Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Prisidedu prie klausimo

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 18:41)
O kaip atsirinkti, kuris yra kuris?

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 10, 20:57)
O jei nepaslaptis, kur pati įsigijai Cristobal'į?

Tai kad aš jo neturiu unsure.gif
Buvau prieš pora trejetą metų iš Alioshkos pirkusi, tuomet dar aklai. Bet nusivyliau tuo, kaip ant manęs jis skleidžiasi unsure.gif Visiškai jokio cinkelio ir būtent labai labai man jame pritrūko saldumo. Taigi tuomet su Cristobaliu ir atsisveikinau. Šiemet dar kartą pabandžiau pas parfumistes (nežinau, kuri ten versija, kuriai rinkai skirtas buvo), nusprendžiau, kad visgi nieko gero, nuomonė nepasikeitė.

Mane vat ir domina, kaip žinoti, kurį būtent Cristobal'į perki, jei jau jų keletas versijų yra g.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau dėžutę, buteliuką - jokių ypatingų ženklų nepastebėjau mastau.gif Tai kažin, kokie pas mane? Spėju, europietiški mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 21:35)
Mane vat ir domina, kaip žinoti, kurį būtent Cristobal'į perki, jei jau jų keletas versijų yra g.gif

Aš sužinojau apie tas versijas tik iš pardavėjos. O šiaip perkant kažin ar pati suprasčiau iš pakuočių kuo skiriasi viena nuo kitos tos versijos. Beje pas jus dugne išlieta stikle info apie kvepalus ?
Atsakyti
Net nežinojau, kad jų kelios versijos yra... Pirma mano pažintis su Cristobal buvo prieš kokius 10 metų, kai Ievos žurnale mėginukas buvo. Dabar turiu jau antrą buteliuką pirktą iš fragrancedirect, ir nė vienam iš jų nejaučiau saldumo. Ant dabar turimo buteliuko parašyta made in France.
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2010 12 09, 22:53)
Dvi dienos ir kokie 40 kvapų... lotuliukas.gif 
Na ir ką jūs manot, katalike smile.gif - pataikėt kaip pirštu į akį iš pirmo karto - iš visų pasiūlytų absoliučiais nugalėtojais mano nosis antra diena renkasi Chanel "Coco Mademoiselle"(pauostau ir kaskart iš gelmių šaukiu - "taip, taip, labai, man labai patinka šitas kvapas!" - randu jame tobulą harmoniją tarp man reikalingo saldumo ir gaivos)

smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal kas turit Dsquared She Wood kvepaliukus, kaip kvapas laikosi? smile.gif

Atsakyti
Neseniai toks klausimas kilo ir niekaip nekrenta iš galvos: Ar dar gaminami Laura Biagiotti-Roma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 21:10)
Norėjau paklausti gal kas turit Dsquared She Wood kvepaliukus, kaip kvapas laikosi? smile.gif

Ir ar pas mus parduotuvėse būna?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 22:45)
Ir ar pas mus parduotuvėse būna?

Būna. 4u.gif Yra „Kristianoje“. Turėtų būti ir „Sarmoje“, ir „Douglas“. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 11 gruodžio 2010 - 22:56
QUOTE(salutvera @ 2010 12 11, 20:34)
Neseniai toks klausimas kilo ir niekaip nekrenta iš galvos: Ar dar gaminami Laura Biagiotti-Roma?  g.gif

parduotuvėje mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 12 11, 23:55)
Būna. 4u.gif  Yra „Kristianoje“. Turėtų būti ir „Sarmoje“, ir „Douglas“. mirksiukas.gif

Ačiū wink.gif
Gal dar kas atsakys kaip kvapas laikosi smile.gif
Atsakyti