Pirkau neuosčius ir labai patinka šiam šaltam sezonui.
Gal kas turite ir kitų BIJAN kvapų?Wicked,Vip,Nude?Kokios nuomonės apie juos?
QUOTE(Malena @ 2010 10 08, 16:39)
Sarmute stai koki emaila atsiunte
Spalio 6 - 27 dienomis pasikeiskite seną buteliuką į naują to paties prekinio ženklo aromatą su 20% nuolaida!
Spalio 6 - 27 dienomis pasikeiskite seną buteliuką į naują to paties prekinio ženklo aromatą su 20% nuolaida!
Nežinot, ar kvapas būtinai toks pats turi būti ar galima ir kitokį imt ? Pvz. jei atnešu Escada "Incredible me" turiu ir imti lygiai tokį patį ? Nes dabar norėčiau labiau "Absolutely me"
QUOTE(Diamonds @ 2010 10 11, 16:16)
Nežinot, ar kvapas būtinai toks pats turi būti ar galima ir kitokį imt ? Pvz. jei atnešu Escada "Incredible me" turiu ir imti lygiai tokį patį ? Nes dabar norėčiau labiau "Absolutely me"
nebūtinai toks pats, svarbu, tų pačių namų
QUOTE(Malena @ 2010 10 08, 15:39)
Sarmute stai koki emaila atsiunte
O ką daryti, jei mano mieste uždarė Sarmos parduotuvę ? Čia daugiau retorinis klausimas Pati turiu tuščią JOSE EISENBERG J'Ose buteliuką - labai noriu įsigyti jų vėl - tai gal pavyks nusigauti iki Vilniaus savaitgalį
Turiu tuščius Valentino V Absolu, Moschino - Hippy Fizz, Burberry - Weekend, Naomi Campbell.
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 12, 08:01)
O ką daryti, jei mano mieste uždarė Sarmos parduotuvę ? Čia daugiau retorinis klausimas Pati turiu tuščią JOSE EISENBERG J'Ose buteliuką - labai noriu įsigyti jų vėl - tai gal pavyks nusigauti iki Vilniaus savaitgalį
Turiu tuščius Valentino V Absolu, Moschino - Hippy Fizz, Burberry - Weekend, Naomi Campbell.
o tai JOSE EISENBERG J'Ose yra dar sarmose? nes nei klaipedoje, nei sawo mieste as ju niekur nemaciau
Prie to pačio tada...gal kas apšviestų kokia kainelė Jose Eisenberg J'ose Sarmoj ar Douglas
QUOTE(pelytea. @ 2010 10 12, 11:31)
o tai JOSE EISENBERG J'Ose yra dar sarmose? nes nei klaipedoje, nei sawo mieste as ju niekur nemaciau
Aš irgi ieškojau Sarmose, vyriški yra, mot.
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 10 12, 12:05)
Prie to pačio tada...gal kas apšviestų kokia kainelė Jose Eisenberg J'ose Sarmoj ar Douglas
kiek pamenu, apie 270-280.
QUOTE(pelytea. @ 2010 10 12, 11:31)
aš J'ose mačiau ir pirkau Big'o Sarmoj. Daugiau niekur Klaipėdoj nesu mačius.
Tiesa, pirkau sausio mėn. ir dar su 20 proc. nuolaida
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 12, 18:25)
aš J'ose mačiau ir pirkau Big'o Sarmoj. Daugiau niekur Klaipėdoj nesu mačius.
aciu labai nors kazin ar dar bus ju
Sveikos, niekaip nenueinu į Creme parduotuvę, labai nepakeliui ir neturiu laiko, o klausimas štai koks: rūpi pauostyti A. Goutal (ir kitokius, pvz., Fracas) kvepalus (tiksliai nežinau, kokių ten yra). Gal galėtumėte patarti, kurie galėtų man patikti iš jų (vis matau, kad merginos parduoda SM išparduotuvėj kai ką, bet nebandžius nenoriu pirkt), turint omeny, kad labiausiai šiuo metu patinka Statkevičius ir Agent Provocateur.