Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

sveikutes,gal zinot kur galima rasti cindy crawford kvepaliuku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2010 09 05, 09:59)
sveikutes,gal zinot kur galima rasti cindy crawford kvepaliuku? smile.gif

Kokiu?
Siaip i Lietuva jau ju nebeveza, bet kokiuose kaimeliuose dar gali buti uzsilike smile.gif Arba Sarmos dar turi tokias isparduotuves pasidare, tai ten is visu parduotuviu suveza tokius produktus, ir padaro jiems geras nuolaidas. Kaune tokia yra Pramones Maximoj. Dar Eurokosuose gali buti likuciu, arba SM isparduotuvej kartais mamytes kai kurios parduoda
Atsakyti
Labukas, norejau paklausti Jusu nuomones del Calvin Klein Euphoria edp. Ar cia tik mano nosiai, bet jie gan gaivoki kvepalai... Kai turejau anskciau pries kelis metus jie man atrode tokie zieminiai, o dabar jau ar nosis nori kazko sodresnio ar kaip, bet si karta jie man pasirode prie gaivoku, siek tiek turi saldumo, medzio tipo kvapo. Kaip manot kuriam metu laikui jis pats paciausias?
Atsakyti
ar kvepinates kvepalų analogais,koke nuomonė apie juos ar kvapas atitinka,ar gerai laikosi
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 09 06, 13:26)
ar kvepinates kvepalų analogais,koke nuomonė apie juos ar kvapas atitinka,ar gerai laikosi

Nesikvepinam, nuomonė nekokia, kvapas neatitinka, jie visi vienodai kvepia ir koks skirtumas laikosi ar nesilaiko, jei vis tiek nekvepia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 09 06, 13:26)

Jei neiperkat kvepalu, tada geriau skanus kuno sviestas/kremas/ar pan. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ar kuri bandete Tova Beverly Hills Ambre D`Oro ir Tova Beverly Hills Signature.

Aciukas smile.gif
Atsakyti
o as labai uzsinorejau kvepalu graziam juodam buteliuke, tik nezinau kokiu, man kazkodel atrodo kad kvapai juoduke turetu buti sunkus, o as nemegstu sunkiu kvapu, gal galetumete ka patarti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiggg: 07 rugsėjo 2010 - 09:41
QUOTE(kristiggg @ 2010 09 07, 10:41)
o as labai uzsinorejau kvepalu graziam juodam buteliuke, tik nezinau kokiu, man kazkodel atrodo kad kvapai juoduke turetu buti sunkus, o as nemegstu sunkiu kvapu, gal galetumete ka patarti ax.gif

lengvi ir nesunkūs būtų Marc Jacobs Daisy Black Edition, Kenneth Cole Black.
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri paaiskinsit man,kokios koncentracijos yra geliniai kvepalai "Gel parfume"? g.gif uzsisakiau sau butent tokius kvepalus TM Alien, nes patestavus Kristutei labai patiko wub.gif tik kazkaip greitai isgaravo jie nuo rieso,na mazdaug po 3val. jie silpniausi is pp,edp,edt? is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
user posted image

mergaites, ka galite pasakyti apie si kvapa, kokiai grupei peiskiriamas? gavau pasiulyma keistis, bet pauostyti Lietuvoj nemanau, kad yra sancu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 08, 21:25)
Sveikos,

gal kuri paaiskinsit man,kokios koncentracijos yra geliniai kvepalai "Gel parfume"? g.gif  uzsisakiau sau butent tokius kvepalus TM Alien, nes patestavus Kristutei labai patiko  wub.gif  tik kazkaip greitai isgaravo jie nuo rieso,na mazdaug po 3val. jie silpniausi is pp,edp,edt? is anksto dekoju 4u.gif

Žinokit dabar tiksliai neatsimenu, bet lyg ir esu mačiusi Alien gold 30 ml. limitkę ( tiksliau bijau sumaišyti, ar ten nebuvo kokia Alien variacija)- ji buvo su auksiniais blizgučiais ir man lyg pasirodė bealkoholė, ir tikrai vadinosi gel parfume. Apskritai labai didelė tikimybė, kad tokios priemonės ( gel, summer ir pan.) bus be alkoholio, t.y. jos kartu ir mažiau laikysis, bet užtat drąsiai galėsite prieš saulę vaikštinėti smile.gif Tos bealkoholinės versijos yra gana populiarios, turbūt visos limituotos ir be abejo daugiau skirtos vasarai( pvz. tokių turi Dior J`Adore Summer , Gaultier ir daug kitų), tai manau čia kaip tik gali būti toks variantas. Nes apskritai Alien stiprūs kvepalai , ir po trijų valandų tikrai neišgaruoja.
Atsakyti