Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Renatina @ 2010 12 01, 16:27)
mėgstantiems eskaluoti šiaudelių klausimą - ėjau į Kristutę Chanel Cristalle EDP pirkti - ogi šimtinio testerio šiaudelis padėkdieeee, tokio storumo, kad per jį ne tik EDP, bet ir bodyscrub'ą būtų galima pumpuoti! o ir jo galiukas, besiremiantis (beje ne taip jau ir idealiai gražiai į kurį nors kampą, o tiesiog į buteliuko dugną) iš tikrųjų atrodo kiek apkramtytas. Tai fuflo? bigsmile.gif

(kvapas likęs nuo pšyko iš to testerio - dieviškas, pusė riešo ir pusė kambario taip ir prašosi uostinėjami ir uostinėjami biggrin.gif )

Ir pasipils dabar vėl "girdėjau-kad-Sarmose-ir-Kristėse-padielkas-pardavinėja" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 12 01, 18:26)
Aga, special unlimited edition for sm users lotuliukas.gif

Ir visgi, stori senobiniai vistiek skiriasi nuo susirangiusiu fake siaudeliu ax.gif

skiriasi skiriasi. ir kvapas matyt skiriasi. nu biškį
tongue.gif o Tu vėl veidą pakeitei..

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 01, 17:41)
skiriasi skiriasi. ir kvapas matyt skiriasi. nu biškį
tongue.gif  o Tu vėl veidą pakeitei..

Eik jau, gi kvapas nesiskiria bigsmile.gif Arba gali fm pirkti, kur toks pats kvapas, tik tara kita bigsmile.gif

O tu vis su tuo paciu rolleyes.gif

Atsakyti
Padėkite man, tundrai blush2.gif
Šiaip nesu didelė kvepalų fanė ir dažniausai "kvėpinuos" tik dezodorantu, įsitikinus, kad kvapų geriau nemaišyt. Bet...
Jau taip užsimaniau tų senobinių Climat kvepalų ax.gif Kažkaip prekyboje jų nepastebėjau arba blogai žiurėjau, arba...
Kai per paiešką ėmiau žiūrinėt - kažkodėl pasirodė man, kad ten pardavinėja dar nuo sovietmečio užsilikusius likučius. Kažkaip neįtikėtina, kad tas pats dėžutės dizainas tiek metų išlaikytas gali būti. Bet gal taip ir turi būt?
Čia išskaičiau, kad jų nebegamino, o paskui atnaujino...

http://www.supermama...296852-200.html

Nu, kuo toliau, ieškau, tuo labiau pasiklystu. Kažkaip nesinori tapti apsukrių prekeivių auka...
Patarkit man, tundrai doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano mamos mylimiausi kvepaliukai Climat biggrin.gif
Senai senai, kai aš dar į kelnes sysiojau biggrin.gif , iš Chabarovsko (rusijos apskr) tėtis jai parvežė lauktuvių parfumo 7,5ml buteliuką, tai jo užteko bene 7-8metams, naudojo progai, o ir reikia laaaabai mažai, porą lašiukų ir rūbas kvepėdavo mėnesiais thumbup.gif

Šiemet jai buvo jubiliejus, sugalvojau padovanot ne kvepaliukus, o parfumo buteliuką ir ką manot, visą internetą iškračiau, ieškojau skersai išilgai ir tik vienoj vietoj (net nepamenu parduotuvės pavadinimo) radau.
Užsakiau ir viskas, galvoju bus padielka, nebus, bet nors bonka graži ir kvapas kad tik tas būtų biggrin.gif Na kol kas pusmetį juos turi, tai nesiskundė, kad įtartini ar kvapas per silpnas, nesilaikantis....

O šiaip purškiamų tai ir mūsų Kristianoj mačiau yra, ir Douglas užmačius esu, bet parfumo tai net internete neįmanoma atkapstyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 12 01, 18:30)
Ir pasipils dabar vėl "girdėjau-kad-Sarmose-ir-Kristėse-padielkas-pardavinėja" laugh.gif

gal jau nebešneka taip.

taip pat - vien pagal šiaudelio storį/galiuką/pakrypimo kampą gal nesprendžiama apie originalumą? blink.gif

Atsakyti
[Mano mamos mylimiausi kvepaliukai Climat biggrin.gif]

O taip, ta nostalgija... kai slapčia mamos kvepalais kvėpindavomės wub.gif

na, e-bejui tai pasiūlymų begalė, tik kad nepasitikiu aš ten, kad gali būti tikras reikalas. O gal kas ką girdėjo apie atnaujintus Climat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 01 gruodžio 2010 - 19:10
QUOTE(Malena @ 2010 12 01, 19:09)

O tu vis su tuo paciu rolleyes.gif

aš iš vonios neišlipu. Kvelų vonios. Voniai naudoju sarminius ir kristutinius - vis tiek niekam kitam neką tikę....

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 01, 18:55)
aš iš vonios neišlipu. Kvelų vonios. Voniai naudoju sarminius ir kristutinius - vis tiek niekam kitam neką tikę....

Tik dabar kai parasei pamaciau vonia..visada maciau dirza uzsegta saga..ilgai ziurejau kol vonia iziurejau.

Mus tuoj ismes is SM uz begalini offtopa
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 12 01, 20:20)
Tik dabar kai parasei pamaciau vonia..visada maciau dirza uzsegta saga..ilgai ziurejau kol vonia iziurejau.

Mus tuoj ismes is SM uz begalini offtopa

ne visi žabali šviesią dieną gerai mato....
galim pasipjauti viena kitai gerkles - tada neišmes.

ok, off su offtop'

Atsakyti
QUOTE(Menininkė @ 2010 11 25, 14:02)

Pasiteiravau dėl šitos įdomybės. Ryt prasidės prekyba jais (kaip suprantu, kol kas tik internete), kaina - 99 Lt ir šiems metams pagaminta 1000 vienetų.
Atsakyti
reikia Jusu pagalbos ax.gif

user posted image

Kodel skystis yra skirtingu spalvu???

abieji buteliukai testeriniai EDP
Atsakyti