Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 23:31)
Ačiū wink.gif
Gal dar kas atsakys kaip kvapas laikosi  smile.gif

Ant mano odos - normaliai laikesi (apie 4 val). Siulyciau pasitestuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2010 12 09, 16:59)
Kaip jums šitie Ambar by Jesus Del Pozo
user posted image

Taip ir nesulaukiau atsakymo . Labai įdomi kitu nuomonė apie siuos kvepalus .

Renkuosi tarp dvieju kvepalu arba situos ar Lady Million g.gif .
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2010 12 13, 12:31)

Renkuosi tarp dvieju kvepalu arba situos ar Lady Million  g.gif  .

Tai jei sau tuos kvepalus renkiesi, rinkis pati, kam tau kitų nuomonė reikalinga. Mano nuomone nereikėtų rinktis nė vienų, bet kodėl tau turėtų rūpėti mano nuomonė, taip pat kaip ir bet kieno kito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2010 12 13, 12:31)

Renkuosi tarp dvieju kvepalu arba situos ar Lady Million  g.gif  .

vadinasi, nieks nesusipažinęs su jais wink.gif o ir šiaip, ne mums gi jais kvepintis reiks, tai koks skirtumas ta mūsų nuomonė.

jei abu vienodai patinka, tai rinkis Ambar, būsi išskirtinė, nes Lady Million dabar populiariausių topuose.
Atsakyti
gal kas galetu apibudinti Britney Spears BELIEVE EDP ? kokio jie tipo ? neturiu kur ju pauostyti .. musu mieste ner .. tai mastau ar tiktu sesei dovanu ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2010 12 15, 10:42)
gal kas galetu apibudinti  Britney Spears BELIEVE EDP ? kokio jie tipo ? neturiu kur ju pauostyti .. musu mieste ner .. tai mastau ar tiktu sesei dovanu ar ne  g.gif

http://www.fragranti...lieve-1410.html
http://www.fragranti...lieve-1410.html
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2010 12 15, 10:42)
gal kas galetu apibudinti  Britney Spears BELIEVE EDP ? kokio jie tipo ? neturiu kur ju pauostyti .. musu mieste ner .. tai mastau ar tiktu sesei dovanu ar ne  g.gif

vaikiški jie man, saldainiukai tokie blush2.gif
parduotuvėje pauosčius visai nieko buvo, bet - nusipirkau, kelis kartus pasipurškiau ir schmoll.gif - atidaviau dukterėčiai paauglei.
Atsakyti
kaip issirinkti sau patinkancius kvepalus doh.gif tris dienas is eiles ejau ir uosciau parduotuveje, taciau ant popiereliu kvapas nelabai atsiskleidzia, o riesus teturiu du doh.gif biggrin.gif
ieskau kazko saldesnio, silto, jaukaus.
nesenai MB nusipirko vyriskus Gucci-Guilty, tai jetau kaip man jie kvepia, net pati pasipurskalioju biggrin.gif idomu moteriskas siu kveplau aromatas panasus kaip vyriskas? gal turite nuomoniu..?
ir dar niekaip nesuprantu, kazkokia kvepalu nata man labai patinka, ja uzuodziu ir moteriskuose escada magnetism, ir vyriskuose gucci-guilty. tas skanus ir mane svaiginantis kvapas pasireiskia siek tiek jau prasivedinus kvepalams. toks silta, jausmingas,gylus kvapas... wub.gif gal tai paciule g.gif nes ziurejau, kad abiejuose siuose kvapuose jos yra. kaip dabar man suzinoti... g.gif nes pagal tai galeciau rinktis toliau sau kvepalus biggrin.gif
Atsakyti
man visi gucci turi kazka panasaus, bet guilty vyr. ir moteriski nera l. panasus mano nosiai g.gif
Atsakyti
Ka is mainstreamo tuberozos rekomenduotumete?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2010 12 18, 10:28)
Ka is mainstreamo tuberozos rekomenduotumete?

JPG Fragile, Armani Gio, Guerlain Mahora, Juicy Couture. iš įžymybių - Christina Aguilera Inspire, SJP Covet Pure Bloom.
pati rinkčiausi Fragile (edt gal) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 gruodžio 2010 - 13:24
Nezinau ar geroje temoje uzduosiu klausyma, bet cia tiek daug temu, kad as pasimeciau ir nezinau kurioje cia uzklausti...
Gyvenu vokietijoje ir cia nei vienoje parduotuveje negaliu rasti Lauros Biagiotti- Aqua di Roma kvepaliuku? gal ju jau nebegamina? kodel ju nebera prekyboje? Kiek zinau Lietuvoje dar yra ju ir parduoda, o va cia ps mus niekur nera g.gif
Atsakyti