Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(prieblanda @ 2010 11 24, 17:07)
Nežinau, gal jau kur aptarta, ale nu sugalvok tu man siūlyti putyte kvepėt laugh.gif  http://www.alfa.lt/straipsnis/10426262

hihihi.gif gilios minties cia nereik ieskot, bi tik noras banaliausiu budu kurti didziausia ispudi bigsmile.gif
Atsakyti
Naujiena - Lietuvos kvepalai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Menininkė @ 2010 11 25, 13:02)

oho! bigsmile.gif labai įdomu. buteliukas liuks.
Papildyta:
bet naudojimas:

Rekomenduojame purkšti kvepalus ore, kvėpinti minkštus baldus, kilimus ar užuolaidas. Kvepalai yra kokybiški ir ilgai išsilaiko, laikui bėgant atskleisdami visus aromato natų akordus.
Atsakyti
Mergaites noriu dukrai nupirkt kvepalus, gal parekomenduosit ka paauostinet tokio nesunkaus, jaunatvisko, jai 18 metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Naudojimas ir man užkliuvo.

Tai visgi čia kvepalai ar ... oro gaiviklis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 25 lapkričio 2010 - 13:18
QUOTE(katalike @ 2010 11 25, 13:14)
Rekomenduojame purkšti kvepalus ore, kvėpinti minkštus baldus, kilimus ar užuolaidas. Kvepalai yra kokybiški ir ilgai išsilaiko, laikui bėgant atskleisdami visus aromato natų akordus.

Taip, ir pati vėliau pastebėjau ax.gif
Na bet išskirtinis kvapas namams skamba geriau nei oro gaiviklis biggrin.gif Tikiuos, ir yra geriau.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 25, 14:17)
Naudojimas ir man užkliuvo.

Tai visgi čia kvepalai ar ... oro gaiviklis?

namams namams. 25 ml.

Atsakyti
kenzo le tigre.gal kas atsiliepimus savo parasytu.kazkaip uzsimaniau ju..
Atsakyti
Lietuvos kvapo viršutines natos atskleidžia, kokie atrodome iš pirmo žvilgsnio: gyvename apsupti gyvos ir žalios gamtos, turime jaukius miestus, veiklius žmones. Naudojamės šiuolaikinėmis technologijomis, esame išsilavinę, atviri naujovėms ir smalsūs europiečiai.

Cia apie mus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inita @ 2010 11 25, 13:14)
Mergaites noriu dukrai nupirkt kvepalus, gal parekomenduosit ka paauostinet tokio nesunkaus, jaunatvisko, jai 18 metu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man tokiais atvejais į galvą visada pirmiausia ateina Jesus del Pozo Halloween user posted image
Dar YSL Baby doll user posted image
Ir Givenchy Eaudemoiselle user posted image
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 26, 00:08)
Man tokiais atvejais į galvą visada pirmiausia ateina Jesus del Pozo Halloween user posted image
Dar YSL Baby doll user posted image
Ir  Givenchy Eaudemoiselle  user posted image

Del pirmuju dwieju sutinku, bet paskutinio nesiulyciau 18metei schmoll.gif
Atsakyti
Va dar ką prisiminiau- jei labai smagūs, neįpareigojantys ir džiaugsmingi.
Christian Lacroix - C'est La Fete!
user posted imageuser posted image
Atsakyti