Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Pirkau neuosčius ir labai patinka šiam šaltam sezonui.
user posted image
Gal kas turite ir kitų BIJAN kvapų?Wicked,Vip,Nude?Kokios nuomonės apie juos?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 10 08, 16:39)
Sarmute stai koki emaila atsiunte bigsmile.gif

Spalio 6 - 27 dienomis pasikeiskite seną buteliuką į naują to paties prekinio ženklo aromatą su 20% nuolaida!

Nežinot, ar kvapas būtinai toks pats turi būti ar galima ir kitokį imt ? blush2.gif Pvz. jei atnešu Escada "Incredible me" turiu ir imti lygiai tokį patį ? blush2.gif Nes dabar norėčiau labiau "Absolutely me" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 11 spalio 2010 - 15:17
QUOTE(Diamonds @ 2010 10 11, 16:16)
Nežinot, ar kvapas būtinai toks pats turi būti ar galima ir kitokį imt ?  blush2.gif Pvz. jei atnešu Escada "Incredible me" turiu ir imti lygiai tokį patį ?  blush2.gif Nes dabar norėčiau labiau "Absolutely me" biggrin.gif

nebūtinai toks pats, svarbu, tų pačių namų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 10 08, 15:39)
Sarmute stai koki emaila atsiunte bigsmile.gif

Spalio 6 - 27 dienomis pasikeiskite seną buteliuką į naują to paties prekinio ženklo aromatą su 20% nuolaida!

O ką daryti, jei mano mieste uždarė Sarmos parduotuvę ? doh.gif Čia daugiau retorinis klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pati turiu tuščią JOSE EISENBERG J'Ose buteliuką - labai noriu įsigyti jų vėl - tai gal pavyks nusigauti iki Vilniaus savaitgalį ax.gif
Turiu tuščius Valentino V Absolu, Moschino - Hippy Fizz, Burberry - Weekend, Naomi Campbell.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 12, 08:01)
O ką daryti, jei mano mieste uždarė Sarmos parduotuvę ? doh.gif Čia daugiau retorinis klausimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pati turiu tuščią JOSE EISENBERG J'Ose buteliuką - labai noriu įsigyti jų vėl - tai gal pavyks nusigauti iki Vilniaus savaitgalį  ax.gif
Turiu tuščius Valentino V Absolu,  Moschino - Hippy Fizz, Burberry - Weekend, Naomi Campbell.

o tai JOSE EISENBERG J'Ose yra dar sarmose? nes nei klaipedoje, nei sawo mieste as ju niekur nemaciau g.gif
Atsakyti
Prie to pačio tada...gal kas apšviestų kokia kainelė Jose Eisenberg J'ose Sarmoj ar Douglas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 10 12, 11:31)
o tai JOSE EISENBERG J'Ose yra dar sarmose? nes nei klaipedoje, nei sawo mieste as ju niekur nemaciau g.gif

Aš irgi ieškojau Sarmose, vyriški yra, mot. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 10 12, 12:05)
Prie to pačio tada...gal kas apšviestų kokia kainelė Jose Eisenberg J'ose Sarmoj ar Douglas ax.gif

kiek pamenu, apie 270-280.
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 10 12, 11:31)

aš J'ose mačiau ir pirkau Big'o Sarmoj. Daugiau niekur Klaipėdoj nesu mačius.
Tiesa, pirkau sausio mėn. ir dar su 20 proc. nuolaida rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 12, 18:25)
aš J'ose mačiau ir pirkau Big'o Sarmoj. Daugiau niekur Klaipėdoj nesu mačius.
Tiesa, pirkau sausio mėn. ir dar su 20 proc. nuolaida  rolleyes.gif

aciu labai 4u.gif nors kazin ar dar bus ju g.gif
Atsakyti
Sveikos, niekaip nenueinu į Creme parduotuvę, labai nepakeliui ir neturiu laiko, o klausimas štai koks: rūpi pauostyti A. Goutal (ir kitokius, pvz., Fracas) kvepalus (tiksliai nežinau, kokių ten yra). Gal galėtumėte patarti, kurie galėtų man patikti iš jų (vis matau, kad merginos parduoda SM išparduotuvėj kai ką, bet nebandžius nenoriu pirkt), turint omeny, kad labiausiai šiuo metu patinka Statkevičius ir Agent Provocateur.
Atsakyti
Prašau konsultacijos bigsmile.gif Gavau du skirtingus atomikus su Tigru, vienas morkinės spalvos, kitas gelsvos. Skiriasi ne tik spalvos, bet ir kvapas abiejų. Kame čia reikalas? g.gif

Dėl originalumo nei vienų, nei kitų neabejoju smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 16 spalio 2010 - 17:30