Sveikutes forumietes!
Noreciau Jusu paklausti, ar labai skiriasi kvapai Versace Crystal noir EDP nuo EDT?
Tokia situacija, perleidau bendradarbei kvepalus EDT, esu isitikinusi kad originalas, nes pirkau patikimoje vietoje, kur jau 3 metus perku, visada buvau patenkinta ir mano artimieji gave dovanu taipogi.
Nusipirkau Versace EDT 90ml ir mano bendradarbe ju uzsimane, niuansas buvo tas, kad bendroj dezej, kaip pasake pardaveja, kurioje atkeliavo Versace, issiliejo kazkokie kiti kvepalai (neklausiau kokie). Celofanas buvo aplipdytas gabaliukais popieriaus, tikriausiai nuo kitu kvepalu (gal testerio), na ir ipakavimas kvepejo
kitais kvepalais (numanau tais issiliejusiais).
Bendradarbe juos paeme, o kita diena pasake kad jie ne tokie. Labai atsiduoda spiritu, nelaiko taip gerai kaip laike jos, kai pasipurksdavo savais ankstesniais tai nuo ryto iki vakaro likdavo kvapas koridoriuje, aplinkiniai jaute kaip ji kvepia, o siu kvepalu kvapo atejus vakare koridoriuje neuzuodzia, aplinkiniai nesako kad ji kvepia.
Nesinori tiket, kad man pardave neoriginala, pasitikiu pardaveja, kadangi ne vienerius metus perku.
Be to suzinojau, kad yra Crystal noir ir EDP, visada maniau kad tik EDT! tai galvoju logiskas paaiskinimas, kad ji turejo EDP (30ml, pirkta Kristianoje), del to taip nelaiko, o spiritu iskarto atsiduoda del to kad dezute buvo uzlieta kitais kvepalais (o ji joje laiko juos dabar, beje sake kad tie kvepalai kuriais smirda dezute jei primena vyriskus, panasius i odekolona)
Tai tokia situacija. Zinoma paprasiau kad ji paziuretu ant savuju 30ml ar ten EDT ar vis gi EDP. Bet noreciau ir Jusu pagalbos mielosios, ar gali kvepalai atsiduoti kitais jei juos laikai dezuteje kvepancioje issiliejusiais kitais kvepalais ir maziau laikytis (nors uosciau jos riesa, tai man kvepejo, o ji sako kad ne)? Buciau dekinga