Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 21:45)
saldus atsibodo gaiviu irgi nenoriu,sunkiu nemegstu, noretusi kad butu koks prieskonis kazkas tokio skanaus

Moschino Couture!

QUOTE(_Aiscius_ @ 2010 11 04, 22:12)
nu nejaugi niekas Burberry nenaudoja? ax.gif

aš naudoju London, o ką? ax.gif
Atsakyti
Maciau kitoj temok kalbeti apie Juozuka, tai Duglase siandien/ryt jam nuolaida Panoramoj gimtadienio proga. 15 off atrodo.
Atsakyti
Didelis aciu visoms uz pasiulymus. Viska nusikopinau ir reikes kazkaip isuostyti visus, gal kas tikrai tiks ir patiks smile.gif kazkaip kiek konsultanciu teiraujuos na man jos nieko gero nepasiulo visi kvapai tokie geliu aromato arba su saldumu arba citrusas,o visus juos perejau jau ir siuo metu tokiu nenoriu. Ir zinau kad tokiu kvapu tikrai yra, nes buna kad kokia moteris kvepia tokiu geru kvapu bet nelabai apibudinsi lyg i vyrisku kvepalu puse biggrin.gif Labai graziai cia kvepaliukus apibudinot, kartais sunku nupasakoti kvapa, bet ziuriu kad cia kai kam gerai sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 05, 15:43)
Ir zinau kad tokiu kvapu tikrai yra, nes buna kad kokia moteris kvepia tokiu geru kvapu bet nelabai apibudinsi lyg i vyrisku kvepalu puse biggrin.gif

tai dar bandyk Shiseido Zen bigsmile.gif
Atsakyti
Sarmoj si svtgali be PVM beveik visos prekes
Atsakyti
Temoje, kur diskusija prasidėjo, gaunasi offtopas. Tai atsinešiau į mano manymu tinkamesnę...

QUOTE(biologė @ 2010 11 04, 17:04)
Va čia galima pasitikrint, ne viskas, bet YSL yra.

http://cosmeticswizard.net/

Turėjau laiko išmėginau šitame psl. 2 YSL tikrai originalius kvepalus, du dekoratyvinės kosmetikos gaminius - datos neskaičiuoja. Visų ji arba neteisingas kodas arba 2000 metai.

Anna Sui brandui - skaičiuoja. Vadinasi lygiai prieš metus fragrancedirect aš nusipirkau 2003 m. pagamintus Anna Sui kvepalus ir visą tą YSL produkciją galimai pagamintą laaaabai seniai.
Na jeigu tooookio senumo kosmetika tai doh.gif . Turiu įprotį kartas nuo karto ką nors nusipirkti - gal prireiks, bet beveik niekada nesidažau, prisimenu, kai jau reikia išmesti...

šiek tiek atšoko fantazija perkioti iš išparduotuvių g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 05, 16:43)
Didelis aciu visoms uz pasiulymus. Viska nusikopinau ir reikes kazkaip isuostyti visus, gal kas tikrai tiks ir patiks smile.gif kazkaip kiek konsultanciu teiraujuos na man jos nieko gero nepasiulo visi kvapai tokie geliu aromato arba su saldumu arba citrusas,o visus juos perejau jau ir siuo metu tokiu nenoriu. Ir zinau kad tokiu kvapu tikrai yra, nes buna kad kokia moteris kvepia tokiu geru kvapu bet nelabai apibudinsi lyg i vyrisku kvepalu puse biggrin.gif Labai graziai cia kvepaliukus apibudinot, kartais sunku nupasakoti kvapa, bet ziuriu kad cia kai kam gerai sekasi 4u.gif

Gal as vel ne i tema pasiulysiu,bet verta pabandyti Creme de la Creme siuos
http://www.fragranti...AL/21-2298.html
tokie vyriskai-moteriski-prieskoniniai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos parfumexpertes 4u.gif nutariau pasidometi kokios man patinka natos, ju deriniai ir pan. Noretusi kvepalus suprasti labiau, ne tik patinka - nepatinka. Bandziau pirmiausiai savo turimu kvepaliuku natas susirasti. Gal patartumete koks puslapis patikimiausias? nes dabar skirtinga informacija skirtinguose puslapiuose apie tuos pacius kvepalus. Taip pat gal koki straipsni apie tai kas yra virsutines, bazines, vidurines natos zinote kur rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 06, 17:22)
Sveikos parfumexpertes  4u.gif  nutariau pasidometi kokios man patinka natos, ju deriniai ir pan. Noretusi kvepalus suprasti labiau, ne tik patinka - nepatinka. Bandziau pirmiausiai savo turimu kvepaliuku natas susirasti. Gal patartumete koks puslapis patikimiausias? nes dabar skirtinga informacija skirtinguose puslapiuose apie tuos pacius kvepalus. Taip pat gal koki straipsni apie tai kas yra virsutines, bazines, vidurines natos zinote kur rasti?  blush2.gif

osmoz.com gal tiksliausia 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nors mamytė žino, kodėl yra nebegaminami (iš prekybos išimti) Fendi kvepalai „Palazzo“? user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 06, 18:25)
osmoz.com gal tiksliausia 4u.gif

aciu 4u.gif deja tik ne visus kvepalus ten radau.

pvz. patinkantys kvepalai. Givenchy hot couture, versace crystale noir ir christobal balenciaga.

givenchy hot couture:

top note
Bergamot, Orange, Raspberry
middle note
Magnolia, Black Pepper, Vetiver
base note
Sandal, Amber, Musk

versace crystal noir:

Viršutinės natos: ambra;
Vidurinės natos: gardenijos;
Pagrindinės natos: tuberozos.

christobal balenciaga:

top note
Bergamot, Fig tree leaves, Carnation
middle note
Jasmine, Peony, Freesia
base note
Sandal, Patchouli, Vanilla

kaip supratatau labiausiai jausti tureciau base note, ji ilgiausiai ir islieka g.gif
idomu butu pauostyti kaip kiekvienas is siu elementu atskirai kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 06, 18:22)
Taip pat gal koki straipsni apie tai kas yra virsutines, bazines, vidurines natos zinote kur rasti?  blush2.gif

Čia pat "Parfumerijos pradžiamokslyje" daug naudingos info.
Atsakyti