Prašomėmės diskutuoti
Ar bandete kas nors Sergio Tacchini kvepalus ?
Pirma karta isgirdau apie ji, o isbandyti nera galimybes jo kvepalu, bet labai sudomino :
Sergio Tacchini - BE.ST
BE-ST by Sergio Tacchini was launched in spring 2008. Caressing with floral waves and a creamy ending, it is aimed at girls between the age of 20 and 30. The composition opens with notes of Calabria bergamot with black currant accords and green apple. Waves of sambaca jasmine, white lilac and peony, spiced with pink pepper, rule the heart. Base notes include creamy musk accompanied by vetiver and Balsa wood. The bottle is colored in violet tones, minimalistic and elegant, very modern.
Pirma karta isgirdau apie ji, o isbandyti nera galimybes jo kvepalu, bet labai sudomino :
Sergio Tacchini - BE.ST
BE-ST by Sergio Tacchini was launched in spring 2008. Caressing with floral waves and a creamy ending, it is aimed at girls between the age of 20 and 30. The composition opens with notes of Calabria bergamot with black currant accords and green apple. Waves of sambaca jasmine, white lilac and peony, spiced with pink pepper, rule the heart. Base notes include creamy musk accompanied by vetiver and Balsa wood. The bottle is colored in violet tones, minimalistic and elegant, very modern.
O kaip Chloe - Chloe ar stiprus kvapas? Verti dėmesio?
Renatina, aciu uz atsakyma. Vis tik teks lauzyti pazada, nes nebegaminami kvepalai nelauks 2011 metu
QUOTE(W*S:* @ 2010 09 03, 17:11)
O kaip Chloe - Chloe ar stiprus kvapas? Verti dėmesio?
Man tai ne tiek stiprus, kiek ryškus kvapas Dėmesio verti
Ir dar noriu paklaust kaip Escada Magnestism? Turiu progą įsigyt internetu pigiau, bet nėra šansų dabar pauostyt. Žinau, kad ganėtinai saldus kvapas, bet girdėjau daug komplimentų jam. Tai galvoju gal surizikuot.
QUOTE(W*S:* @ 2010 09 04, 16:20)
Ir dar noriu paklaust kaip Escada Magnestism? Turiu progą įsigyt internetu pigiau, bet nėra šansų dabar pauostyt. Žinau, kad ganėtinai saldus kvapas, bet girdėjau daug komplimentų jam. Tai galvoju gal surizikuot.
jei nesi didelė saldžių kvepalų mėgėja ir tai bus vieninteliai tavo kvepalai, geriau neprasidėk su jais. o komplimentai čia ne argumentas
Na man patinka saldžiai aštrūs. Tai net nežinau, gal reik į kokią Kristianą ar kur pabandyt nueit pauostyt.
QUOTE(W*S:* @ 2010 09 04, 16:35)
Na man patinka saldžiai aštrūs. Tai net nežinau, gal reik į kokią Kristianą ar kur pabandyt nueit pauostyt.
Tai zinoma - ju rasi daugumoj kosmetikos - parfumeriju parduotuviu.. Tik Kristianoj ju gal net nera
O nežinot panašus jų kvapas į Versace Bright Crystal? Šie mano numylėtiniai
QUOTE(W*S:* @ 2010 09 04, 16:38)
O nežinot panašus jų kvapas į Versace Bright Crystal? Šie mano numylėtiniai
nei kiek. na, man Magnetism atrodo tokio deginto cukraus saldumo.
Na reiks būtinai pauostyt, nes bijau taip rizikuot, per saldūs ne per labiausiai man patinka. O gal žinot panašių kvapų į Versace?