, 17:26)
Laura Biagiotti - Aqua di Roma jau keli metai, kaip nebegaminami. Kažin ar tai nebuvo limituotas leidimas. Lietuvoje jų senokai nebematau parfumerijos parduotuvėse. Ką kalbėti apie šiuos, jei Roma nuo lentynų dingusi ir jau net „paprasta“ Laura Biagiotti - Laura tampa deficitu.

Roma tikrai mačiau VCUP'o Sarmoj. gal ir Aqua di Roma ten buvo, tiksliai nepamenu.

QUOTE(myglle @ 2010 12 18, 17:33)
verysad.gif  verysad.gif  jau ir Lietuvoje nebera? as tai kaip tik gavau dovanu Roma, bet man ji nelabai  schmoll.gif  tai tada gal reikia netu uzsisakyti? nes maciau dar netu lietuvoje galima uzsisakyti.Gal butu zinanciu per kur galiu uzsisakyti???!!! ir buti patikima

parašyk narei Alioshkai. mačiau, kad turi Aqua di Roma 100ml ir visai nebrangiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 gruodžio 2010 - 17:50
QUOTE(katalike @ 2010 12 18, 18:49)
Roma tikrai mačiau VCUP'o Sarmoj. gal ir Aqua di Roma ten buvo, tiksliai nepamenu.

Turėsiu omenyje, ačiū. Kaune Romos seniai nebematau.
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
Katalike, aciu 4u.gif is placio naudojimo tuberozos zinojau tik Fragile. Bandysiu ir kitus isvardintus- reikia dovanos moteriai, kuriai del nisos brandu "nezinomumu" ieskau mainstreamo.
Atsakyti
Galvoju paimsiu kaledom Lietuvos kvapa zmonems, kurie siaip jau viska turi, tai nebent naujiena kazkokia nustebintu.. Bet hmz.. 25 ml 100 lt..uz oro gaivilkli? Nifiga schmoll.gif Geriau uz ta pacia kaina Juozuka (bet jau sau lotuliukas.gif ). Bus LT kvapas taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 19, 13:40)
Galvoju paimsiu kaledom Lietuvos kvapa zmonems, kurie siaip jau viska turi, tai nebent naujiena kazkokia nustebintu.. Bet hmz.. 25 ml 100 lt..uz oro gaivilkli? Nifiga schmoll.gif Geriau uz ta pacia kaina Juozuka (bet jau sau  lotuliukas.gif ). Bus LT kvapas taip pat  rolleyes.gif

ZALIA RUTA, Tu gi "tuberoznike". Pasisakyk mainstreamo tuberozos tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2010 12 18, 11:28)
Ka is mainstreamo tuberozos rekomenduotumete?

Mano mylimiausi tuberosiniai:

Infusion de Tubereuse by Prada
ir
Poup`ee by Rochas - ypač šie man primena labai gerai praskiestą Carnal Flower by Frederic Malle
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2010 12 19, 20:13)
ZALIA RUTA, Tu gi "tuberoznike". Pasisakyk mainstreamo tuberozos tema  mirksiukas.gif

Man atrodo, cia Black Dee pasisakyti labiau galetu blush2.gif As per daug esu nebandzius dar...
Cia is prabangesniu sarasiukas:
- Moon Garden by Strange Invisible Perfumes

- L Artisan Parfumeur Tubereuse

- Frederic Malle Carnal Flower

- Tiptoeing through chambers of the moon by Pilar and Lucy

- Beyond Love by By Kilian

- R. Piguet Fracas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 gruodžio 2010 - 16:04
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 21, 16:58)
Man atrodo, cia Black Dee pasisakyti labiau galetu  blush2.gif As per daug esu nebandzius dar...
Cia is prabangesniu sarasiukas:
- Moon Garden by Strange Invisible Perfumes

- L Artisan Parfumeur Tubereuse

- Frederic Malle Carnal Flower

- Tiptoeing through chambers of the moon by Pilar and Lucy

- Beyond Love by By Kilian

- R. Piguet Fracas

nisinius trai as zinau... bet sikart dovanai reikia mainstreamo, zinomo brando.
Beje, kurie is nisos pacia labiausiai kabina?
Atsakyti

Labuka 4u.gif

Gal kas žino Marc Jacobs "Lola" kvapą g.gif ? Įsivaizduoju gėlinį šiltą kvapą. Įdomu , ar neblogai išsilaiko , gal kas pakomentuotumėt 4u.gif
Atsakyti