Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Tikrai juntama kava:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 10 23, 09:49)
Aš nežinau. Bet gal galima kažkaip išsiaiškinti pagal kokius kodukus?

Galima. Kažkada forume buvo minėtas šitas puslapis, man jis kol kas nepamelavo smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote, kokie kvepalai kvepia cinamonais it saldziais meduoliais su gvazdikeliais? Taip uzsimaniau...Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2010 10 24, 13:26)
Merginos, gal zinote, kokie kvepalai kvepia cinamonais it saldziais meduoliais su gvazdikeliais? Taip uzsimaniau...Is anksto dekoju.

is karto pagalwojau apie fendi theorema biggrin.gif
Atsakyti
Gryni tarybiniai meduoliai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 10 24, 14:46)
Gryni tarybiniai meduoliai  biggrin.gif
user posted image

Nei Fendi Theorema, nei situ siais laikais taip lengvai nesurasi. O is populiaresniu? Please...
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2010 10 24, 14:52)
Nei Fendi Theorema, nei situ siais laikais taip lengvai nesurasi. O is populiaresniu? Please...

Etat libre d'orange "Noel au balcon". Kaledinis meduolis. Tikras.
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 10 24, 15:07)

tik pradžia labai jau guminė...
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2010 10 24, 14:26)

user posted image
Lolita Lempicka L kvepia cinamonu , meduoliais , vanile ir trupučiu prieskonių, bet gvazdikėlių juose labai mažai , ten greičiau kartoki citrusai , bet užtai koks derinys su cinamonu bigsmile.gif Dar savotiškas jų privalumas, kad šitus tai tikrai visur rasite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 24 spalio 2010 - 19:52
QUOTE(CINEMA @ 2010 10 24, 14:26)

Man cinamonu dar kvepe Magie Lancome. Nors tarp natu jokio cinamono ner, bet man vistiek jie gerokai kvepe butent juo.
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 10 24, 15:07)

QUOTE(katalike @ 2010 10 24, 15:42)
tik pradžia labai jau guminė...

Pradinės natos man velniažin kodėl ar jodu, ar fuksinu kvepia(na nesakysiu kalbėdama apie kvepalus, kad smirda, ginkdie, tuo labiau, kad pati juos turiu ir netgi kvepinuosi biggrin.gif ) tongue.gif
Papildyta:
Nežinau, ar meduoliais, bet kepiniais tikrai kvepia Montale Red Aoud, tik pradžia taip pat iš pradžių užvožia, paskui jau paglosto biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu Tuberosai Lolita Lempicka "L" kvepaluose labiau užuodžiu cinamoną, nors kristianos konsultantė aiškino, kad tai šimtaprocentinė vanilė tongue.gif
Atsakyti