Gal kuri nors bandėti ir galite apibūdinti šiuos Pierre Balmain kvepalus Ambre Gris ?
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 02, 14:21)
Šiandien kaip tik CK Beauty pauosčiau. Man jie grynai dvyniai su Kenzo Eau de Fleur de Prunier, tik CK truputį švelnesni.
Pauosčiau Chloe Love. Ir nesupratau - love aš juos ar ne love Vieną minutę taip, kitą jau kitaip. Bet vis tik linkstu love link.
Pauosčiau Chloe Love. Ir nesupratau - love aš juos ar ne love Vieną minutę taip, kitą jau kitaip. Bet vis tik linkstu love link.
Kaip gaila, kad aš nesu pati uosčiusi Kenzo Eau de Fleur de Prunier Nesu Kenzo kvapų gerbėja. Bet vis dar tikiuosi, kad pagaliau rasiu tą nelemtą testerį. Jei ne, tai jau tada pasikviesiu konsultantę ir paklausiu, kaip man patestuoti CK Beauty kvapą..arba paprašysiu, kad pabandytų vaizdžiai apibūdinti kvapą
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 02, 19:41)
Kaip gaila, kad aš nesu pati uosčiusi Kenzo Eau de Fleur de Prunier Nesu Kenzo kvapų gerbėja. Bet vis dar tikiuosi, kad pagaliau rasiu tą nelemtą testerį. Jei ne, tai jau tada pasikviesiu konsultantę ir paklausiu, kaip man patestuoti CK Beauty kvapą..arba paprašysiu, kad pabandytų vaizdžiai apibūdinti kvapą
Žurnale "Moteris" lapkričio mėnesio yra mėginukas C.Klein Beauty kvepalų
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 11 02, 19:48)
Žurnale "Moteris" lapkričio mėnesio yra mėginukas C.Klein Beauty kvepalų
Mačiau, bet kad man to žurnalo visai nesinorėjo pirkti - vistiek neturėsiu kada skaityti.
Nieko tokio, juk neskubu, palauksiu testerio
QUOTE(agneseee @ 2010 11 02, 16:19)
Gal kuri nors bandėti ir galite apibūdinti šiuos Pierre Balmain kvepalus Ambre Gris
Šiltas saldus kvapas. Man primena indišką prieskoninę Chai arbatą. Lygiai kaip ir arbatoje kvepia pipiriukai, cinamonas. Pagal pavadinimą tikėjausi, kad stipriau ir ryškiau jausis ambra, bet tai nėra tipiški ambros kvepalai, kuriuose ši dominuotų. Iš aplinkinių teko girdėti komentarų, kad kvepiu meduoliais ar kvepiu Kalėdomis. Žiemai labai tinkamas aromatas, tačiau praeitą žiemą įsitikinau, kad didelių šalčių neatlaiko. Ant odos kvapas išlieka labai ilgai, bet jei aplinkoje šalta, užsikonservuoja ir nesklinda.
Noreciau nauju kvepaliuku bet kvapo nelabai randu, saldus atsibodo gaiviu irgi nenoriu,sunkiu nemegstu, noretusi kad butu koks prieskonis kazkas tokio skanaus, siaip kur citrusiniai megstu,va kiek uostynejau tai chanel antroji versija citrusas, john richmond labai patiko,is pigesniu kaip moshino tie energiniai kvapai su citrusu, dar siandien uosciau lanvin-eclat siaip lyg ir skanus bet labai jau svelnus pasirode, bet kvapas patiko,dar megstu cavalio just cavali niekad nepabosta,kai nezinau kuo kvepintis jais kvepinuos buvo megiami elizabet arden-ardenbeauty,tai sakyciau jie atitinka tai ko siuo metu ieskau, su tokia rugstele ne saldus na tokie... Tu sunkiu klasikiniu nemegeja, kaip ir creedo visi man per sunkus pasirode labai saldus,bet per daug jau tokie nuo kuriu galva suskausta. Na gal kazkas kazka rekomenduosit aciu
nu nejaugi niekas Burberry nenaudoja?
QUOTE(_Aiscius_ @ 2010 11 04, 23:12)
nu nejaugi niekas Burberry nenaudoja?
burberry visi vaisiniai kvapai, bet brit vistiek patiko kai norejau tokio tipo kvapo
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 22:45)
Noreciau nauju kvepaliuku bet kvapo nelabai randu, saldus atsibodo gaiviu irgi nenoriu,sunkiu n
Labai smagus kvapas yra Lacroix cest la fete, tik gali pasirodyti per daug vaisinis ir trumpai išliekantis.
Taip pat gana neutralūs kvapai yra visos lengvesnės Lancome Tresor variacijos bei Jean Paul Gaultier Ma Dame- jie turi savo ,,pirmtakų'' Tresor ir Classique užuominą, bet neturi labai ryškaus anų charakteringumo. ( asmeniškai man Ma Dame yra jaunesnioji Classique sesutė, ar bent jau dukterėčia ). Ir dar- Nina Ricci Premier jour.
Noreciau nauju kvepaliuku bet kvapo nelabai randu, saldus atsibodo gaiviu irgi nenoriu,sunkiu nemegstu, noretusi kad butu koks prieskonis kazkas tokio skanaus, siaip kur citrusiniai megstu,
Prieskoniai + grazus citrusiniai + svelni vanile = Guerlain Shalimar Light. Puikus kvepalai As ispradziu nusipirkau musu isparduotuvej likuti, isbandziau, ir supratau, kad reikia kuo skubiau uzsitarinti situ geriu, kol ji dar imanoma rasti. Dabar turiu 2 butelius ir gyvenu ramiai
Noreciau nauju kvepaliuku bet kvapo nelabai randu, saldus atsibodo gaiviu irgi nenoriu,sunkiu nemegstu, noretusi kad butu koks prieskonis kazkas tokio skanaus,
pameginkit Christian Dior Dolce Vita
QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 05, 04:38)
Prieskoniai + grazus citrusiniai + svelni vanile = Guerlain Shalimar Light. Puikus kvepalai As ispradziu nusipirkau musu isparduotuvej likuti, isbandziau, ir supratau, kad reikia kuo skubiau uzsitarinti situ geriu, kol ji dar imanoma rasti. Dabar turiu 2 butelius ir gyvenu ramiai
Tai labai gražūs kvepalai, tik kiek suprantu iš pageidavimo, gali būti per saldūs, man jų vanilės ir citrusų derinys net kažkiek primena Lempickos L, tik Shalimar light lengvesni ir neturi cinamono . Ir dar vienas jų minusas- jie vis dėlto jau gana sunkai gaunami . Dar galima būtų pabandyti Guerlain Champs- Elysees ir YSL Yvressse:jie turi šampano burbuliukų , o kartu ir rūgštelės, kuri Champs- Elysees yra daugiau vaisinė, o Yvresse- šampaninė sausesnė. Tik prieskonių juose mažokai, o Champs- elysees mimozos turi nemažai saldumo. Champs- Elysees galima pauostyti ir pabandyti galybėje vietų, Yvresse reiktų šiek tiek paieškoti. Beje, tarpusavyje visi trys išvardinti kvepalai, įskatant ir prieš tai minėtą Dolce Vita visiškai nepanašūs, visi labai įsimenami, charakteringi ir su niekuo nesumaišomi.