Merginos, gal galite rekomenduoti kokius nors saldžius, kavinius kvepalus? Turiu L'Or de Torrente, tačiau jie nei saldūs, nei aš ten kavos randu (skirtingai, nei dauguma kitų)
Parfumerie Generale PG10 Aomassai labai gera saldi kava su šokoladiniu likeriu
Muglerio A*Men Pure Coffee - vyriški bet man patinka jie, gal ne per daug saldūs bet labai gera kava
Muglerio A*Men Pure Coffee - vyriški bet man patinka jie, gal ne per daug saldūs bet labai gera kava
Ferrari, ačiū! Einu ieškoti, skaityti, žiūrėti kur, už kiek
Beje, o kas žinot, kaip Trussardi Inside? Jie irgi kaviniai? Saldūs?
QUOTE(HappyAngel @ 2010 10 19, 19:01)
Dar šie saldūs ir kaviniai Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia.
Trussardi Inside man nesukėlė asociacijų su kava, bet girdėjusi ir nemažai priešingų nuomonių. Saldūs.
rusma, ačiū labai. Mane va į senatvę ir šaltam orui atėjus kažko ant saldumo nerealiai patraukė (bet ne kompotinio). Bet ir kava vilioja, užtat bandau rasti kažką tinkamo.
QUOTE(rusma @ 2010 10 19, 18:32)
Trussardi Inside man nesukėlė asociacijų su kava, bet girdėjusi ir nemažai priešingų nuomonių. Saldūs.
Trussardi Inside daugiau saldumo, nei kavos Yra kažkiek kavos užuominų, bet mažokai.
Kur kas įdomesnis kvapas Ferrari jau paminėti Muglerio A*Men Pure Coffee.
Bet kad jie nebegaminami, sunku juos ir berasti.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 19, 21:03)
Trussardi Inside daugiau saldumo, nei kavos Yra kažkiek kavos užuominų, bet mažokai.
Braskese yra dar siu
QUOTE(HappyAngel @ 2010 10 19, 18:06)
Merginos, gal galite rekomenduoti kokius nors saldžius, kavinius kvepalus? Turiu L'Or de Torrente, tačiau jie nei saldūs, nei aš ten kavos randu (skirtingai, nei dauguma kitų)
Gal ir ne tokie saldūs, tačiau tikrai kaviniai vaniliniai Comptoir Sud Pacifique Vanille Mokha
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 10 19, 20:49)
Gal ir ne tokie saldūs, tačiau tikrai kaviniai vaniliniai Comptoir Sud Pacifique Vanille Mokha
Pagal aprašymą turėtų būti labai faini, bet pabandyti jų galimybės nėra, deja...
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 20, 13:55)
Tai jau tikrai ne , čia juk įparstinės Organzos buteliukas. Nors ir tai spalva jų šiek tiek labiau oranžinė , nei paveiksliuke.
O Indecence tik tokie:
O Indecence tik tokie:
Stai, o www.fragrancex.com kita nuotrauka. Gal EDP kito leidimo buvo?