Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Buel @ 2010 12 01, 12:01)
Gal off top, bet tema "viskas tik apie kvepalus"...
Prasau pagalbos, gal zinote originalu buda istraukti likusi kamsteli? Help!!! Jau draske visi kas nebetingejo ir nieko.

user posted image

Yra buvusi panaši situacija, tai su kamščiatraukiu įvariau į vidų, bet galit pabandyti ir ištraukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buel @ 2010 12 01, 11:01)
Prasau pagalbos, gal zinote originalu buda istraukti likusi kamsteli? Help!!! Jau draske visi kas nebetingejo ir nieko.

user posted image

Turiu lygiai tokią pačią problemą su senuoju Fidji verysad.gif Taip ir stovi mirtinai užkonservuotas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 11 26, 12:52)
Be to suzinojau, kad yra Crystal noir ir EDP, visada maniau kad tik EDT! tai galvoju logiskas paaiskinimas, kad ji turejo EDP (30ml, pirkta Kristianoje), del to taip nelaiko, o spiritu iskarto atsiduoda del to kad dezute buvo uzlieta kitais kvepalais (o ji joje laiko juos dabar, beje sake kad tie kvepalai kuriais smirda dezute jei primena vyriskus, panasius i odekolona)  doh.gif

Mama turėjo ir EDP, ir EDT, kvapo skirtumų nerasta.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 12 01, 15:54)
Mama turėjo ir EDP, ir EDT, kvapo skirtumų nerasta.

Atsiemiau kvepalus, pasidarysiu siandien nuotraukytes ir imesiu i padirbtu kvepalu tema. Pasinaudojus as-ne-tavo patarimu jau imeciau pries tai pirktus kvepalus is tos pacios patikimos pardavejos i ta tema, ir gavau patvirtinimus jog kvepalai originalus. Kai isitikinsiu kad kvepalai taipogi originalus (nors taip dabar ir galvoju, bet del sventos ramybes) imesiu i isparduotuve. Mano manymu ir su kvapu ir su ju issilaikymu viskas alright smile.gif
Beje vakar bendradarbe paminejo jog kvapas jai galejo pasirodyti kitokiu del oro salygu, nes pries tai ji naudojo siuos tik vasara, gal todel kvapas ir atrode intensyvesnis. Bent jau paminejimo kad jie atsiduoda alkoholiu jau nebuvo rolleyes.gif
P.S. Beje apejusi musu parduotuves suzinojau kad jose nera Versace Crystal noir EDP, o tik EDT, pardavejos ta patvirtino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 01 gruodžio 2010 - 15:13
O jei pabandyti su plonuciu graztuku su kokia "makita" isgrezti palei krasta skylute kiaurai kamstelyje ir paskui su kokia vielyte istraukt..arba galu gale taip ir kvepintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 12 01, 15:12)
Atsiemiau kvepalus, pasidarysiu siandien nuotraukytes ir imesiu i padirbtu kvepalu tema. Pasinaudojus as-ne-tavo patarimu jau imeciau pries tai pirktus kvepalus is tos pacios patikimos pardavejos i ta tema, ir gavau patvirtinimus jog kvepalai originalus. Kai isitikinsiu kad kvepalai taipogi originalus (nors taip dabar ir galvoju, bet del sventos ramybes) imesiu i isparduotuve. Mano manymu ir su kvapu ir su ju issilaikymu viskas alright  smile.gif
Beje vakar bendradarbe paminejo jog kvapas jai galejo pasirodyti kitokiu del oro salygu, nes pries tai ji naudojo siuos tik vasara, gal todel kvapas ir atrode intensyvesnis. Bent jau paminejimo kad jie atsiduoda alkoholiu jau nebuvo  rolleyes.gif

Kaip jus isitikinsit, kad jie originalus?
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2010 12 01, 16:15)
Kaip jus isitikinsit, kad jie originalus?

Padirbtu kvepalu temoje yra nemazai kaip pastebejau SM nariu, ismananciu apie kvepalu originaluma. Is visu rakursu padarysiu buteliuko ir dezutes nuotraukas, ikelsiu i ta tema ir lauksiu komentaru. Del kvapo issilaikymo jos jau nebepades, bet leidau sau siandien karta papurksti ant rieso ir esu patenkinta kvapo issilaikymu.
Atsakyti
mėgstantiems eskaluoti šiaudelių klausimą - ėjau į Kristutę Chanel Cristalle EDP pirkti - ogi šimtinio testerio šiaudelis padėkdieeee, tokio storumo, kad per jį ne tik EDP, bet ir bodyscrub'ą būtų galima pumpuoti! o ir jo galiukas, besiremiantis (beje ne taip jau ir idealiai gražiai į kurį nors kampą, o tiesiog į buteliuko dugną) iš tikrųjų atrodo kiek apkramtytas. Tai fuflo? bigsmile.gif

(kvapas likęs nuo pšyko iš to testerio - dieviškas, pusė riešo ir pusė kambario taip ir prašosi uostinėjami ir uostinėjami biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Buel @ 2010 12 01, 12:01)

user posted image

Jei likusioje dalyje yra bent kiek gumos ar plastmases,galima bandyt sugriebt anatominiu ar chirurginiu pincetu[jie tokius dantukus turi],esu ne viena istrigusia detale taip iskrapscius.jei tik stiklas-matyt ,teks istumt.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 01, 16:27)
mėgstantiems eskaluoti šiaudelių klausimą - ėjau į Kristutę Chanel Cristalle EDP pirkti - ogi šimtinio testerio šiaudelis padėkdieeee, tokio storumo, kad per jį ne tik EDP, bet ir bodyscrub'ą būtų galima pumpuoti! o ir jo galiukas, besiremiantis (beje ne taip jau ir idealiai gražiai į kurį nors kampą, o tiesiog į buteliuko dugną) iš tikrųjų atrodo kiek apkramtytas. Tai fuflo? bigsmile.gif
[/color]

Lygiai taip pat yra su mano Gio de Giorgio Armani. Storokas i dugna besirementis siaudas, pukstukas irgi nera labai smulkus. Tokie senobiniai jie man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 12 01, 18:00)
Lygiai taip pat yra su mano Gio de Giorgio Armani. Storokas i dugna besirementis siaudas, pukstukas irgi nera labai smulkus. Tokie senobiniai jie man smile.gif

gal sakau SM įtakoje kiek susirūpino ir gražesnius gaminti ėmė?......

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 01, 17:17)
gal sakau SM įtakoje kiek susirūpino ir gražesnius gaminti ėmė?......

Aga, special unlimited edition for sm users lotuliukas.gif

Ir visgi, stori senobiniai vistiek skiriasi nuo susirangiusiu fake siaudeliu ax.gif
Atsakyti