Senobiniai Climat PP bent jau man labai panasus i DIA Amouage, o seno ledimo EDT esu maciusi JAV internetinese parduotuvese visai neseniai.Arba ebay visagalis,kur gali pasisekti arba ne
QUOTE(Gafsa @ 2010 12 04, 11:16)
Senobiniai Climat PP bent jau man labai panasus i DIA Amouage, o seno ledimo EDT esu maciusi JAV internetinese parduotuvese visai neseniai.Arba ebay visagalis,kur gali pasisekti arba ne
PP ir ebay esu mačiusi, tik kosminė kaina, t. y. labai jau didelė. Nesvarbu, kad PP. Be to, ebay jau ne pirmą kartą yra prigrūstas fufliakų. Net ebay.fr už tai gavo baudą. Įdomu, kodėl tie PP tokie reti: ir Climat, ir Fidji?
QUOTE(agneseee @ 2010 12 04, 13:21)
Įdomu, kodėl tie PP tokie reti: ir Climat, ir Fidji?
Gal butent tokia gamintoju/kureju koncepcija, kad ya ribotas kiekis.
Tuo paciu - gal matet kur gera kaina EDT? aciu
QUOTE(agneseee @ 2010 12 04, 13:21)
Įdomu, kodėl tie PP tokie reti: ir Climat, ir Fidji?
Pagal mane PP ne tai kad reti, jie tesiog negaminami jau. Na ir del to reti.
Del Climat pasakysiu taip. Seis metais teko uostyti 3 koncentraciju. Pirmi buvo tie ale PP kuriu pilnas ebayjus, kuruos galima nupirkti internet pardese. Cia tipo dabartine perleista versija. Ten nelabai viskas aisku su tais kvepalais, bet kiek supratau juos gamina neto slavakai neto cechai neto dar koks biesas. , bet tik ne pats Lancome. Bet keista kad ant buteliuko parasyta kad tai Lancome... na sito as nesupratau. Bet... kvapas panasus i tuos kaip cia visi myni tarybiniu laiku. Jis tikrai panasus.
O va kas nori pajusti tikraji kvapa tu senu geru Climat, turi pauostyti vintage EDT arba EDP versija. Kvapas pasaka, ir kai ji pajusi iskart suprasi kad tas slovakiskas PP tik panasus.
Kas liecia tikro Lancome Climar PP tai juos galima dar rasti ebayjuose bet iskart reik pasiruosti kad kaina bus nemaza, o beto labai reik atsargiai pirkti nes galima labai apsigauti.
Ta pati situacija ir su Fidji.
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 12 04, 20:55)
Legendom tie Climatai apauge, nelabai zinom, kad IS TIESU. Nu dzin. Bet va tie, kurie is taves pirkau, tie, kur siunciaus is USA perfumenetwork - mama ir anyta sako - nu grynai tokie, kaip sovietu laikais.. O kas per ebay - nezinau, nes is ten as prisibijau pirkti.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 04, 22:35)
Legendom tie Climatai apauge, nelabai zinom, kad IS TIESU. Nu dzin. Bet va tie, kurie is taves pirkau, tie, kur siunciaus is USA perfumenetwork - mama ir anyta sako - nu grynai tokie, kaip sovietu laikais.. O kas per ebay - nezinau, nes is ten as prisibijau pirkti.
Tie kur is manes pirkai tai yra butent dabartine slovaku versija. Taip kol as neismeginau tikrus Climat (vintage) as irgi galvojau kad kvapas toks pat. Bet kai as ismeginau EDT o poto EDP versija tikru Lancome as tikrai pajutau skirtuma.
Butent apie tai kazkada, netus atgal rase Africa, ir as irgi kaip ir tu sakiau, nee kvapas gi tas, as pamenu. Bet dabar as turiu su kuom paliginti.
QUOTE(Gafsa @ 2010 12 04, 10:16)
Senobiniai Climat PP bent jau man labai panasus i DIA Amouage
Tvirtinu ir pasirašau
O savo ruoztu pigesne alternatyva DIA- Alessandro del'Aqua juodas (sukurtas Olivier Cresp). Puikus kvepalai, manau jiems vieta butu tarp selektyvu. Siaip as nemegstu aldehidu, bet sitiems kvepalams negalejau atsispirti. O koks juose grazus ladanas
Cia paplepejus visai stoga nuplesia ,jau uzsisakiau Climat,atrodo,turetu but "senos mados"
Ačiū visoms patarusioms Eisiu ieškoti. Kalėdos tai artėja Reikia ir save apsidovanot
Tik iš e-bejaus tai nea . Ten katę maiše perki ir dar už toookią kainą Jei jau tiek mokėt, tai už daiktą, o ne už fufliaką.
Tik iš e-bejaus tai nea . Ten katę maiše perki ir dar už toookią kainą Jei jau tiek mokėt, tai už daiktą, o ne už fufliaką.
Sveikos, gal galite padėti artėjančių švenčių proga? Sunkiai randu savo kvapą, todėl jau ilgokai mano lentynos nepapildo naujas kvepalų buteliukas, bet dabar, kai už lango šalta žiema, taip ypač norisi apsigaubt tokia jaukia kvepiančia šildančia šiluma...Kiek save pažįstu, man rodos, kad noriu ir vis ieškau - kvapo, įkūnijančio moteriškumą (o gal mes visos jį suvokiam skirtingai?). Atrodo, kad mane traukia muskuso ir vanilės pėdsakai, gėlių dvelktelėjimai. Esu tikra - netraukia jūriniai gaivūs kvapai. Noriu kvapo, kurį apbūdinčiau seksualiai gundančiu, bet įkūnijančiu ne saldžiai naiviai vaikišką, o bręstantį moteriškumą. Tik, matyt, pernelyg nesidomėdama kvapais, ieškodama to kvapo vis lendu ne ten - visi turėti kvapai turėjo kažkokią dalį TO, bet kartu mane glumino tie jų nuvalkioti banalūs "brandai" - išskirčiau Diesel Fuel for Life Unlimited for Her, Roberto Cavalli Just Cavalli Her, rožinis Nina "obuoliukas" ir paskutinieji turėti L'imperatrice (šitame turbūt daugiausia radau To Kažko). Gal kuri nors ką nors šiame mano aprašyme atpažįstate, ką galėtumėt rekomenduoti? Būčiau be galo dėkinga!
QUOTE(vikuxe @ 2010 12 07, 11:53)
Sveikos, gal galite padėti artėjančių švenčių proga? Sunkiai randu savo kvapą, todėl jau ilgokai mano lentynos nepapildo naujas kvepalų buteliukas, bet dabar, kai už lango šalta žiema, taip ypač norisi apsigaubt tokia jaukia kvepiančia šildančia šiluma...Kiek save pažįstu, man rodos, kad noriu ir vis ieškau - kvapo, įkūnijančio moteriškumą (o gal mes visos jį suvokiam skirtingai?). Atrodo, kad mane traukia muskuso ir vanilės pėdsakai, gėlių dvelktelėjimai. Esu tikra - netraukia jūriniai gaivūs kvapai. Noriu kvapo, kurį apbūdinčiau seksualiai gundančiu, bet įkūnijančiu ne saldžiai naiviai vaikišką, o bręstantį moteriškumą. Tik, matyt, pernelyg nesidomėdama kvapais, ieškodama to kvapo vis lendu ne ten - visi turėti kvapai turėjo kažkokią dalį TO, bet kartu mane glumino tie jų nuvalkioti banalūs "brandai" - išskirčiau Diesel Fuel for Life Unlimited for Her, Roberto Cavalli Just Cavalli Her, rožinis Nina "obuoliukas" ir paskutinieji turėti L'imperatrice (šitame turbūt daugiausia radau To Kažko). Gal kuri nors ką nors šiame mano aprašyme atpažįstate, ką galėtumėt rekomenduoti? Būčiau be galo dėkinga!
L'imperatrice būtent ir yra gaivūs-jūriniai, o sakei, kad nepatinka tokie o Dior Miss Dior Cherie ir Chanel Coco Mademoiselle bandei? įsivaizduoju, kad turėtų labai patikti.
šiaip, norai sako viena, o turėti/patikę kvepalai - visai kita.
kvapas, įkūnijantis moteriškumą, kuriame ir gėlės, ir vanilė, ir šiluma - Givenchy Organza. bet man atrodo, kad pirmi du kur kas labiau patiktų.