QUOTE(katalike @ 2010 12 07, 12:23)
L'imperatrice būtent ir yra gaivūs-jūriniai, o sakei, kad nepatinka tokie o Dior Miss Dior Cherie ir Chanel Coco Mademoiselle bandei? įsivaizduoju, kad turėtų labai patikti.
šiaip, norai sako viena, o turėti/patikę kvepalai - visai kita.
kvapas, įkūnijantis moteriškumą, kuriame ir gėlės, ir vanilė, ir šiluma - Givenchy Organza. bet man atrodo, kad pirmi du kur kas labiau patiktų.
šiaip, norai sako viena, o turėti/patikę kvepalai - visai kita.
kvapas, įkūnijantis moteriškumą, kuriame ir gėlės, ir vanilė, ir šiluma - Givenchy Organza. bet man atrodo, kad pirmi du kur kas labiau patiktų.
Visų pirma, ačiū tau, katalike Teisybė, mane tas L'imperatrice aprašymas, jog tai jūrinis kvapas nustebino - aš juos pajaučiau kažkaip kitaip - kai pirmąkart pauosčiau, tai net supurtė, tiek perėjo kažkas savo/pažįstamo/artimo iki pat gelmių. Bet tarkim tas masinis stabas D&G Light Blue - aš jį suvokiu kaip tą gaivą, kuri mane atstumia taip, kaip visiškai mano vidui svetima. Gal L'imperatrice yra dar kažkoks slėpinys, už kurio aš užsikabinusi aš linkstu prie jų?... Kaip tik norėjau parašyt, kad norisi paieškot tarp Chanel - Chanel Coco Mademoiselle pauosčiau prieš kokius metus, neatstūmė, bet dar rodėsi, kad turiu jam pabręsti (dabar man 25 m., jeigu tai turi reikšmės). Šįvakar po darbo užsuksiu į Kristianą dar kartą jų pabandyt. IR Dior Miss Dior Cherie uosčiau - rodos, tuomet pasirodo kiek per saldu, ir trūko to "cinkelio", tos moteriškos stiprios paslapties - bet pabandysiu dar kartą irgi, jeigu sakot Givenchy Organzos nebuvau užkabinusi - patyrinėsiu. Dar kartą mano nuoširdus ačiū Jums
Papildyta:
[quote=vikuxe,2010 12 07, 12:45]Dar kartą pasitikrinau dėl L'imperatrice gaivumo - tai ne jūros, vandens, o vaisių gaiva, tai matyt kiek sumišusi su fruktoziniu saldumu