Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Laisvė @ 2010 11 08, 18:52)
Ryškią vyšnią jaučiu Luctor et Emergo Parfum by People of the Labyrinths

iš šitų tikėjausi labai daug, bet ne tik kad neradau vyšnių, bet dar ir užkvipo kaip ledais apdrėbtas ir ilgai neplautas rūbas, brr

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 08, 19:30)
O man pačios skaniausios prisirpusios iki juodumo ir dar su dūmo aromatu vyšnios  - John Galliano Eau de Parfum

kažkur turėjau mėginuką, eisiu ieškot
bigsmile.gif .

QUOTE(Ferrari @ 2010 11 08, 20:00)
Guerlain Tonka Imperiale - salsvos bet ne per saldžios vyšnios kurioms padorumo suteikia tabako žiedai ir gaivumo tonka pupelė
Guerlain Cuir Beluga -  sultingos šiek tiek apibertos vanile vyšnios išklotos ant lakuotos medienos ir pridengtos plona minkšta zamša - šitas man bene gražiausias iš visų "vyšnininių" kūrinių.

va šiti du mano ilgam ilgam norimų pauostyti kvepalų sąraše. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 11 08, 19:10)
va šiti du mano ilgam ilgam norimų pauostyti kvepalų sąraše.  smile.gif

Jei Luctor et Emergo neradai vyšnių, tai gal ir šituose Guerlain nerasi unsure.gif Čia gal tik man jos ten vaidenasi smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot kur gauti šių? niekur nerandu....o taip noriu

user posted image

In Love Again Jasmin Etoile by Yves Saint Laurent
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 08, 20:09)
pridedu:
Cartier Delices - gausiai cukruotos trintos vyšnios
Jesus del Pozo In Black - verdanti vyšnių uogienė su dūmeliu

Delices testavau seniai, vyšnios juose man neuzsifiksavo g.gif Reiks kartu su Brytne iš naujo pauostyt biggrin.gif
O In Black tai jau ne vyšnios schmoll.gif Geriausiu atveju - pūkvyšnės (pūkuotės), iš kurių nei spalvos, nei skonio, nei kvapo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 11 08, 19:30)
Delices testavau seniai, vyšnios juose man neuzsifiksavo g.gif Reiks kartu su Brytne iš naujo pauostyt biggrin.gif
O In Black tai jau ne vyšnios schmoll.gif Geriausiu atveju - pūkvyšnės (pūkuotės), iš kurių nei spalvos, nei skonio, nei kvapo cool.gif

Cartier Delices ne grynos vyšnios, o uogienė su daug cukraus , virta iš uogų asorti, ir tokia sakyčiau šiek tiek pervirus, man juose vyšnių tiek pat, kiek ir Cacharel Amor Amor biggrin.gif Ir In Black vyšnių nėra schmoll.gif - man vyšnios turi būti sunkios, saldžios , gal greičiau vyšnių likeris, bet ne uogienė- tokios, kaip Gloria, bet kai juos turėjau, nelabai įvertinau,o dabar neberandu cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUK_TUK: 08 lapkričio 2010 - 19:42
QUOTE(Rimaz @ 2010 11 08, 19:30)

tau ne vyšnios, o man vyšnios tongue.gif tik aišku, visai ne tokios, kaip tu mėgsti blush2.gif mes virdavom vyšnių uogienę, tai akurat, toks kvapas, kaip verdant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 lapkričio 2010 - 19:40
QUOTE(TUK_TUK @ 2010 11 08, 19:37)
Cartier Delices ne grynos vyšnios, o uogienė su daug cukraus , virta iš uogų asorti, ir tokia sakyčiau šiek tiek pervirus, man juose vyšnių tiek pat, kiek ir Cacharel Amor Amor biggrin.gif Ir In Black vyšnių nėra schmoll.gif - man vyšnios turi būti sunkios, saldžios , gal greičiau vyšnių likeris, bet ne uogienė- tokios, kaip Gloria, bet kai juos turėjau, nelabai įvertinau,o dabar neberandu cry.gif

net įdomu, kodėl jei ten vyšnių nėra, tiek žmonių jas pastebi biggrin.gif tiek in black, tiek delices (net tyčia paieškojau temų apie vyšninius kvepalus cool.gif ir delices yra tarp dažniausiai minimų). todėl, kad vyšnių uogienė skiriasi nuo šviežių vyšnių, ar vyšnių likerio...

tuo tarpu prisiminiau visai švelnias vyšnias - Lolita Lempicka Fleur Defendue.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 08, 20:55)
net įdomu, kodėl jei ten vyšnių nėra, tiek žmonių jas pastebi

Ne apie vyšnias, bet apie tai, kas kvepaluose "yra" arba "nėra"...
Kažkada "Now Smell This" buvo geras straipsnis apie tai, ką iš tikrųjų reiškia kvepalų natos (nuoroda temoj "Literatūra..." turėtų būt). Va citata iš jo:

The lists of fragrance notes you see here and there on the internet are usually provided by the public relations department of the perfume house in question. They are meant to give some general idea of what the fragrance “contains”, or at least, what the PR department thinks it smells like (or perhaps more accurately, what they think describes it most alluringly to potential customers), but that is all. They aren’t recipes, and they aren’t complete.

O apie vyšnias - jų kvapas, kaip ir beveik visų kitų vaisių kvapai kvepaluose, yra sintetinis. Taigi "vyšnių", griežtai kalbant, kvepaluose negali būt, o jei paminės kokį "metil ®-alfaciklogenaratą" arba "6r-3,4-didehidro-7,8 - dihidrohgama-jononą" - vargu ar potencialūs pirkėjai susižavės lotuliukas.gif
(PS. Paminėti cheminių junginių pavadinimai tikri ir tikrai naudojami kvepaluose mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 11 08, 20:31)
Kažkada "Now Smell This" buvo geras straipsnis apie tai, ką iš tikrųjų reiškia kvepalų natos (nuoroda temoj "Literatūra..." turėtų būt). Va citata iš jo:

tai čia žinoma smile.gif
geriau vieną kartą pauostyti, nei dešimt kartų natas peržiūrėti.
bet aš ne pagal natas ir rašiau smile.gif o sintetinės vyšnios - vis tiek ne sintetiniai obuoliai blush2.gif
Atsakyti
Nu ką, mėginu John Galliano smile.gif nu ir yra vyšnių, bet tokių pernokusių ir jau bedžiūstančių. Tik pudrinė bazė reikalą gadina.

QUOTE(Ferrari @ 2010 11 08, 20:14)
Jei Luctor et Emergo neradai vyšnių, tai gal ir šituose Guerlain nerasi  unsure.gif Čia gal tik man jos ten vaidenasi  smile.gif

gal ir nerasiu, bet pauostyt juos manau vistiek verta smile.gif

Atsakyti
na gal ir šiek tiek saldūs jie, bet tas saldumas toks natūralus, gėlinis, o ne vanilinis. labiausiai ten jazminai jaučiasi smile.gif malonūs, elegantiški, jaukūs, labai moteriški (nepainioti su bobiški), bet nenuobodūs kvepalai. laikosi gerai. tačiau jei gėlinių nemėgsti, tai kažkas modernesnio/jaunatviškesnio būtų Brit (jie labiau vaisiniai, kiek šiltesni ir saldesni).
dekui uz patarima mirksiukas.gif
reikes apsiziureti rolleyes.gif
Atsakyti

Toksai štai klausimas man kilo staiga.
Ar yra kas nors realiai matęs/čiupinėję/uostęs kvepalą pavadinimu Noa Gold by Cacharel, kuris yra apibūdinamas (kas visai neįtikėtina kaip oriental-spicy)? g.gif

Štai:
http://www.fragranti...-Gold-3598.html

Nei basenotes, nei ozmoz, nei patys Cacharel šito flankerio nerodo. Tik fragrantika vienintelė. Dar įdomiau tai, kad pagūglinus Noa Gold, išmeta tik visokius keisčiausius saitus iš serijos ".ru"
Jokiose labiau žinomose interneto pardėse šito flankerio nėra ir nerodo, kad būtų buvę kada nors. Radau tik dviejuose čekiškuose parfsaituose.

Iš čia kyla du klausimai: ar čia kažkoks Noa flankeris, beje EDP koncentracijoj, kuris atsirado 2000 metais ir staigiai be pėdsakų kaip UFO dingo, ar fragrantica.com į sąrašus įsitraukė rusišką/ukrainietišką fufelį iš serijos kaip žalias Ninos obuoliukas? g.gif
Atsakyti