Kaip jums šitie Ambar by Jesus Del Pozo
Testavau sarmoje tai labai patiko. Tik kad kvapas ilgai nesilaiko , o gal aš tik pripratau ir jo jau nejaučiau .
Prasau pagalbos Ar is sitos nuotraukos imanoma suprasti- cia Kenzo Drambliukas ar Tigras?
QUOTE(AMARILIS @ 2010 12 09, 18:17)
Prasau pagalbos Ar is sitos nuotraukos imanoma suprasti- cia Kenzo Drambliukas ar Tigras?
Pagal splvą panašiau į tigrą
Amarili, jeigu 30ml - tigriukas. 100ml tigro paprastai šviesesni gelsvi.
Be to, kamštelis nulūžęs tiksliai ties ta pačia vieta kaip ir mano tigro
Negaliu susilaikyti nepagyrus....
"Pribloškė" Tom Ford Black Orchid kvepalai....
Stiprūs-švelnūs, bet labiausiai tai, kad labai, labai ilgai laiko....
"Pribloškė" Tom Ford Black Orchid kvepalai....
Stiprūs-švelnūs, bet labiausiai tai, kad labai, labai ilgai laiko....
QUOTE(Minerva @ 2010 12 09, 19:39)
Amarili, jeigu 30ml - tigriukas. 100ml tigro paprastai šviesesni gelsvi.
Aha, 30ml
Minerva, Ferrari - aciu
siandien uzsipurskaiu parduotuvej kvepalusa ant rieso ir nenuziurejau kokius tikslaiu gal turit minciu kokie cia kvepalia galejo but? buteliukas panasus savo forma i siuos kvepalus taciau nepermatomas stiklinis o tos kaip butu nupurkstas auksu kabo kazkoks pakabutis, nera kamstuko,o purkstukas toks panasus kaip lempickos obuoliuko. kvapas saldus vanilinis karamelinis, kokosinis kazkoks.
Dvi dienos ir kokie 40 kvapų...
Na ir ką jūs manot, katalike - pataikėt kaip pirštu į akį iš pirmo karto - iš visų pasiūlytų absoliučiais nugalėtojais mano nosis antra diena renkasi Chanel "Coco Mademoiselle"(pauostau ir kaskart iš gelmių šaukiu - "taip, taip, labai, man labai patinka šitas kvapas!" - randu jame tobulą harmoniją tarp man reikalingo saldumo ir gaivos) ir Dior "Miss Dior Chérie" (nors dėl šitie kartais rodos pernely saldūs, kad čiut to saldumo pašalint....) Esate gera nosis arba gera psichologė Ir žinot, tikriausiai...ir Organzą galėčiau priimti...(keistai šiandien sakau jam taip drąsiau negu sakiau vakar).
Ir dar noriu padėkot DA_LI - už tai, kad atradau Lolita Lempicka Fleur Defendue, į kurį tikrai gana gerai reaguoju - priešingai nei į visas kitas "lolitas lempickas", ir už tai, kad iš naujo atradau senąjį Max Mara - ir supratau, kad jis mano moteriškumui tikrai artimas
Ir vis dėlto dar per tas keliones įsitikinau, kad mano esybė dėl kažkokios jame glūdinčios paslapties tikrai neabejinga L'imperatrice...
Ką jūs manote - ar yra tarp šių visų kokio nors bendrumo, kuris man leistų ką nors apie "savo" kvapus sužinot ar nusakyt?
Na ir ką jūs manot, katalike - pataikėt kaip pirštu į akį iš pirmo karto - iš visų pasiūlytų absoliučiais nugalėtojais mano nosis antra diena renkasi Chanel "Coco Mademoiselle"(pauostau ir kaskart iš gelmių šaukiu - "taip, taip, labai, man labai patinka šitas kvapas!" - randu jame tobulą harmoniją tarp man reikalingo saldumo ir gaivos) ir Dior "Miss Dior Chérie" (nors dėl šitie kartais rodos pernely saldūs, kad čiut to saldumo pašalint....) Esate gera nosis arba gera psichologė Ir žinot, tikriausiai...ir Organzą galėčiau priimti...(keistai šiandien sakau jam taip drąsiau negu sakiau vakar).
Ir dar noriu padėkot DA_LI - už tai, kad atradau Lolita Lempicka Fleur Defendue, į kurį tikrai gana gerai reaguoju - priešingai nei į visas kitas "lolitas lempickas", ir už tai, kad iš naujo atradau senąjį Max Mara - ir supratau, kad jis mano moteriškumui tikrai artimas
Ir vis dėlto dar per tas keliones įsitikinau, kad mano esybė dėl kažkokios jame glūdinčios paslapties tikrai neabejinga L'imperatrice...
Ką jūs manote - ar yra tarp šių visų kokio nors bendrumo, kuris man leistų ką nors apie "savo" kvapus sužinot ar nusakyt?
QUOTE(vikuxe @ 2010 12 09, 23:53)
Pabandykit pasikapstyt siuose puslapiuose ,ten yra isvardintos sudedamosios kvepalu "natos",gal rasit bendru,o pagal jas-ir nauju,giminingu kvapu
http://www.basenotes...ID10210637.html
http://www.fragranti...iselle-611.html
QUOTE(Terezza @ 2010 12 09, 14:56)
Man Balenciaga asocijuojasi su kartumu ir pudra. Saldziais ju niekaip nepavadinciau.
Man jie netgi labai saldūs, tas kartumas vos vos juntamas. Gal testavote senąjį kevpalų variantą?
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 10, 18:37)
Man jie netgi labai saldūs, tas kartumas vos vos juntamas. Gal testavote senąjį kevpalų variantą?
Jei naujasis saldesnis, tai man irgi būtų labai įdomu
O kaip atsirinkti, kuris yra kuris?
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 18:41)
Jei naujasis saldesnis, tai man irgi būtų labai įdomu
Man teko testuoti du skirtingus - abu senos gamybos. Aštresni, net sakyčiau panašūs į unisex skirti berods USA rinkai, o Europai - saldesni, prislopintas tas kartumas. Tarkim man maniškiai (turiu europinį variantą) tikrai yra saldūs ir tie prieskoniai labai gražiai susigroja su saldumu Čia gal kažkas iš tos serijos kaip buvo su Givenchy Hot Couture No1. ir vėliau leistais Hot Couture EDP.
O jei nepaslaptis, kur pati įsigijai Cristobal'į?