QUOTE(egliuchiux @ 2010 11 21, 17:24)
cia visos konsultuojasi .. noriu ir as konsultacijos
man patinka saldus kvepalai .. nina rici - nina , escada -ocean lounge... taip pat patinka gucci guilty , ckin2u. dkny obuoliukas
.. nepatinka gucci rush (pykina net ) .. tai va .. kepiau sausainius ir mastau kad noreciau taip kvepeti
cinamonu
lyg katik iskeptas sausainis
gal ka rekomenduosit
Aha, Lempicka L- saldus cinamonas
Cinamoną aš dar jaučiu ir Organzoje, bet abejoju, ar jie patiktų- per aštrūs. Apskritai saldūs kvepalai būna labai įvairūs- saldūs vaisiniai-gėliniai, kitaip tariant uogienės- tai būtų beveik visi jūsiškiai. Iš tokių dar galite pabandyti Nina Ricci Ricci Ricci ir Cartier Delice, YSL Parissiene -jie smagūs, tik be vanilės, cinamono ir prieskonių. Kitokie yra vaniliniai ir vaniliniai- prieskoniniai( jie paprastai dar vadinami gourmand)-tai ,,valgomi'' kvapai , ir vieniteliai iš jų, kuriuose jaučiamas cinamonas yra būtent Lempicka L,kituose daugiau dominuoja vanilė , šokoladas, prieskoniai, ir ,aišku, pačiulė- tai Chopard Wish, Angel ir dauguma jo atmainų , Lempicka EDP( nėra pačiulės, bet yra stiprus saldymedis), šiek tiek saldaus cinamono dar jaučiu Chopard Casmir, taip pat jei rasite, galite pabandyti Nina Ricci Belle de Minuit. Visuose kituose mano bandytuose kvepaluose su cinamonu, cinamonas kvepia ne kaip ką tik iškeptas sausainis, o daug aštriau.