Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 08, 23:43)
Žinokit dabar tiksliai neatsimenu, bet lyg ir esu mačiusi Alien gold  30 ml. limitkę ( tiksliau bijau sumaišyti, ar ten nebuvo kokia Alien variacija)- ji buvo su auksiniais blizgučiais ir man lyg pasirodė bealkoholė, ir tikrai vadinosi gel parfume. Apskritai labai didelė tikimybė, kad tokios priemonės ( gel, summer ir pan.) bus be alkoholio, t.y. jos kartu ir mažiau laikysis, bet užtat drąsiai galėsite prieš saulę vaikštinėti smile.gif Tos bealkoholinės versijos yra gana populiarios, turbūt visos limituotos ir be abejo daugiau skirtos vasarai( pvz. tokių turi  Dior J`Adore Summer , Gaultier ir daug kitų), tai manau čia kaip tik gali būti toks variantas. Nes apskritai Alien stiprūs kvepalai , ir po trijų  valandų tikrai neišgaruoja.

Tikrai taip, Alien gold su auksiniais blizguciais 30ml drinks_cheers.gif Ko gero Jus teisi,ir jie bus be alkoholio... nes kito atsakymo,kodel taip trumpai issilaike ,nerandu.
Aciu, kad paaiskinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 09, 08:26)
Tikrai taip, Alien gold su auksiniais blizguciais 30ml drinks_cheers.gif Ko gero Jus teisi,ir jie bus be alkoholio... nes kito atsakymo,kodel taip trumpai issilaike ,nerandu.
Aciu, kad paaiskinot 4u.gif

Aš šiandien kaip tik jais pasitepiau - bandau, kiek laikys kvapas. Skaičiau kažkur, kad šiam parfumuotam geliui naudota tam tikra formulė, kuri padeda kvapui išsilaikyti iki 24 val blink.gif
Na žiūrėsim, bet kad 24 val. laikysis - man neįtikima. Pasikvėpinau 07.30 val biggrin.gif Kvapas kol kas puikiai jaučiasi thumbup.gif Žiūrėsim toliau.... biggrin.gif

Aš turiu namuose ir dėžutę - reiks sudėtyje pasiskaityti grįžus po darbo ar ten yra alkoholio ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 09 rugsėjo 2010 - 08:37
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 09, 10:36)
Aš šiandien kaip tik jais pasitepiau - bandau, kiek laikys kvapas. Skaičiau kažkur, kad šiam parfumuotam geliui naudota tam tikra formulė, kuri padeda kvapui išsilaikyti iki 24 val  blink.gif
Na žiūrėsim, bet kad 24 val. laikysis - man neįtikima. Pasikvėpinau 07.30 val  biggrin.gif Kvapas kol kas puikiai jaučiasi  thumbup.gif Žiūrėsim toliau.... biggrin.gif

Aš turiu namuose ir dėžutę - reiks sudėtyje pasiskaityti grįžus po darbo ar ten yra alkoholio ar ne  g.gif

Bus idomu isgirsti Jusu ispudi smile.gif gal as labai mazai pasitepiau,reikejo daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ziurekit koki straipsni radau landziodama fragranticoj
http://www.national-...ngelperfume.htm
gal kam bus idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 09 08, 22:00)
user posted image

mergaites, ka galite pasakyti apie si kvapa, kokiai grupei peiskiriamas? gavau pasiulyma keistis, bet pauostyti Lietuvoj nemanau, kad yra sancu  biggrin.gif

Berods, lengvi gėliniai, bet seniai uosčiau, bijau pameluot blush2.gif Juos tikrai turėjo, o gal ir tebeturi GinCherry, parašyk jai AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 09, 09:10)
Bus idomu isgirsti Jusu ispudi smile.gif gal as labai mazai pasitepiau,reikejo daugiau lotuliukas.gif

Taigi nustatau laiką, kai jaučiu, jog reikėtų dar patepti kvapo. 14:58 val - biggrin.gif vos vos jau kvapas jaučiasi biggrin.gif Beje aš irgi labai daug netepiau.
Tai man jie tada laikėsi ilgiau nei jums - nuo 07:30 val iki 14:58 val
O dabar imsiu dar pasitepti wub.gif

Žodžiu kliedesiai, kad šis gelinis variantas gali išsilakyti 24 val. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 09, 16:01)
Taigi nustatau laiką, kai jaučiu, jog reikėtų dar patepti kvapo. 14:58 val -  biggrin.gif vos vos jau kvapas jaučiasi  biggrin.gif Beje aš irgi labai daug netepiau.
O dabar imsiu dar pasitepti  wub.gif

Žodžiu kliedesiai, kad šis gelinis variantas gali išsilakyti 24 val.  biggrin.gif

testavau dar karta juos Douglas'e,pasitepiau 13val, dar jauciu ant rieso,bet labai svelnus kvapas,jauciu greitai nebeliks... konsultante pasake,kad be alkoholio smile.gif dziaugiuos,kad jums gan ilgai laikosi jie! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 09, 15:01)
Taigi nustatau laiką, kai jaučiu, jog reikėtų dar patepti kvapo. 14:58 val -  biggrin.gif vos vos jau kvapas jaučiasi  biggrin.gif Beje aš irgi labai daug netepiau.
O dabar imsiu dar pasitepti  wub.gif

Žodžiu kliedesiai, kad šis gelinis variantas gali išsilakyti 24 val.  biggrin.gif

O kokie tai geliniai „Alien" kvepalai? Gal galite nuotrauką įkelti? blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 09 09, 17:20)
O kokie tai geliniai „Alien" kvepalai? Gal galite nuotrauką įkelti?  blush2.gif  ax.gif  smile.gif

sitie wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 09, 14:05)
testavau dar karta juos Douglas'e,pasitepiau 13val, dar jauciu ant rieso,bet labai svelnus kvapas,jauciu greitai nebeliks... konsultante pasake,kad be alkoholio  smile.gif dziaugiuos,kad jums gan ilgai laikosi jie! smile.gif

Pasižiūrėjau ant dėžutės sudėtį - ir ką gi reiškia tokia sudedamoji dalis kaip Benzyl Alcohol? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 09, 22:01)
Pasižiūrėjau ant dėžutės sudėtį - ir ką gi reiškia tokia sudedamoji dalis kaip Benzyl Alcoholg.gif  biggrin.gif

tai vis del to yra alkoholio,apgavo konsultante biggrin.gif
Atsakyti
Benzilo alkoholis nėra ,,tikrasis'' kvepalų alkoholis . Visų ,,alkoholinių'' kvepalų sudėtinių dalių sąraše pirmoje vietoje bus nurodytas alkohol arba alkohol denaturat, antroje parfum ( fragrance), o toliau jau visa kita, benzyl alkohol man rodos būna nioliktoje vietoje ir tai turbūt ne visur. Ar kvepalai su alkoholiu, ar ne , skiriama būtent pagal alkohol, o ne pagal visokius benzyl alkohol , cinnamyl alkohol ir panašius.
Atsakyti