Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Intrigantė @ 2010 10 20, 21:13)
Gal galit padėt internete susirast Halle Berry - Halle kvepaliukus? Esu pirkus tik perfumit.lt ir kvepalaipigiau.lt, bet ten nėr, o daugiau nelabai ir žinau, kur galima rast. Jau taip mane jų kvapas užkabino  doh.gif

As kaip kauniete, tai ju tikrai maciau Aistruoleje, isparduotuveje, pasiziurekite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrigantė @ 2010 10 20, 21:13)
Gal galit padėt internete susirast Halle Berry - Halle kvepaliukus?

Ir bent jau Vilniaus Sarmose taip pat mačiau juos.
Atsakyti
Gal kas nors galėtų pasiūlyti kvepalus, kuriuose jaučiama kava ( pageidautina juoda, saldi ir stipri) , išskyrus L“OR DE TORRENTE 4u.gif Ir dar- taip išėjo, kad aklai užsisakiau Karan Gold edt, kur nors eiti uostyti neturėjau laiko, ką gausiu, nelabai žinau hihihi.gif Tai gal kas turi kokią gerą nuomonę apie juos , kad būtų ramiau laukti ( tik nesakykit kad kvepia kaip tarybiniai bobutiški kvepalai, kaip rusiškam forume skaičiau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 22 spalio 2010 - 19:47
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 22, 20:46)
Gal kas nors galėtų pasiūlyti kvepalus, kuriuose jaučiama kava ( pageidautina juoda, saldi  ir stipri) , išskyrus L“OR DE TORRENTE 4u.gif Ir dar- taip išėjo, kad aklai užsisakiau Karan Gold edt, kur nors eiti uostyti neturėjau laiko, ką gausiu, nelabai žinau hihihi.gif Tai gal kas turi kokią gerą nuomonę apie juos , kad būtų ramiau laukti ( tik nesakykit kad kvepia kaip tarybiniai bobutiški kvepalai, kaip rusiškam forume skaičiau biggrin.gif )

Apie kvepalus su kavos aromatu diskutuoja mamytės nuo 13 psl. cool.gif Mano mylimiausi kavos aromato kvepalai – A*Men Pure Coffee by Thierry Mugler. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 10 22, 21:08)
Apie kvepalus su kavos aromatu diskutuoja mamytės nuo 13 psl. cool.gif  Mano mylimiausi kavos aromato kvepalai – A*Men Pure Coffee by Thierry Mugler. wub.gif

Mugleris man netiko, jį bandžiau prieš kokius metus, Trussardi Inside man kavos per mažai, gal dar kur yra tikros kavos?
Atsakyti
Aš juodą, ne stiprią, o atominę kavą užuodžiu Caron L`Anarchiste, nors ten kavos atrodo lyg ir netutėtų būt.
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 10 22, 21:53)
Aš juodą, ne stiprią, o atominę kavą užuodžiu Caron L`Anarchiste, nors ten kavos atrodo lyg ir netutėtų būt.

Tokie?
user posted image

Nes L'or de Torrente man labai mieli , bet sąžiningai išpurškiau du didelius butelius ir dabar noriu labai stiprios kavos. Tik nežinau, kaip bus su saldumu, nes saldūs kveplai man yra tie, kurie tikrai labai saldūs- jie paprastai būna oriental vanilla arba kokie gourmand - visos paprastos ir ypač limituotos lempickos ir Angel giminė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 22 spalio 2010 - 21:36
Šiti smile.gif bet kiek pamenu jie tikrai nebuvo saldūs. Jie kaip karštas net tirštos nuo stiprumo kavos gurkšnis, be cukraus.
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2010 10 20, 09:47)
merginos gal žinote  blush2.gif ar gali Organza Indecence  edp 50ml būti štai tokiame buteliuke
user posted image

Žinome. Gali.
Viena forumietė turi būtent tokius, pirkti seniau, pusiau jau ir išnaudoti, o buteliukas - kaip paprastos Organzos (pati vakar čiupinėjau, apžiūrėjau ir visus užrašus ir lipdukus - viskas ok). Asmeniškai man šis paprastas gražesnis, nei tas su sijonu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 23 spalio 2010 - 07:34
QUOTE(Rimaz @ 2010 10 23, 08:34)
Žinome. Gali.
Viena forumietė turi būtent tokius, pirkti seniau, pusiau jau ir išnaudoti, o buteliukas - kaip paprastos Organzos (pati vakar čiupinėjau, apžiūrėjau ir visus užrašus ir lipdukus - viskas ok). Asmeniškai man šis paprastas gražesnis, nei tas su sijonu smile.gif

mat kaip. o gal yra žinių, kokių metų jie? (jei pagal leidimo metus butelaičius pakeitė)

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 10 23, 09:08)
mat kaip. o gal yra žinių, kokių metų jie? (jei pagal leidimo metus butelaičius pakeitė)

Aš nežinau. Bet gal galima kažkaip išsiaiškinti pagal kokius kodukus?
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 22, 20:15)
Mugleris man netiko, jį bandžiau prieš kokius metus, Trussardi Inside man kavos per mažai, gal dar kur yra tikros kavos?

O ar buvo paminėti - Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee ? bigsmile.gif Man juose kava tikrai jau juntama...žinoma pasaldinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 23 spalio 2010 - 10:45