Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(kristiggg @ 2010 12 01, 23:01)
reikia Jusu pagalbos ax.gif

user posted image

Kodel skystis yra skirtingu spalvu???

abieji buteliukai testeriniai EDP

Gal gamybos metai skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 01, 13:44)
...Tas įstrigęs stoperis vien iš siklo? ar turi gumos apvadą,pro kurį galima būtų adatą įsmeigti?

Kaklelyje arba aplink kamstelio, nebeatsimenu, yra plastmasinis apvadas. Bet jis labai plonas ir ji nebeimanoma uzkabinti, plysta. Pabandysiu ji pradurti plona adata, gal tada pasiseks su svyrkstu viska istraukti. Atrasysiu kaip pasiseks. Aciu uz patarmus, ne veltui sakoma, kad viena galva - gerai, o supermamu galvos dar geriau!!!
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2010 12 01, 21:01)
reikia Jusu pagalbos ax.gif
Kodel skystis yra skirtingu spalvu???

abieji buteliukai testeriniai EDP

O kvapas skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 12 01, 23:10)
O kvapas skiriasi?

gal tuom kad sviesus yra lengvesni
ar man vaidenasi g.gif

Atsakyti
noreciau kreiptis i mamytes, kurios turi Narciso Rodriguez for her EDT. turiu galimybe siuos kvepaliukus nusipirkti pigiau, beda, kad negaliu pries tai ju isbandyti.. buciau dekinga, jei aprasytumete si kvapa ir savo nuomone apie ji. greiciausiai tas juodas buteliukas man galva susuko, negaliu nustoti noreti biggrin.gif aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 12 02, 15:48)
noreciau kreiptis i mamytes, kurios turi Narciso Rodriguez for her EDT. turiu galimybe siuos kvepaliukus nusipirkti pigiau, beda, kad negaliu pries tai ju isbandyti.. buciau dekinga, jei aprasytumete si kvapa ir savo nuomone apie ji. greiciausiai tas juodas buteliukas man galva susuko, negaliu nustoti noreti  biggrin.gif  aciu is anksto

Minimum pastangų googlinant ir - nuorodos į šimtus puslapių. Kad ir šį lietuviškai
http://www.kosmetika...tte.html?lang=2

Nesuprantu, kam klausti to, ką gali pati kur kas greičiau susirasti ir sužinoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 01, 19:21)
Padėkite man, tundrai  blush2.gif

Jau taip užsimaniau tų senobinių Climat kvepalų  ax.gif Kažkaip prekyboje jų nepastebėjau arba blogai žiurėjau, arba...
Kai per paiešką ėmiau žiūrinėt - kažkodėl pasirodė man, kad ten pardavinėja dar nuo sovietmečio užsilikusius likučius. Kažkaip neįtikėtina, kad tas pats dėžutės dizainas tiek metų išlaikytas gali būti. Bet gal taip ir turi būt?
Čia išskaičiau, kad jų nebegamino, o paskui atnaujino...

http://www.supermama...296852-200.html

Nu, kuo toliau, ieškau, tuo labiau pasiklystu. Kažkaip nesinori tapti apsukrių prekeivių auka...
Patarkit man, tundrai  doh.gif  4u.gif

O man niekas daugiau nepatars? verysad.gif
unsure.gif Nežinot? Nematėt? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 03 gruodžio 2010 - 15:21
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 03, 15:23)
Minimum pastangų googlinant ir  - nuorodos į šimtus puslapių. Kad ir šį lietuviškai

Nesuprantu, kam klausti to, ką gali pati kur kas greičiau susirasti ir sužinoti  g.gif

taigi kad lietuviskai issamios RECENZIJOS neradau, angliskai neikertu, o vokiskai tik vakar biedna puslapiuka radau. bet kuriuo atveju aciu uz pagalba.
P.S. SM merginu klausiau, nes butent ju nuomone labiausiai pasitikiu. itariu, kad nelabai populiarus tas NR EDT.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 03 gruodžio 2010 - 17:52
apie NR EDT kalbėta čia ir dar čia. NR EDT išties labai panašu į Sarah Jessica Parker Lovely. labai daug muskuso. aš tai nelabai patarčiau pirkti neuosčius. bet jei yra galimybė ir labai norisi, kodėl gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 12 03, 20:18)

Dekui, antroji jusu nuoroda butent tai, ko ieskojau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 03, 16:23)
Minimum pastangų googlinant ir  - nuorodos į šimtus puslapių. Kad ir šį lietuviškai

Nesuprantu, kam klausti to, ką gali pati kur kas greičiau susirasti ir sužinoti  g.gif
Papildyta:
O man niekas daugiau nepatars?  verysad.gif
unsure.gif  Nežinot? Nematėt?  unsure.gif

Dėl Climat tai iš savo patirties žinau, kad senieji ryškiai skiriasi nei naujieji. Nežinia, ar gamintojai pakeitė sudedamąsias natas, sudėtį, ar dar kas nors, bet faktas, kad kvapas skiriasi, tai žinau. 4u.gif biggrin.gif smile.gif Turiu ir PP, ir EDT (koncentracija neturi esmės). smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

seniai lankiausi parfumerijos forume ir neberandu temos, kurioje butu parduodami netike kvepalai, buvo tema "kvepalu isparduotuve"... gal kuri nors is jusu zino, ar yra panasi tema? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2010 12 04, 00:17)
Labas vakaras,

seniai lankiausi parfumerijos forume ir neberandu temos, kurioje butu parduodami netike kvepalai, buvo tema "kvepalu isparduotuve"... gal kuri nors is jusu zino, ar yra panasi tema?  4u.gif

My Webpage smile.gif
Atsakyti