Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

vikuxe, nuo manes tokie variantai:
Guerlain L'Instant- Siltas magnoliju, vaniles ir ambros derenys
Annick Goutal Songes
Gaivesni, geliniai: Kenzo Le Mond Est Beau
Dior Diorissimo tik EDP -dregnu alyvu aromatas
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2010 12 07, 11:53)
Sveikos, gal galite padėti artėjančių švenčių proga?  4u.gif  Sunkiai randu savo kvapą, todėl jau ilgokai mano lentynos nepapildo naujas kvepalų buteliukas, bet dabar, kai už lango šalta žiema, taip ypač norisi apsigaubt tokia jaukia kvepiančia šildančia šiluma...  Gal kuri nors ką nors šiame mano aprašyme atpažįstate, ką galėtumėt rekomenduoti? Būčiau be galo dėkinga!  wub.gif

jeigu iš esmės patinka Diesel, galite pabandyti Max Mara edp, šitie :user posted image
Tai šiltas ir saldus, bet tikrai elegantiškesnis už Diesel kvapas, be to, jis absoliučiai nepretenzingas, lengvesnis ir paprastesnis pavyzdžiui nei Guerlain Instant, be to kaip sakėte lyg kažkiek privengiate labai labai žinomų vardų. Guerlain Instant taip pat mano manymu vertėtų pabandyti, bet man atrodo labiau nusisekusi jo versija vis tik yra Instant magic- kvapas labiau pudrinis, saldesnis, bet kartu kažkaip gražiau atsiskleidžiantis. Tik gaila, kad paskutiniu metu Instant magic retai kur matau ax.gif Insolence originali versija yra labai saldi ir visai nesiskleidžianti sunki uogienė, man labiau patinka nebent to kvapo įvairios versijos. Champs- Elysees tikrai yra reto gražumo kvepalai, jie nėra nei labai saldūs, nei sunkūs, nei įkyrūs, bet labai charakteringi, to kvapo nesumaišysi su niekuo kitu. Taip pat gražūs saldūs kvepalai Lolita Lempicka Fleur defendue
user posted image
Jie neturi lempickai būdingo sunkaus saldymedžio(tiksliau turi labai lengvą bigsmile.gif ), bet užtai bazėje turi labai gražias saldžias gėles ir vanilę. Ir dar siūlyčiau YSL Cinema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 07 gruodžio 2010 - 23:26
QUOTE(Gafsa @ 2010 12 07, 17:02)
O Chanel No 5 Eau Premiere bandet?
http://www.fragranti...miere-1360.html
O is Guerlain 25 metu damai mano galva turetu tikti sie
http://www.fragranti...Elysees-66.html
Abu kvapai turintys "svorio",bet neipareigojantys vakarinei suknelei g.gif

Gafsa, ne nesu nė vienų palietusi - ačiū labai! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2010 12 07, 21:14)
vikuxe, nuo manes tokie variantai:
Guerlain L'Instant- Siltas magnoliju, vaniles ir ambros derenys
Annick Goutal Songes
Gaivesni, geliniai: Kenzo Le Mond Est Beau
Dior Diorissimo tik EDP -dregnu alyvu aromatas
4u.gif

AMARILI - 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DA_LI @ 2010 12 07, 23:23)
jeigu iš esmės patinka Diesel, galite pabandyti Max Mara edp, šitie
Taip pat gražūs saldūs kvepalai Lolita Lempicka Fleur defendue
Ir dar siūlyčiau YSL Cinema.

DA_LI - Max Mara mylėjau prieš kokius 7 metus, nors ir atrodė, kad gal jam pagal amžių per jauna, bet taip maloniai apgaubta "savo" jaučiaus...Antrąkart nebandžiau, atidėjau, gal Jūs ir teisi - manau, pats laikas su juo iš naujo susipažint, rodos, kažkas ten "mano" buvo...
Pirmas, bet jau irgi labai senas, kad net stipriai nepamenu, įspūdis apie YSL Cinema buvo pernelyg prie žemės traukiantis. Bet dabar pauostysiu rimčiau ax.gif

Visom dėkinga - kaip gera, ateini, paprašai pagalbos, ir tiek rankų dalinasi savo patirtim... smile.gif
Atsakyti
norejau paklausti nuomones: jei man labai patinka tokie kvepalai kaip naomi by naomi campbel,jil sander in stile, cartier delices,adict, daugmaz visos lolitos. nepatinka trusardi inside, escada magnetism, britney ir. pan. ar patiktu man L'or De Torrente by Torrente galvoju pirkti nematuskem g.gif
Atsakyti
ir dar norejau paklausti zinanciu ar turi kokiu vertu pauostymui kvepalu sie kurejai:
Dana, Coty ,Revlon,Perfumers Workshop,Cofinluxe,Halston,Songo,Elizabeth Taylor,Liz Claiborne,
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 08, 14:09)
ir dar norejau paklausti zinanciu ar turi kokiu vertu pauostymui kvepalu sie kurejai:
Dana, Coty ,Revlon,Perfumers Workshop,Cofinluxe,Halston,Songo,Elizabeth Taylor,Liz Claiborne,

Dana Tabu tai tikrai vertas bent pauostymo thumbup.gif Bet tai labai animalistinis kvapas, manau, ne kiekvienai gali patinka (man pačiai jis labai patinka rolleyes.gif , kada nors ketinu juos įsigyti). Be galo panašus į Estee Lauder Cinnabar (tiksliau, Cinnabar ir yra būtent senosios Tabu versijos klonas).
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 08, 15:09)

Dana perleido Max Factor kvepalus Le Jardin - originalas net labai vertas dėmesio (gėlės , truputi žalumos - toks saulėto pavasario jaunatviškas aromatas ), deja naujo neuosčiau. Elizabeth Taylor , mano nuomone, geriausi White Diamonds ir Passion, dar siūlau Giorgio Beverly Hills Red (nesibaidančioms "šipriškumų"). Išvardinti kvepalai savo laiku vakaruose buvo "ant bangos".
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 12 08, 16:57)
Dana perleido Max Factor kvepalus Le Jardin - originalas net labai vertas dėmesio (gėlės , truputi žalumos - toks saulėto pavasario jaunatviškas aromatas ), deja naujo neuosčiau. Elizabeth Taylor , mano nuomone, geriausi White Diamonds ir Passion, dar siūlau Giorgio Beverly Hills Red (nesibaidančioms "šipriškumų"). Išvardinti kvepalai  savo laiku vakaruose buvo  "ant bangos".

Aš irgi siūlau pauostyti Giorgio Beverly Hills „Red“. wub.gif Aš juos gana ilgai jaukinausi, bet iš tikrųjų verti dėmesio kvepalai. cool.gif Kaip sakė, jie anksčiau buvo ir yra „ant bangos“. blush2.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
persikeliu į šia temą blush2.gif noriu paklausti kas per stebuklas Alchimie Rochas, kad pusė forumo del jo alpsta bigsmile.gif
Atsakyti
Ingėnas,theorema, agneseee,
aciu!!! bandysiu uzsisakyti pauostymui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 08 gruodžio 2010 - 17:32
Mergaitės patarkit...
Ieškau saldžiai švelnių kvepalų... Panašiausi mano uostyti La Perla Eclix...
Kad jaustųsi vanilė... Be jokių ryškių/sunkių aromatų... g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2010 12 08, 16:39)
persikeliu į šia temą  blush2.gif noriu paklausti kas per stebuklas Alchimie Rochas, kad pusė forumo del jo alpsta bigsmile.gif

vienoms stebuklas, kitoms nieko ypatingo. įvairiai smile.gif
Atsakyti