Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 13:36)
Turiu Balmain Vent Vert miniuką, gryna žolė biggrin.gif  Pusė likę, galėčiau perleist  ax.gif

Bet šie kvepalai (sprendžiu pagal natas ir aprašymą) matomai nėra monoaromatas? Kad tik žalia žolė ir viskas? Ir vaisių, ir gėlių, ir ko tik jų natose nematau g.gif
Turiu įtarimą, kad tikros žolės kvapą galėčiau rasti nebent nišinėje parfumerijoje. Ten pasitaiko visokių čiudnų kvapų, ir gan įtaigių.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 05, 14:57)
Kažkaip asociacijų su žole tuomet neiškilo. Bet nelabai dar tada aš parfumerija tesidomėjau, ir juo labiau žolės kvapo kvepaluose neieškojau.

Man tai būtent su žole. Dar pagalvojau - kaip tokį žalią kvapą į tokį raudoną buteliuką patalpino lotuliukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 05, 15:50)
Bet šie kvepalai (sprendžiu pagal natas ir aprašymą) matomai nėra monoaromatas? Kad tik žalia žolė ir viskas? Ir vaisių, ir gėlių, ir ko tik jų natose nematau g.gif
Turiu įtarimą, kad tikros žolės kvapą galėčiau rasti nebent nišinėje parfumerijoje. Ten pasitaiko visokių čiudnų kvapų, ir gan įtaigių.

taigi yra Demeter Grass
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 05, 15:50)

Ne, ne monoaromatas. Bet labai ryški žolė, na kai paimi žolės (nu kad ir kokio varpučio) ir patrini tarp rankų. Aš jais galėjau kvėpintis tik tikrai karštą vasaros dieną, kitu atveju man jie per "žali" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 05, 15:10)
taigi yra Demeter Grass

Deja jų neuosčiau. Bet kiek skaičiau, ten irgi nevisai gryna žolė.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 15:26)
Ne, ne monoaromatas. Bet labai ryški žolė, na kai paimi žolės (nu kad ir kokio varpučio) ir patrini tarp rankų. Aš jais galėjau kvėpintis tik tikrai karštą vasaros dieną, kitu atveju man jie per "žali"  ax.gif

Tuomet man jie nelabai tiktų.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 05, 14:23)
O aš norėčiau tik nupjautos žolės monoaromato, jokių gėlių, jokių citrusų kvepalų kompozicijoje. Deja, tokių dar neužtaikiau. Turbūt dar tokie ir nesukurti (mažai matyt tokių mėgėjų, kurie pageidautų tik žole kvepėti tongue.gif )

yra yra tokių biggrin.gif
kaip tik laukiu mėginuko CB I Hate Perfume Grass Premium Accord. žiūrėsim, kas ten bus nail.gif
nors man gal ne tiek kvepėti ja norisi, kiek pažiūrėti, kiek apskritai įmanoma tokį kvapą atkartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 spalio 2010 - 17:42
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 05, 17:40)
yra yra tokių  biggrin.gif
kaip tik laukiu mėginuko CB I Hate Perfume Grass Premium Accord. žiūrėsim, kas ten bus nail.gif
nors man gal ne tiek kvepėti ja norisi, kiek pažiūrėti, kiek apskritai įmanoma tokį kvapą atkartoti.

Oi, tai būtinai norėsiu įkišti nosį į tą mėginuką bigsmile.gif
Man irgi gal norisi labiau ne kvėpintis žolės kvapo kvepalais (nors kartkartėmis visgi tikrai pasikvėpinčiau), o labiau kaip aromaterapijai - pauostyti, pasidžiaugti tuo kvapu tongue.gif Nes žolės kvapas man sukelia labai geras emocijas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 09 04, 17:20)
Ir dar noriu paklaust kaip Escada Magnestism? Turiu progą įsigyt internetu pigiau, bet nėra šansų dabar pauostyt. Žinau, kad ganėtinai saldus kvapas, bet girdėjau daug komplimentų jam. Tai galvoju gal surizikuot. doh.gif  lotuliukas.gif

Man asmeniškai tai labai jie patinka tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras, reikia man pagalbos, kazkaip uzsimaniau kazko kvepiancio zoleliu nuoviru, na gal ne nuoviru,antpilu, kazkuo panasiu i alkoholini gerima Zalios devynerios ar kazkaip ten panasiai, gal kas zinot kokie kvepalai kvepetu panasiai? Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Sarmute stai koki emaila atsiunte bigsmile.gif

Spalio 6 - 27 dienomis pasikeiskite seną buteliuką į naują to paties prekinio ženklo aromatą su 20% nuolaida!

Atsakyti
Merginos, kur galima nusipirkti tusciu atomaizeriu? butu gerai Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 10 08, 16:39)
Sarmute stai koki emaila atsiunte bigsmile.gif

Spalio 6 - 27 dienomis pasikeiskite seną buteliuką į naują to paties prekinio ženklo aromatą su 20% nuolaida!

Pas tevus fazendoj kokiu 20 seses priveztu buteliuku, jei kam reikia - galeciau padovanoti. Bet tik neatsimenu, kokie ten yra..

Pati galiu padovanoti Gyvenchy Ange eu demon ir Kenzo Amour, gal kazkam reikia 4u.gif
Atsakyti