Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 18, 14:26)
jei patinka Clasique, tai isbandykit Serge Lutens Fleurs d'Oranger. Dar labai sekmingi Givenchy organzos flankeriai su flerdoranzhu, 2006m. atrodo jau neber parduotuvese, bet Organza Fleur d'Oranger 2008 maciau Kristei  4u.gif
I Etra isskyrus Issey Miyake Le Feu, kurio jau su ziburiu nerasi, nieko nezinau panasaus... Bet dabar galvodama apie Etra, kazkodel prisiminiau Cerruti Image. Aisku, jie labai skirtingi, taciau manau galetu jums patikti, jei megstate Etra. Image irgi toks prieskoninis, taciau saltokas kvapas, su pipiriukais...

Aciu labai uz pasiulymus, kad parekomendavot, butinai isbandysiu.

Jau buvau S.Lutens isbandyti, tik kelis isbandziau (A la nuit, rousse, datura noir ir arabie), is ju labiausiai prie sirdies Arabie pasirode, bet nezinau ar noriu ar labai stipriai noriu smile.gif Reikia daugiau Lutenso pabandyti, dar labai mazai uostyta.

Is Cerutti tai kazkada pries daug metu vieninteliai 1881 patiko. Daugiau tai nieks neistrigo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mella: 18 lapkričio 2010 - 16:23
QUOTE(solo @ 2010 11 18, 12:41)
Nu prašau, parfumaniakės, rekomenduokit ką nors rolleyes.gif  Visgi mano aukščiau vardinti man nelabai... Gyvenchy La secret po geros valandos pasidarė per saldus, o serpentine - vakarinis. Ieškau kasdienio, gaivesnio (šiek tiek salstelėjusio)moteriško kvapo, bet parduotuvėj po kokių 7 pauostymų atbunka nosis... Kaip vertintumėt naujus Armani Acqua di Gioia?

man labai kasdieninis neikyrus kvapas Trussardi inside, Sonia Rykiel Belle en rykiel, Estee Lauder Sensuous, jei nebus per saldu, pameginkit parduotuveje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mella @ 2010 11 17, 10:57)
laba,

Noreciau ir as konsultacijos. Man labai mazai kvepalu patinka, uostau ir tai tas tai tas nepatinka, miniuku prisisiunciu, bet dauguma neitinka man blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif

Turiu tris favoritus, kurie patinka: Nasomatto Black afgano, Gualtier Clasique ir Etro Etra.
Pasiulykite ka verta butu pabandyti, remiantis siais trim kvapais. Aisku jie visi skirtingi, bet panasumo yra. Norisi kazko naujo, kazko noreti... smile.gif

JPG Classique man labai panasus i Ghost Anticipation. Nezinau ar ju yra LT parduotuvese pirkti, bet prie progos pabandykit. Kitu jusu megiamu kvapu nepazistu. blush2.gif
Atsakyti
Ieskau svelnaus blondinisko salstelejusio sipriuko.... Chanel 5 (netgi Premiere) mane uzgozia...
Atsakyti
kas gal naudojat lanvit-eclat? Domina kaip kvapas uzsiuodzia ir kaip laikosi. Dar taip pat chanel eu fraice. Neradau ko ieskojau,tai bandysiu ringtis is kitokio tipo kvepaliuku smile.gif
Atsakyti
Twinklyte, KristiAnoje (Klaipedoje) galima susipazinti kaip lanvin-eclat, taip ir Chance Eau Fraiche. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 19 lapkričio 2010 - 21:06
QUOTE(svete @ 2010 11 18, 20:54)
Ieskau svelnaus blondinisko salstelejusio sipriuko....

mano nosiai malonus lengvai šipriškas Ralph Lauren "Safari".

user posted image
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 11 18, 20:54)
Ieskau svelnaus blondinisko salstelejusio sipriuko.... Chanel 5 (netgi Premiere) mane uzgozia...

O kodėl minit būtent No5? Jokia iš versijų nėra šipras....

Gervelos paminėti Safari kvepalai, tiesą pasakius, nėra šipriniai, nors dauguma tą žalumos ir aldehidų kvapą suvokia kaip šipriškumą smile.gif Ir jie absoliučiai nėra salstelėję....
Jei reikia kažko "blondiniško, salstelėjusio" ir kad būtų šipras, siūlyčiau išbandyt vaisinius šiprus: Diesel Fuel for Life, Cacharel Liberte, Vivienne Westwood Libertine, galų gale Miss Dior Cherie ar Coco Mademoiselle EDT smile.gif
Arba gėlinių salstelėjusių šiprų: Guerlain Idylle, Byredo Rose Noir, Ferragamo Incanto, Coco Mademoiselle EDP
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 11 19, 22:03)
Twinklyte, KristiAnoje (Klaipedoje) galima susipazinti kaip lanvin-eclat, taip ir Chance Eau Fraiche.  mirksiukas.gif

Susipazinusi as jau su tais kvapais smile.gif Domino komentarai tu kurios naudoja siuos kvepalus,ar ilgai islieka ir ar kvapai nera per svelnus,nes eclat toks pasirode, butent idomu kaip jis pasikvepinus.
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 19, 22:34)
Susipazinusi as jau su tais kvapais smile.gif Domino komentarai tu kurios naudoja siuos kvepalus,ar ilgai islieka ir ar kvapai nera per svelnus,nes eclat toks pasirode, butent idomu kaip jis pasikvepinus.

Juk tai labai individualu: kvapo suvokimas, kvepalu laikymasi ant skirtingos odos ir t.t.
Pasikliaukit savo skoniu, savo nuomone. smile.gif
Stai cia galit paskaityti atsilepimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 20 lapkričio 2010 - 00:09
Ar esat kas bande RL Chaps? Radau internetineje parduotuveje,nutariau pasidomet basenotes.net -ir nerandu moterisku g.gif
http://www.patinka.l...uren-chaps.html
Gal kam teko imerkt nosi?
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 18, 14:26)
jei patinka Clasique, tai isbandykit Serge Lutens Fleurs d'Oranger.

jo jo, tikra tiesa, jie labai panašūs savo stiliumi.
Atsakyti
o man reik ko nors nebrangaus ir paprasto kasdienai smile.gif gal kurioje nors parduotuvėje vyksta akcijos, bet aš pražiopsojau? ax.gif
patinka toki kvapai, kaip: Puma - Flowers, B.U. - Icy, Adidas - Pure Lightness, Snoopy Dog - Green Kisses, C Thru - Emerald... daugiau neatsimenu ax.gif
Atsakyti