Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(rusma @ 2010 11 10, 12:20)
Envy Me man labai ryški bijūnų nata. Smagus pavasarinis, saldokas, bet ganėtinai lengvas ir pipiriukais paaštrintas kvapas (be nosį kutenančių "burbuliukų' būtų per švelnus ir nuobodus, bet toks nėra). Kaip vaisių gėlių grupei priskiriamas kvapas, žinoma, turi polinkį būti išvadintas rūūūžavu, kompotu ir visokiais kitokiais panašiais epitetais. Bet mano subjektyvios nosies nuomone tikrai ne banalus ir ne iš tų, kur pauostei ir pamiršai. Manau, kad išskirtinai šleifingas, nes kaskart juos dėvėdama žerdavausi komplimentus.
Envy man yra daugiau green nei floral ir itin grietai nusibodo... Neradau jame nieko, kas užkabintų susimąstyti apie ką jie (žalias ir šaltas, gal net sakyčiau aštrokas). Beje, Envy me2 man labai panašu į šių dviejų hibridą  biggrin.gif

wow biggrin.gif labai dekoju uz toki issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Laba, niekaip nerandu, ar Paloma Picasso edt ir edp sudėtis ta pati? skiriasi tik stiprumas?
Atsakyti
Užduosiu kvailą klausimą. Kaip maždaug kvepia Cacharel- Lou Lou?Turiu šių kvepalų miniatiūra. Kiek uostau tai kvapas kaip pasenusių kvepalų, tai tikriausiai galiu jau mesti lauk buteliuką, nes aišku paseno kvepalai tikriausiai? Nes seniai jau jį turiu, bet niekaip neprisiruošiu jūsų paklausti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 12 lapkričio 2010 - 17:35

saluvetra, Lou Lou yra labai ryškus, aštrus, stiprus kvapas. Kai kurie apie jį atsiliepia kaip apie tragiškai sintetinį.
Šiaip pirmos natos tikrai "vožia" į nosį, daaaaaug stipriai kvepiančių gėlių, po to aštrūs prieskoniai, netgi gal smilkalai.
Žodžiu, gana specifinis kvaas jei nemėgsti tokio tipo 80-ųjų metų "garsiai rėkiančių" kvapų.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 12, 18:45)
saluvetra, Lou Lou yra labai ryškus, aštrus, stiprus kvapas. Kai kurie apie jį atsiliepia kaip apie tragiškai sintetinį.
Šiaip pirmos natos tikrai "vožia" į nosį, daaaaaug stipriai kvepiančių gėlių, po to aštrūs prieskoniai, netgi gal smilkalai.
Žodžiu, gana specifinis kvaas jei nemėgsti tokio tipo 80-ųjų metų "garsiai rėkiančių" kvapų.

Nu va tai tau, dabar jau pati pasimečiau. Gal nepasenęs tas kvapas dar g.gif Reiktų nueiti į kokią parduotuvę pauostyti. O beje, kur jų yra pirkti, kažkaip nebematau lyg ir jų g.gif
Atsakyti

Jeigu nekliedžiu, tai berods Douglas'e yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 13, 11:48)
Jeigu nekliedžiu, tai berods Douglas'e yra  g.gif

Kvepalų „Lou Lou“ esu mačiusi Klaipėdos „Sarmoje“ ir „Kristianoje“. 4u.gif
Papildyta:
Mamytės, gal esate uoščiusios „Lou Lou Blue“? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted imageEDP
user posted imageEDT
Gal galite kas palyginti EDP su EDT, t.y. ar pats kvapas skiriasi, ar tik intensyvumas, nes Kristej tik EDP testeris pasibandymui stovi ax.gif Labai uzkabino mane Envy, bet turimas EDT perlengvas rudeniui, tai svarstau apie EDP. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 13 lapkričio 2010 - 20:01
QUOTE(baggio @ 2010 11 13, 20:59)
Gal galite kas palyginti EDP su EDT, t.y. ar pats kvapas skiriasi, ar tik intensyvumas, nes Kristej tik EDP testeris pasibandymui stovi ax.gif Labai uzkabino mane Envy, bet turimas EDT perlengvas rudeniui, tai svarstau apie EDP.  4u.gif

Turėjau prieš du metus Gucci Envy EDT ir EDP miniukus. drinks_cheers.gif thumbup.gif smile.gif Kiek pamenu, tai niekuo nesiskytė (sudėtinėmis natomis; tą pati abiejuose užuodžiau), skyrėsi tik intensyvumu. mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif 4u.gif Peržiūrėjau internete, tai kažkodėl neišskiria EDT ir EDP sudėtinių natų. Parašyta, apskritsai, tik Gucci Envy sudėtis (ir EDT, ir EDP). doh.gif doh.gif doh.gif Jeigu skirtusi, tai aprašytu ir EDT, ir EDP sudėtines natas atskirai taip, kaip Chanel Coco ademoiselle EDTP ir EDT (skiriasi ypač); JPG Classique EDP ir EDT (skiriasi ypač) ir t.t. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 11 13, 22:32)
Turėjau prieš du metus Gucci Envy EDT ir EDP miniukus. drinks_cheers.gif  thumbup.gif  smile.gif Kiek pamenu, tai niekuo nesiskytė (sudėtinėmis natomis; tą pati abiejuose užuodžiau), skyrėsi tik intensyvumu. mirksiukas.gif  smile.gif  4u.gif  4u.gif  Peržiūrėjau internete, tai kažkodėl neišskiria EDT ir EDP sudėtinių natų. Parašyta, apskritsai, tik Gucci Envy sudėtis (ir EDT, ir EDP). doh.gif  doh.gif  doh.gif Jeigu skirtusi, tai aprašytu ir EDT, ir EDP sudėtines natas atskirai taip, kaip Chanel Coco ademoiselle EDTP ir EDT (skiriasi ypač); JPG Classique EDP ir EDT (skiriasi ypač) ir t.t. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
O EDP Envy kiek ilgai kvapas ant odos laikesi Jums? Ar zenkliai ilgiau uz EDT varianta?
Atsakyti
Laba diena, kvepalų žinovės 4u.gif

prašau patarimo - noriu nupirkti 15 metų sūnui kvepalus Kalėdų proga. Ką rekomenduotumėte?

Iš anksto dėkoju už pagalbą smile.gif
Atsakyti

zuvele33, o sūnus kokio stiliaus mėgėjas savo eksterjero atžvilgiu yra? Ką rengiasi? Kokią muziką klauso?
Atsakyti