Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(pegasiukas @ 2010 11 21, 14:00)
o man reik ko nors nebrangaus ir paprasto kasdienai smile.gif gal kurioje nors parduotuvėje vyksta akcijos, bet aš pražiopsojau?  ax.gif
patinka toki kvapai, kaip: Puma - Flowers, B.U. - Icy, Adidas - Pure Lightness, Snoopy Dog - Green Kisses, C Thru - Emerald... daugiau neatsimenu  ax.gif

Parfum Express'e dabar Elizabeth Arden Green tea 100ml ir Mediterranean 50ml po 69Lt kainuoja. dar galima pasidairyt į S. Oliver ir Mexx - ten tokių paprastų, gaivių kvepalų daug.
Atsakyti
cia visos konsultuojasi .. noriu ir as konsultacijos biggrin.gif man patinka saldus kvepalai .. nina rici - nina , escada -ocean lounge... taip pat patinka gucci guilty , ckin2u. dkny obuoliukas wub.gif .. nepatinka gucci rush (pykina net ) .. tai va .. kepiau sausainius ir mastau kad noreciau taip kvepeti wub.gif cinamonu wub.gif lyg katik iskeptas sausainis biggrin.gif

gal ka rekomenduosit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 21 lapkričio 2010 - 17:28
Man į galvą ateina Dior Dolce Vita, L de Lolita Lempicka.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2010 11 21, 17:24)
cia visos konsultuojasi .. noriu ir as konsultacijos biggrin.gif man patinka saldus kvepalai .. nina rici - nina , escada -ocean lounge...  taip pat patinka gucci guilty , ckin2u. dkny obuoliukas  wub.gif  .. nepatinka gucci rush (pykina net ) .. tai va .. kepiau sausainius ir mastau kad noreciau taip kvepeti  wub.gif  cinamonu   wub.gif  lyg katik iskeptas sausainis  biggrin.gif   

gal ka rekomenduosit  4u.gif

Aha, Lempicka L- saldus cinamonas thumbup.gif Cinamoną aš dar jaučiu ir Organzoje, bet abejoju, ar jie patiktų- per aštrūs. Apskritai saldūs kvepalai būna labai įvairūs- saldūs vaisiniai-gėliniai, kitaip tariant uogienės- tai būtų beveik visi jūsiškiai. Iš tokių dar galite pabandyti Nina Ricci Ricci Ricci ir Cartier Delice, YSL Parissiene -jie smagūs, tik be vanilės, cinamono ir prieskonių. Kitokie yra vaniliniai ir vaniliniai- prieskoniniai( jie paprastai dar vadinami gourmand)-tai ,,valgomi'' kvapai , ir vieniteliai iš jų, kuriuose jaučiamas cinamonas yra būtent Lempicka L,kituose daugiau dominuoja vanilė , šokoladas, prieskoniai, ir ,aišku, pačiulė- tai Chopard Wish, Angel ir dauguma jo atmainų , Lempicka EDP( nėra pačiulės, bet yra stiprus saldymedis), šiek tiek saldaus cinamono dar jaučiu Chopard Casmir, taip pat jei rasite, galite pabandyti Nina Ricci Belle de Minuit. Visuose kituose mano bandytuose kvepaluose su cinamonu, cinamonas kvepia ne kaip ką tik iškeptas sausainis, o daug aštriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 21 lapkričio 2010 - 22:03
aciu uz atsakymus 4u.gif reiks isuostyti jusu siulomus .. o daba laukiu jau savo cinamono wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkote 11 mėnesio žurnalą Jurgita? wink.gif Užkliuvo man jis šiandien, nors pati žurnalų neperku senokai jau. Bet galvoju nusipirksiu mano vardu pavadintą žurnalą biggrin.gif Parėjusi dar pajuokavau - va išleidau žurnalą lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik pervertusi pamačiau, kad daug straipsnių apie kvapus - mano silpnybę... Tai bent sutapimas... bigsmile.gif
user posted image
Daugiau čia
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 22, 14:06)
Gal kuri pirkote 11 mėnesio žurnalą Jurgita? wink.gif Užkliuvo man jis šiandien, nors pati žurnalų neperku senokai jau. Bet galvoju nusipirksiu mano vardu pavadintą žurnalą  biggrin.gif Parėjusi dar pajuokavau -  va išleidau žurnalą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tik pervertusi pamačiau, kad daug straipsnių apie kvapus - mano silpnybę... Tai bent sutapimas... bigsmile.gif
user posted image
Daugiau čia

Aciu, zuvyte, uzmesiu aki, karts nuo karto man reikia skaitalu ten kur karaliai pesti vaiksto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 22, 23:41)
Aciu, zuvyte, uzmesiu aki, karts nuo karto man reikia skaitalu ten kur karaliai pesti vaiksto  lotuliukas.gif

Lapkricio men.Verslo Klase idomesnis zurnalas siuo poziuriu-straipsnis geriau parasytas rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 11 23, 10:17)
Lapkricio men.Verslo Klase idomesnis zurnalas siuo poziuriu-straipsnis geriau parasytas rolleyes.gif .

Dėkui už info - reiks ir "Verslo klasę" įsigyti, nes temų tikrai gerų yra. Apie kvepalus tai vienas straipsnis kiek žiūrėjau, bet žymiai didesnis nei žurnale "Jurgita". Kadangi retokai perku žurnalus, tai buvau didžiai nustebinta gerąja prasme, kad Aistis Mickevičius taip susidomėjęs kvepalais. Pasirodo, kad gali atpažinti apie 100 kvapų bei kvėpinasi retais, nišiniais kvepalais, pats kuriasi sau kvepalus. blink.gif Na kaip iš vyro tai šito nesitikėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 23 lapkričio 2010 - 12:13
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 23, 12:10)
Kadangi retokai perku žurnalus, tai buvau didžiai nustebinta gerąja prasme, kad Aistis Mickevičius taip susidomėjęs kvepalais. Pasirodo, kad gali atpažinti apie 100 kvapų bei kvėpinasi retais, nišiniais kvepalais, pats kuriasi sau kvepalus.  blink.gif Na kaip iš vyro tai šito nesitikėjau.

tai jis ne pirmas toks vyras, kuris kvepinasi nišiniais kvepalais ax.gif įdomu tiktai, kada susidomėjo. nors man R. Šapauskas vis tiek labiau prie širdies blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 lapkričio 2010 - 12:22
QUOTE(katalike @ 2010 11 23, 12:22)
tai jis ne pirmas toks vyras, kuris kvepinasi nišiniais kvepalais ax.gif įdomu tiktai, kada susidomėjo. nors man R. Šapauskas vis tiek labiau prie širdies blush-anim-cl.gif

Aš labiau nustebau ne dėl to, kad kvepinasi nišiniais, bet kad tiek susidomėjęs parfumerija, jog norėjo mokslus eiti užsienyje. Jau nuo vaikystės turėjo polinkį kvapus analizuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 23 lapkričio 2010 - 13:33
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 23, 13:31)
Aš labiau nustebau ne dėl to, kad kvepinasi nišiniais, bet kad tiek susidomėjęs parfumerija, jog norėjo mokslus eiti užsienyje. Jau nuo vaikystės turėjo polinkį kvapus analizuoti...

Si detale ir mano demesi atkreipe smile.gif

Prie Draguno bio parasyta, kad megiamiausias kvapas "Homme"...likau nesupratus...
Atsakyti