Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2010 12 08, 19:42)
vienoms stebuklas, kitoms nieko ypatingo. įvairiai smile.gif

Tai su dauguma kvepalų taip tongue.gif Juk nėra tokių kvepalų, kad visoms be išimties patiktų mirksiukas.gif
Man pvz. Alchimie patinka. Jaukus, šiltas, minkštas maloniai salstelėjęs kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
Man Alchimie nėra kažkuo ypatingi, jei norėčiau minkšto, švelnaus, saldaus, jaukaus kvapo, geriau rinkčiausi YSL Cinema. Tiesa, Alchimie butelaitis tikrai pranašesnis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_Night_ @ 2010 12 08, 19:58)
Man Alchimie nėra kažkuo ypatingi, jei norėčiau minkšto, švelnaus, saldaus, jaukaus kvapo, geriau rinkčiausi YSL Cinema. Tiesa, Alchimie butelaitis tikrai pranašesnis tongue.gif

O aš va YSL Cinema išparduotuvėje pardaviau, o Alchimie užsipirkau tiek, kad ohoho biggrin.gif Man Cinema visai nelipo, o Alchimie labai jaukūs, švelnūs, savi, tiesiog idealiai prilimpantys prie kūno.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 12 08, 20:06)
O aš va YSL Cinema išparduotuvėje pardaviau, o Alchimie užsipirkau tiek, kad ohoho biggrin.gif Man Cinema visai nelipo, o Alchimie labai jaukūs, švelnūs, savi, tiesiog idealiai prilimpantys prie kūno.

Tarp šių dviejų aš irgi nė neabejodama atiduočiau pirmenybę būtent Alchimie. Ir tikrai ne todėl, kad jie nebegaminami, savaip madingi ir visų paieškomi tongue.gif Tiesiog jie man irgi limpa kur kas labiau. O Cinema net nesu turėjusi (išskyrus miniuką, kurį greit ir pardaviau), trūksta man juose kažko iki tobulumo g.gif
Bet, aišku, kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Cinema man įspūdžio nepadarė, tai po šitų palyginimų ypač norėčiau bent nosį įmerkt į tą Alchimie, nors buvo smalsu jau ir seniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 08 gruodžio 2010 - 21:19
nei alchimie, nei cinema( dar prie ju priskirciau balenciaga cristobal) wisiskai manes nesudomino schmoll.gif klampus, tirstas uogienes ar medaus kvapas, is kurio sunku isbrist... tiesiog taip prilmpa, kad net sunku kwepuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 12 08, 23:12)
nei alchimie, nei cinema( dar prie ju priskirciau balenciaga cristobal) wisiskai manes nesudomino schmoll.gif klampus, tirstas uogienes ar medaus kvapas, is kurio sunku isbrist... tiesiog taip prilmpa, kad net sunku kwepuot  doh.gif

Balenciaga aš irgi priskirčiau tai pačiai grupei drinks_cheers.gif
Bet va tų kvepalų apibūdinimas (klampus, tirštas uogienės arba medaus kvapas) tai mane gerokai nustebino blink.gif Pati taip tikrai apie juos nepasakyčiau. Kaip visgi skirtingai suvokiame kvapus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 12 08, 20:39)
Mergaitės patarkit...
Ieškau saldžiai švelnių kvepalų... Panašiausi mano uostyti La Perla Eclix...
Kad jaustųsi vanilė... Be jokių ryškių/sunkių aromatų... g.gif
4u.gif

"Eclix" giminaitė - Lolita Lempicka "Lolita Lempicka", o iš saldžiai švelnių dar paminėčiau Carla Fracci "Giselle", Calvin Klein "Obsession night", Guerlain "Aqua Allegoria Ylang & Vanille", Hugo Boss "Pure purple". Įtariu, kad ir "Alchimie" galėtų užkabinti, tik nežinau, ar yra noro vargti jos ieškant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 08, 23:25)
Balenciaga aš irgi priskirčiau tai pačiai grupei drinks_cheers.gif
Bet va tų kvepalų apibūdinimas (klampus,  tirštas uogienės arba medaus kvapas) tai mane  gerokai nustebino blink.gif  Pati taip tikrai apie juos nepasakyčiau. Kaip visgi  skirtingai suvokiame  kvapus unsure.gif

na cia gal tik man taip, nes tas saldumas taip "prilimpa" prie odos, kad net bloga darosi.. Kaip jau sakiau, man jie primena ka tik iswirta uogiene ar swiezu medu - klampu, tirsta ir iki pykinimo saldu.. Bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 12 09, 01:37)
na cia gal tik man taip, nes tas saldumas taip "prilimpa" prie odos, kad net bloga darosi.. Kaip jau sakiau, man jie primena ka tik iswirta uogiene ar swiezu medu - klampu, tirsta ir iki pykinimo saldu.. Bet cia tik mano nuomone smile.gif

Bet šiaip kitų saldžių pati lyg ir nebrokiji? Gal tiesiog kažkokia nata juose tau nelabai tinka g.gif
Man tai Alchimie neatrodo labai saldūs, sakyčiau korektiškas saldumas. O Balenciagai ant mano odos netgi pritrūksta saldumo (ant kitų juos skleidžiantis mėgstu, o ant mano odos visą savo žavesį jie kažkodėl praranda unsure.gif ).
Atsakyti
del alchimie teks isbandyti rolleyes.gif einu stoti i eile pabandymui gal pasiseks ax.gif
Atsakyti
Pritariu, man irgi atrodo, kad Balenciaga nėra labai saldūs ar klampūs... apie tirštą saldumą pagalvojus, į galvą ateina Lempickos L... šie žymiai labiau dusina savo vanilės kiekiu biggrin.gif
Atsakyti