Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Mada seka, bet aklai nesivaiko, ir ryškiai kokia nors krypčiai nepriklauso. Toks klasikinis-sportinis aprangos stilius, sakyčiau - džinsai, sportbačiai, užsegami megztukai... Su skeitu važinėja... Muzikos stilius: DnB, Minimal House, Indie... Protingas, pakankamai ramaus charakterio... Oho, pasirodo kaip sunku savo vaiką apibūdint - čia kaip tai pelėdai - savai vaikas iš visų -iausiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvele33: 14 lapkričio 2010 - 12:38
Kokius patartumėte kvepalus, kuriuose būtų ryškiai juntamas kavos, kakavos arba juodojo šokolado kvapas?
Atsakyti

zuvele33, mano nuomone tokiu atveju jums tiesiog reikia nuspręsti kokios sumos ribose norit pirkti kvepalus. Tokio stiliaus vaikinui kvepalų pilnos parduotuvės - tiktų daug kas iš Hugo Boss, Davidoff, gal netgi Lacoste būtų puiku. Mano supratimu tai turi būti labiau švaros, citrusų kvapas, gal kiek elegantiškas, neryškus ir nesunkus, kad nekontrastuotų su žmogaus jaunyste ir aprangos stilium.
Manau, kad su Chaneliais ir Guerlain'ais prasidėti nevertėtų biggrin.gif
Na, jei noris kažko ypatingesnio ir brangesnio, galima ir iš nišinės kažką pažiūrėt. Jei Vilniuje esat, užsukit į Creme de la Creme Panoramoj, ten konsultantai faini, tikrai ką nors taiklaus parinks.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 14, 18:24)
zuvele33, mano nuomone tokiu atveju jums tiesiog reikia nuspręsti kokios sumos ribose norit pirkti kvepalus. Tokio stiliaus vaikinui kvepalų pilnos parduotuvės - tiktų daug kas iš Hugo Boss, Davidoff, gal netgi Lacoste būtų puiku. Mano supratimu tai turi būti labiau švaros, citrusų kvapas, gal kiek elegantiškas, neryškus ir nesunkus, kad nekontrastuotų su žmogaus jaunyste ir aprangos stilium.
Manau, kad su Chaneliais ir Guerlain'ais prasidėti nevertėtų  biggrin.gif
Na, jei noris kažko ypatingesnio ir brangesnio, galima ir iš nišinės kažką pažiūrėt. Jei Vilniuje esat, užsukit į Creme de la Creme Panoramoj, ten konsultantai faini, tikrai ką nors taiklaus parinks.

Ačiū už atsakymą. Bandysiu pradėt paieškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 11 14, 14:08)
Kokius patartumėte kvepalus, kuriuose būtų ryškiai juntamas kavos, kakavos arba juodojo šokolado kvapas?

Kava +rozes =L'OR Torrente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 11 14, 15:08)

bent man kakava jaučiasi Yves Rocher NEONATURA COCON
user posted image
Atsakyti
Prašau rekomenduoti kvepalus.... mano favoritai n metų buvo Britnės "Fantasy", mėgstu kvapus į saldumą. Užsinorėjau kažko kito, gal rudeniškesnio, moteriškesnio, bet kasdienio kvapo. Turiu jautrią uoslę, tik ne kvepalų srity biggrin.gif Mane visai sužavėjo Gyvenchy Le Secret Ange Ou Demon, Cavalli Serpentine ar Chanel Chance Eau fraiche. Tai, kaip suprantu, visiškai skirtingi kvapai, bet visi patinka. Tiesa, aš gi nežinau, kaip labai jų kvapas pasikeis po valandos.... Prašau pamąstymų šia tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 17 lapkričio 2010 - 10:05
Gal galite kas palyginti EDP su EDT, t.y. ar pats kvapas skiriasi, ar tik intensyvumas, nes Kristej tik EDP testeris pasibandymui stovi ax.gif Labai uzkabino mane Envy, bet turimas EDT perlengvas rudeniui, tai svarstau apie EDP. 4u.gif
[/quote]

galiu palyginti, nes tai vieni mano mėgstamiausių kvepalų. Pradėjau nuo EDT ir man jie labai patiko, bet pabandžius EDP, prie EDT nebedrįšiu. EDP skiriasi vis dėlto kvapas - šiek tiek. Iš pirmo pabandymo lyg ir tas pats kvapas, bet kuo ilgiau bandai, tuo aiškiau suvoki, kad EDP yra lyg ir gilesnis kažkuo kvapas, sunku tai paaiškinti, bet dabar EDT nebesirinkčiau
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 11 14, 13:08)

Pati ryskiausia kada nors uostyta kavos bomba yra:
Demeter Espresso. Tokiais pasikvepinus nei kavos gert nebereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
laba,

Noreciau ir as konsultacijos. Man labai mazai kvepalu patinka, uostau ir tai tas tai tas nepatinka, miniuku prisisiunciu, bet dauguma neitinka man blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif

Turiu tris favoritus, kurie patinka: Nasomatto Black afgano, Gualtier Clasique ir Etro Etra.
Pasiulykite ka verta butu pabandyti, remiantis siais trim kvapais. Aisku jie visi skirtingi, bet panasumo yra. Norisi kazko naujo, kazko noreti... smile.gif
Atsakyti
Nu prašau, parfumaniakės, rekomenduokit ką nors rolleyes.gif Visgi mano aukščiau vardinti man nelabai... Gyvenchy La secret po geros valandos pasidarė per saldus, o serpentine - vakarinis. Ieškau kasdienio, gaivesnio (šiek tiek salstelėjusio)moteriško kvapo, bet parduotuvėj po kokių 7 pauostymų atbunka nosis... Kaip vertintumėt naujus Armani Acqua di Gioia?
Atsakyti
QUOTE(Mella @ 2010 11 17, 11:57)
laba,

Noreciau ir as konsultacijos. Man labai mazai kvepalu patinka, uostau ir tai tas tai tas nepatinka, miniuku prisisiunciu, bet dauguma neitinka man blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif

Turiu tris favoritus, kurie patinka: Nasomatto Black afgano, Gualtier Clasique ir Etro Etra.
Pasiulykite ka verta butu pabandyti, remiantis siais trim kvapais. Aisku jie visi skirtingi, bet panasumo yra. Norisi kazko naujo, kazko noreti... smile.gif

jei patinka Clasique, tai isbandykit Serge Lutens Fleurs d'Oranger. Dar labai sekmingi Givenchy organzos flankeriai su flerdoranzhu, 2006m. atrodo jau neber parduotuvese, bet Organza Fleur d'Oranger 2008 maciau Kristei 4u.gif
I Etra isskyrus Issey Miyake Le Feu, kurio jau su ziburiu nerasi, nieko nezinau panasaus... Bet dabar galvodama apie Etra, kazkodel prisiminiau Cerruti Image. Aisku, jie labai skirtingi, taciau manau galetu jums patikti, jei megstate Etra. Image irgi toks prieskoninis, taciau saltokas kvapas, su pipiriukais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 18 lapkričio 2010 - 14:33