Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 09, 21:06)
Benzilo alkoholis nėra ,,tikrasis'' kvepalų alkoholis . Visų ,,alkoholinių'' kvepalų sudėtinių dalių sąraše pirmoje vietoje bus nurodytas alkohol arba alkohol denaturat, antroje parfum ( fragrance), o toliau jau visa kita, benzyl alkohol man rodos būna nioliktoje vietoje ir tai turbūt ne visur. Ar kvepalai su alkoholiu, ar ne , skiriama būtent pagal alkohol, o ne pagal visokius benzyl alkohol , cinnamyl alkohol ir panašius.

Aš irgi suprantu (nors nesu chemikė biggrin.gif ), jog benzilo alkoholis tikrai nėra tas pats kas tiesiog alkoholis. Nelabai įsivaizduočiau kvepalus be jokių alkoholio priedų - tada, mano manymu, jų laikymosi terminas būtų trumpas. Nežinau ar aš čia nenusišnekėjau pomidorai2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galite kas papasakoti apie duty free parduotuviu asortimenta? Lankiausi ten pora kartu, bet tada dar kvepalais nebuvau susirgusi, o dabar pazistamas skrenda i Tokyo, bus bent poroje oro uostu, galima ipareigoti man ka nors parvezti. Gal yra kokie internetiniai puslapiai, kur galima pasiziureti, ka tos DF turi?
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2010 09 14, 03:55)
Gal galite kas papasakoti apie duty free parduotuviu asortimenta? Lankiausi ten pora kartu, bet tada dar kvepalais nebuvau susirgusi, o dabar pazistamas skrenda i Tokyo, bus bent poroje oro uostu, galima ipareigoti man ka nors parvezti. Gal yra kokie internetiniai puslapiai, kur galima pasiziureti, ka tos DF turi?

Jei skrenda per Kopenhagą, tai galima pasidairyti čia. Per čia galima ir užsakyti prekes iš duty free parduotuvės prieš 24 val iki skrydžio. Kiek tai veikia realiai, negaliu pasakyti, nebandžiau.
Atsakyti
Ką galit gero/blogo pasakyti apie Ralph Lauren Notorious kvepalus? Ar jie tinka vyresnio amžiaus moterims?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 09 14, 15:13)

Off topic,bet Jusu avataras thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pigalica, nieko blogo negaliu pasakyti. Klasikinis kvapas. Nerekomenduoju, jei nepatinka pipirai ir vanilė, nes šitie ryškiai jaučiasi kvepaluose. Vyresnėms moterims tinka, jei neprasilenkia su įvaizdžiu, manau.
Atsakyti
Gal galite pasidalinti įspūdžiais apie šį, mano dar netestuotą kvapą 4u.gif :
Calvin Klein - Beauty
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 09 14, 14:13)
Ką galit gero/blogo pasakyti apie Ralph Lauren Notorious kvepalus? Ar jie tinka vyresnio amžiaus moterims?
user posted image

Mano mama jais kvepinasi, o jai jau 60 ax.gif
Ant jos man labai švelniai, saldokai kvepia. Šiaip jis toks ir yra. Tinkantis į darbą, teip sakant.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 09 14, 21:22)
Klasikinis kvapas. Nerekomenduoju, jei nepatinka pipirai ir vanilė, nes šitie ryškiai jaučiasi kvepaluose.
QUOTE(rutule @ 2010 09 15, 08:45)
Mano mama jais kvepinasi, o jai jau 60  ax.gif
Ant jos man labai švelniai, saldokai kvepia. Šiaip jis toks ir yra. Tinkantis į darbą, teip sakant.
Ačiū 4u.gif

Vakar ilgai aš sukinėjau ratus aplink tuos kvepalus, paprašiau konsultantės, kad ant lapuko papurkštų, kadangi iškarto nelabai ką galėjau pasakyti, įsidėjau lapuką į kišenę ir nuėjau savo reikalais, prisiminiau tik po kelių valandų, kai pauosčiau, kvapas mane tiesiog pakerėjo wub.gif grįžau į parduotuvę, pasipurškiau ant riešo, galop nusprendžiau šitą kvapą sau pasilikti, juolab kaina labai gera buvo ax.gif
žinot, aš kvepalų nenaudoju, nes mane pykina, EDT kvapas ne toks intensyvus, bet silpnai laikosi, tad pastaruoju metu nieko ir nenauojau ax.gif
O dabar.... wub.gif tarp kitko, man atrodo, kad šitie kvepaliukai turi juodųjų serbentų natą... g.gif
Papildyta:
Jau radau aprašymą, buvau teisi smile.gif

Sudedamosios dalys
Juodieji serbentai, raudonieji pipirai, bergamotė, muskusas, vanilė, vilkdagis.

Kvapas
Rytietiškas, gėlių.

Paskirtis
Dieniniai, vakariniai.
Atsakyti
reikia pagalbos 4u.gif

kas galit pasufleruoti, kur galima nusipirkti Dior kvepalu miniuku rinkinuka? ax.gif
Atsakyti
o galbūt kas apskritai žinotų kokių internetinių parduotuvių, kurių asortimente nemažai miniatiūrų , mane igi domina Dior, bet ne vien tik jie 4u.gif
Atsakyti
Idomu, ar jau pasirode musu Krisianose YSL Belle d'Opium? Gal kas mate-testavo? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti