Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 23, 13:10)
Na kaip iš vyro tai šito nesitikėjau.

Vasariniame Intelligent Life numeryje[labai neblogas zurnalas liet.k.] buvo interviu su teises MD Mantu Liesiu-pasirodo,vyras taip pat domisi parfumerija nepavirsutiniskai...
Atsakyti
Merginos,
nezinau ar i sia tema pataikiau, bet noreciau uzklausti, kiem kazdaug gali buti vertas toks likutis (norejau keistis i koki kita likuti, bet sulaukiau pasiulymu del pirkimo, tik nezinau kiek uz juos prasyti) ax.gif
Likutis is 30 ml.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 23, 21:37)
Merginos,
nezinau ar i sia tema pataikiau, bet noreciau uzklausti, kiem kazdaug gali buti vertas toks likutis (norejau keistis i koki kita likuti, bet sulaukiau pasiulymu del pirkimo, tik nezinau kiek uz juos prasyti)  ax.gif
Likutis is 30 ml.
user posted image

O kaip jie vadinasi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2010 11 21, 17:24)
cia visos konsultuojasi .. noriu ir as konsultacijos biggrin.gif man patinka saldus kvepalai .. nina rici - nina , escada -ocean lounge...  taip pat patinka gucci guilty , ckin2u. dkny obuoliukas  wub.gif  .. nepatinka gucci rush (pykina net ) .. tai va .. kepiau sausainius ir mastau kad noreciau taip kvepeti  wub.gif  cinamonu  wub.gif  lyg katik iskeptas sausainis  biggrin.gif   

gal ka rekomenduosit  4u.gif

Lolita Lempicka L (EDP), Chopard Casmir (EDP), Givenchy Organza Indecence (EDP), Kenzo Jungle L' ellephant (EDP), Dior Dolce Vita (EDT)... tokios asociacijos su sausainiais mane sia minute aplanke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 23, 23:03)
Lolita Lempicka L (EDP), Chopard Casmir (EDP), Givenchy Organza Indecence (EDP), Kenzo Jungle L' ellephant (EDP), Dior Dolce Vita (EDT)... tokios asociacijos su sausainiais mane sia minute aplanke  4u.gif

Drambliuko niekaip saldžiais nepavadinčiau. Ryškūs, aštrūs prieskoniai.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 11 24, 00:10)

Man tai jie saldus, sutinku ir kad ryskus, astrus, prieskoniniai biggrin.gif taciau tikrai ne gaivus, o saldus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 24, 01:03)
O kaip jie vadinasi?  g.gif

CH 212 Splash smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 24, 06:38)
CH 212 Splash  smile.gif

Aciu, net pavadinimo nezinau, tai ka cia patarsi del kainos hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 24, 07:38)
CH 212 Splash  smile.gif

Va ,radau,uz kiek parduoda 60ml.
http://www.perfumit....212-splash.html
carolina herrera

212 SPLASH

Tualetinis vanduo 60ml

Kaina: 150,00 Lt
Tai 15 ml. galetu kainuot kokius pvz 25-30 lt daugiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 11 24, 01:10)

QUOTE(Roxetė @ 2010 11 24, 01:14)
Man tai jie saldus, sutinku ir kad ryskus, astrus, prieskoniniai  biggrin.gif  taciau tikrai ne gaivus, o saldus  tongue.gif

Is savo varpines del siu kvepalu galiu pridurt, kad daug kas priklauso nuo ju panaudojimo kiekio: vienas lasiukas - siltas, saldus kvapas, vienas psykas - ryskus, astrus prieskoniai. Na bent jau mano patirtis tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 11 23, 22:04)
Vasariniame Intelligent Life numeryje[labai neblogas zurnalas liet.k.] buvo interviu su teises MD Mantu Liesiu-pasirodo,vyras taip pat domisi parfumerija nepavirsutiniskai...

teisės fak'e pirmam kurse išklausom įvadą cool.gif

Atsakyti
Nežinau, gal jau kur aptarta, ale nu sugalvok tu man siūlyti putyte kvepėt laugh.gif http://www.alfa.lt/straipsnis/10426262
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 24, 16:30)
teisės fak'e pirmam kurse išklausom įvadą cool.gif

VU MF deja,nieko panašaus nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 24 lapkričio 2010 - 20:28