Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(katalike @ 2010 12 07, 12:23)
L'imperatrice būtent ir yra gaivūs-jūriniai, o sakei, kad nepatinka tokie g.gif o Dior Miss Dior Cherie ir Chanel Coco Mademoiselle bandei? įsivaizduoju, kad turėtų labai patikti.
šiaip, norai sako viena, o turėti/patikę kvepalai - visai kita.
kvapas, įkūnijantis moteriškumą, kuriame ir gėlės, ir vanilė, ir šiluma - Givenchy Organza. bet man atrodo, kad pirmi du kur kas labiau patiktų.

Visų pirma, ačiū tau, katalike 4u.gif Teisybė, mane tas L'imperatrice aprašymas, jog tai jūrinis kvapas nustebino - aš juos pajaučiau kažkaip kitaip - kai pirmąkart pauosčiau, tai net supurtė, tiek perėjo kažkas savo/pažįstamo/artimo iki pat gelmių. Bet tarkim tas masinis stabas D&G Light Blue - aš jį suvokiu kaip tą gaivą, kuri mane atstumia taip, kaip visiškai mano vidui svetima. Gal L'imperatrice yra dar kažkoks slėpinys, už kurio aš užsikabinusi aš linkstu prie jų?... Kaip tik norėjau parašyt, kad norisi paieškot tarp Chanel - Chanel Coco Mademoiselle pauosčiau prieš kokius metus, neatstūmė, bet dar rodėsi, kad turiu jam pabręsti (dabar man 25 m., jeigu tai turi reikšmės). Šįvakar po darbo užsuksiu į Kristianą dar kartą jų pabandyt. IR Dior Miss Dior Cherie uosčiau - rodos, tuomet pasirodo kiek per saldu, ir trūko to "cinkelio", tos moteriškos stiprios paslapties - bet pabandysiu dar kartą irgi, jeigu sakot smile.gif Givenchy Organzos nebuvau užkabinusi - patyrinėsiu. Dar kartą mano nuoširdus ačiū Jums 4u.gif
Papildyta:
[quote=vikuxe,2010 12 07, 12:45]Dar kartą pasitikrinau dėl L'imperatrice gaivumo - tai ne jūros, vandens, o vaisių gaiva, tai matyt kiek sumišusi su fruktoziniu saldumu biggrin.gif
Atsakyti
nėra už ką smile.gif tarp kitko, Miss Dior Cherie yra panašūs į Coco Mademoiselle (turiu omeny EDP versijas), tik turi žemuoginio saldumo, kas jiems suteikia valiūkiškumo, bet jei labai neužsiciklinant ant to, tai tikrai panašumas akivaizdus.
Atsakyti
O man Cherie ir Mademoiselle kaip diena nuo nakties skiriasi. Nuo Cherie saldaus sunkumon net pykindavo, galvą skaudėdavo, tad pardaviau juos. O va su Mademoiselle nesipykstu smile.gif
Atsakyti
Tiesa, katalike, dėl to, kad norai ir turėti kvepalai sako priešingus dalykus - kaip jau rašiau, matyt, nežinau, tarp kurių vardų ieškot - ir pasidalinusi savo mintim su konsulantėm sarmose, kristianose, vis grįždavau namo su kokiu nors pigiu "ale brand'iniu" kvapu. Tiek tų kvepalų ir teturėjau blush2.gif Užtat labai norėčiau sužinot, kur link man labiau reiktų ieškot...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 12 07, 13:05)
O man Cherie ir Mademoiselle kaip diena nuo nakties skiriasi. Nuo Cherie saldaus sunkumon net pykindavo, galvą skaudėdavo, tad pardaviau juos. O va su Mademoiselle nesipykstu smile.gif

suvokimo reikalas wink.gif man jie nei labai saldūs, nei sunkūs. savo charaktery netgi turi kažkokio šaltumo (iš ten ir tas minėtas panašumas).

QUOTE(vikuxe @ 2010 12 07, 13:20)
vis grįždavau namo su kokiu nors pigiu "ale brand'iniu" kvapu.

aš nemanau, kad paminėti vardai kažkuo pigūs ir pan. o ir kvepalų juk konsultantė neišrinko tongue.gif
jei yra poreikis "aukštai klasei", tai Sarmoj, Kristianoj ir Douglas būtų galima dairytis į Guerlain, Chanel, Dior, Bois, Sisley, Creed ir t.t. bet ar to būtinai reikia? mirksiukas.gif juk renkamės kvepalus, o ne vardą. ir jeigu prieš metus Coco Mademoiselle atrodė "per brandūs", tai tada belieka žiūrėti tik į naujausius Chanel (eau tendre, eau fraiche - gaiviakai, beje) kvepalus, nes Coco Mademoiselle iki tol turbūt buvo "jauniausias" kvapas, kūrį galėjo pasiūlyti Chanel. Tas pats su Guerlain - tuomet žiūrėti Insolence, My Insolence, Idylle, nes turiu įtarimą, kad kitiems irgi jausies per jauna blush2.gif Iš Dior siūlyčiau J'adore, Pure Poison. Givenchy - Eaudemoiselle, Very Irresistible variacijos.
o jei reikia tiesiog kažkokio mažiau girdėto vardo, tai juk ir tokių ten yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 gruodžio 2010 - 14:04
katalike, tai žinoma, kad suvokimo reikalas. Čia būtų galima be galo, be krašto diskuoti. Tiesiog Jums atrodo vienaip, o man kitaip wink.gif Autorei dar galėčiau pasiūlyti pauostyti Lancome Miracle, Givenchy Hot Couture.
Atsakyti
Nu labai jums abiem dėkinga už tai, kad pakreipėt 4u.gif Net nesitikėjau, kad čia iškart taip ims kas nors ir bandys pasigilint padėdamos smile.gif Eisiu į Kristianą su sąrašiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2010 12 07, 12:53)
Sveikos, gal galite padėti artėjančių švenčių proga?

O Chanel No 5 Eau Premiere bandet?
http://www.fragranti...miere-1360.html
O is Guerlain 25 metu damai mano galva turetu tikti sie
http://www.fragranti...Elysees-66.html
Abu kvapai turintys "svorio",bet neipareigojantys vakarinei suknelei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 12 07, 17:02)
O is Guerlain 25 metu damai mano galva turetu tikti sie
http://www.fragranti...Elysees-66.html

Tikrai, šitie puikūs drinks_cheers.gif

Man dar Sarah Jessica Parker Lovely daug šarmo turi, bet bijau ir siūlyti, nes gal per pigus brand'as biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti, kad operacija pavyko dar praeita savaite, bet nebeturejau laiko papasakoti. Pavyko pradurti plona plastikine apvadele.Ne is pirmo karto o tik su pakaitinta plona adatele. Paskui i ta skylute ikisau svirksto adata ir ta-da-da-daaaa!
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Buel @ 2010 12 07, 18:15)
Noriu pasigirti, kad operacija pavyko dar praeita savaite, bet nebeturejau laiko papasakoti. Pavyko pradurti plona plastikine apvadele.Ne is pirmo karto o tik su pakaitinta plona adatele. Paskui i ta skylute ikisau svirksto adata ir ta-da-da-daaaa!
user posted imageuser posted imageuser posted image

Sveikinu su sekminga operacija! biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, gal ir man reikės savo Fidji'us šiteipos prakankint g.gif
Atsakyti