Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Kazarnienė @ 2010 11 08, 13:07)
aš dar vis ieškau  smile.gif
Labiausiai vyšniniai po Glorios man yra Givenchy Oblique Rewind

Chocolate Covered Cherries by Demeter Fragrance

P.S. yra kas vyšnias užuodžia Paul Smith London ir Boucheron Initial, bet mano nosis ten jų nepagavo.
Išpažintį atlikau  biggrin.gif

Givenchy Oblique Rewind yra pas mus? g.gif

Į Demeter kvapus seniai žvalgausi, bet nenoriu siųstis neuosčius, nors tos vyšnios šokolade skamba labai gerai biggrin.gif

London'e ir Initial vyšnių neradau ir aš schmoll.gif
Dėl tolimo panašumo į Gloria man dar patinka Azzaro Visit ir Lagerfeld Kapsule Floriental, nors tikrų vyšnių ten nelabai jaučiasi...
Na, ir kalbant apie vyšnias reikia paminėti Hermes Ambre Narguile mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 11 08, 12:07)
Labiausiai vyšniniai po Glorios man yra Givenchy Oblique Rewind
user posted image

Man atrodo, kad jie seniausiai nebegaminami unsure.gif

O Cherry Vanilla by Parfume de Vanille aš irgi žiūrinėjau, bet kažkaip negundo...
Nors čia atsiliepimai neblogi...
įvertinta net 5 žv. biggrin.gif

Glorios kelis lašus turiu, bet jau gaila kvėpintis. Gal reikės britnę pabandyti, aprašymas skamba visai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 08 lapkričio 2010 - 13:09
QUOTE(katalike @ 2010 11 08, 13:27)
betgi jau turėjai, tai kodėl pardavei? tik dėl įsitikinimų? blush2.gif

erzino buteliukas, nu nesinorėjo net į rankas imti. Sau pasilikau atomaizerį smile.gif Mane labai veikia vaizdas, dabar pvz niekaip neprisiverčiu į rankas paimt EL Youth Dew mėlyno buteliuko, nu baisiai baisus man jis doh.gif

user posted image

QUOTE(Rimaz @ 2010 11 08, 13:27)
1. Givenchy Oblique Rewind yra pas mus? g.gif
2. Į Demeter kvapus seniai žvalgausi, bet nenoriu siųstis neuosčius, nors tos vyšnios šokolade skamba labai gerai biggrin.gif
3. Dėl tolimo panašumo į Gloria man dar patinka Azzaro Visit ir Lagerfeld Kapsule Floriental, nors tikrų vyšnių ten nelabai jaučiasi...
4. Na, ir kalbant apie vyšnias reikia paminėti Hermes Ambre Narguile mirksiukas.gif

1. nėr, bet galiu įlašint sugundymui biggrin.gif
2. Uosčius gal kokius 12 Demeter kvapų, deja iš jų patiko tik trys vos ne vos, bijau jau ir aš pirkt neuosčius.
3. Visit nieko, tik vyšnių ten man nėr.
4. Tikrai taip, tik kasdienai brangoka.

Papildyta:
QUOTE(1270 @ 2010 11 08, 14:04)
O Cherry Vanilla by Parfume de Vanille aš irgi žiūrinėjau, bet kažkaip negundo...
Nors čia atsiliepimai neblogi...
įvertinta net 5 žv. biggrin.gif

čia paskaičius vėl beveik užsimaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 11 07, 23:53)
Gal kas turi kokį sąrašiuką su dominuojančia vyšnia?  bigsmile.gif
Nemėgstu figų, ypač pačio vaisiaus kvapo. Lapai visai nieko  smile.gif

Man asmeniškai labai ryškiai vyšnia kvepia Escada- Absolutely Me ax.gif
Atsakyti
aš naudoju London, o ką? ax.gif
man labai patinka sios firmos kvepalai, summer db naudoju, tokie gaivus tai va noreciau ir kitokiu isbandyt... bigsmile.gif o koks londom kvapas? ar ne saldokas toks? Summer siek tiek nusivyliau, nes jei neklystu nelabai kvapas ju issilaiko...
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 11 08, 13:30)
erzino buteliukas, nu nesinorėjo net į rankas imti. Sau pasilikau atomaizerį smile.gif Mane labai veikia vaizdas, dabar pvz niekaip neprisiverčiu į rankas paimt EL Youth Dew mėlyno buteliuko, nu baisiai baisus man jis  doh.gif

aišku smile.gif EL tikrai kaip šampūnas su n skirtingų šriftų biggrin.gif

QUOTE(_Aiscius_ @ 2010 11 08, 15:09)
man labai patinka sios firmos kvepalai, summer db naudoju, tokie gaivus tai va noreciau ir kitokiu isbandyt... bigsmile.gif o koks londom kvapas? ar ne saldokas toks? Summer siek tiek nusivyliau, nes jei neklystu nelabai kvapas ju issilaiko...

na gal ir šiek tiek saldūs jie, bet tas saldumas toks natūralus, gėlinis, o ne vanilinis. labiausiai ten jazminai jaučiasi smile.gif malonūs, elegantiški, jaukūs, labai moteriški (nepainioti su bobiški), bet nenuobodūs kvepalai. laikosi gerai. tačiau jei gėlinių nemėgsti, tai kažkas modernesnio/jaunatviškesnio būtų Brit (jie labiau vaisiniai, kiek šiltesni ir saldesni).
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 11 07, 23:53)
Gal kas turi kokį sąrašiuką su dominuojančia vyšnia?  bigsmile.gif
Nemėgstu figų, ypač pačio vaisiaus kvapo. Lapai visai nieko  smile.gif

Fragrantica rodo toki sarasiuka, bet kiek jame tiesos g.gif

Perfumes and Colognes With Cherry
Dior Miss Dior Cherie

Versace Crystal Noir

Cacharel Gloria

Cartier Delices

Nina Ricci Cherry Fantasy

Dior Dior Me, Dior Me Not

Salvatore Ferragamo Parfum Subtil

Celine Dion Belong

Chantal Thomass Chantal Thomass

Annick Goutal Quel Amour!

L`Occitane en Provence Cherry Blossom

Guerlain Cherry Blossom

Guerlain Cherry Blossom Fruity

Morgan Love de Toi

Fendi Celebration

L`Occitane en Provence Cherry (Cerisier)

Morgan Love Love de Toi Glamstar

Givenchy Oblique Rewind

Lulu Castagnette Luluforever

Jo Malone Wild Fig & Cassis

Morgan Love Love de Toi Glossy

Michel Klein Comedie Michel Klein

Etat Libre d`Orange Bendelirious

Yves Rocher Cerise Bigarreau

Oriflame Cherries

Ted Baker Skinwear Ten for Women

Jeanne Arthes Amore Mio

Beyonce Heat Rush
Atsakyti
Ryškią vyšnią jaučiu Luctor et Emergo Parfum by People of the Labyrinths bei Tobacco Vanille by Tom Ford.

Atsakyti
O man pačios skaniausios prisirpusios iki juodumo ir dar su dūmo aromatu vyšnios - John Galliano Eau de Parfum. Gali nepatikti toms, kurios nemėgsta saldžių kvepalų. Nes man jie saldūs, bet tikrai ne per saldūs.
p.s. Tik niekaip nesuprantu, kaip aš randu tokias ryškias vyšnias šiuose kvepaluose, kai sudedamosiose natose jų nėra. g.gif
Papildyta:
QUOTE(maximuz @ 2010 11 08, 10:12)
man skaniausiai kvepia melionai ir arbuzai. gal zinot kvepaliuku su siais aromatais? blush2.gif

Nors meliono natos ir nėra, bet man Viktor&Rolf - Eau Mega kvepia melionais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 08 lapkričio 2010 - 18:25
QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 08, 18:39)
Fragrantica rodo toki sarasiuka, bet kiek jame tiesos  g.gif

Esu bandžius ieškoti vyšnių kvepaluose pagal tą sąrašą, bet daugelyje pavardintų - vyšnio nei atakvapio neradau cool.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 11 08, 18:52)
Ryškią vyšnią jaučiu Luctor et Emergo Parfum by People of the Labyrinths bei  Tobacco Vanille by Tom Ford.

Vanille Tobacco greičiau ne tiek vyšnia, kiek klampi, tiršta, saldi vyšnių uogienė su švelniais smilkalais. Kažkuo panašu į Ambre Narguile, kvapas labai geras, bet visgi ne vyšninis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 08 lapkričio 2010 - 19:01
Labiausiai įsiminusios vyšnios
Cacharel Gloria - vyšnių kompotas
Hermessence Amber Narguile - susicukravusi vyšnių uogienė
Luctor et Emergo - spirite išmirkytos vyšnios, tokios visai nesaldžios, šiek tiek padūmintos
Guerlain La Petite Robe Noir - vyšnių likeris, kartu ir saldus ir šiek tiek šaldantis
Guerlain Tonka Imperiale - salsvos bet ne per saldžios vyšnios kurioms padorumo suteikia tabako žiedai ir gaivumo tonka pupelė
Guerlain Cuir Beluga - sultingos šiek tiek apibertos vanile vyšnios išklotos ant lakuotos medienos ir pridengtos plona minkšta zamša - šitas man bene gražiausias iš visų "vyšnininių" kūrinių.
Atsakyti
pridedu:
Cartier Delices - gausiai cukruotos trintos vyšnios
Jesus del Pozo In Black - verdanti vyšnių uogienė su dūmeliu
Atsakyti