Balenciaga man kuo toliau, tuo labiau darosi apskritai nebesaldūs, nors kažkada maniau priešingai. Pirmas žodis, atėjęs į galvą, kai pamini tuos kvepalus, man būna sausi. O va Alchimie saldūs, bet ne uogienės saldumo, subtilūs tokie.
QUOTE(_Night_ @ 2010 12 09, 09:46)
Pritariu, man irgi atrodo, kad Balenciaga nėra labai saldūs ar klampūs... apie tirštą saldumą pagalvojus, į galvą ateina Lempickos L... šie žymiai labiau dusina savo vanilės kiekiu
Taip, pritariu dėl Lempickos L Vienu metu jie man patiko, bet gan greitai persisotinau jais Jų saldumas man pradėjo atrodyti netgi kažkiek sintetinis ir perdaug įkyrus, persekiojantis.
tyrinejau fragranticos puslapi ir issiziojau pamacius siu kvepalu nuotrauka ,, esu simtu procentu tikra kad tokia bonkele stovi pas viena mano pazystama mociute, bet greiciausiai ten padielke , sekmadieni turesiu proga paklausineti jos apie siuos kvepalus ir patyrineti bonktute
QUOTE(HappyAngel @ 2010 12 09, 10:29)
Balenciaga man kuo toliau, tuo labiau darosi apskritai nebesaldūs, nors kažkada maniau priešingai. Pirmas žodis, atėjęs į galvą, kai pamini tuos kvepalus, man būna sausi. O va Alchimie saldūs, bet ne uogienės saldumo, subtilūs tokie.
Tikra tiesa aš galvojau, kad tik man tokia haliucinacija dėl Balenciagos.
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 09, 13:01)
tyrinejau fragranticos puslapi ir issiziojau pamacius siu kvepalu nuotrauka ,, esu simtu procentu tikra kad tokia bonkele stovi pas viena mano pazystama mociute, bet greiciausiai ten padielke , sekmadieni turesiu proga paklausineti jos apie siuos kvepalus ir patyrineti bonktute
Nelabai supratau, o kodėl galvoji, kad čia padielkė Juk čia refilinių buteliukų dėklas (jei turi omeny tą blizgantį). O refilniais buteliukais yra išleista labai daug Guerlain kvapų.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 09, 14:41)
Nelabai supratau, o kodėl galvoji, kad čia padielkė Juk čia refilinių buteliukų dėklas (jei turi omeny tą blizgantį). O refilniais buteliukais yra išleista labai daug Guerlain kvapų.
aaa, tai tada viskas gerai, bo as dar zalia parfumerijos pasaulyje, tai kai skaitinejau fragranticos puslapi tai prie vintage kvepalu toki uzmaciau tai iskart ir pagalvojau kad cia vintazinis buteliukas , ten matyt kalba ejo apie paty kvepala.... ot vista as!!!
QUOTE(HappyAngel @ 2010 12 09, 09:29)
Balenciaga man kuo toliau, tuo labiau darosi apskritai nebesaldūs, nors kažkada maniau priešingai. Pirmas žodis, atėjęs į galvą, kai pamini tuos kvepalus, man būna sausi.
Man Balenciaga asocijuojasi su kartumu ir pudra. Saldziais ju niekaip nepavadinciau.
QUOTE(Terezza @ 2010 12 09, 14:56)
Man Balenciaga asocijuojasi su kartumu ir pudra. Saldziais ju niekaip nepavadinciau.
O va pudros juose irgi nejaučiu. Ir ačiū D., nes pudros kvepaluose nemėgstu (dėl tos priežasties teko atsisveikinti su Kenzo Flower, Kenzo Indigo, Guerlain Insolence). Tai, ką jaučiu Balenciagoje, galėčiau pavadinti dulkėmis. Tokie sausi, dulkėti kvepalai mano nosiai. Bet žiauriai skaniai kvepiantys!
QUOTE(Benicio @ 2010 12 09, 14:56)
Tikrai taip.
QUOTE(Benicio @ 2010 12 09, 17:24)
Didelis, dideliauias dėkui.
Nėra už ką Naujosios dėžutės ir vos vos kitokie buteliukai pasirodė visai neseniai, taigi, internetinėje prekyboje didesnė tikimybė pirmojoje nuotraukoje parodytą variantą gauti, o tai nėra blogai