Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(Taikute @ 2011 02 18, 12:12)
As esu dariusi pasteta is vistienos kepeneliu su pistaciju riesutais, tai buvo suvalgytas per pusdieni labai labai greitai ir labai labai skaniai  ax.gif  Knygoje tas receptukas yra  4u.gif

mums šį pašetą per prezentaciją darė... mano šeima kepenėlių nevalgo, tai ne mums toks paštetas smile.gif

vakar buvau Termomix seminare ,,prieskoniai" .. patiko bigsmile.gif

gundausi nusipirkti knygą rusišką receptų .. kaina kandžiojasi, bet vakar pavarčiau ir tikrai nemažai gerų receptų radau..
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 18, 12:38)
mums šį pašetą per prezentaciją darė... mano šeima kepenėlių nevalgo, tai ne mums toks paštetas smile.gif

vakar buvau Termomix seminare ,,prieskoniai" .. patiko  bigsmile.gif

gundausi  nusipirkti knygą rusišką receptų .. kaina kandžiojasi, bet vakar pavarčiau ir tikrai nemažai gerų receptų radau..

o kokia kaina tos knygos?
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 02 20, 16:58)
o kokia kaina tos knygos?

apie 150 lt
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 20, 18:10)
apie 150 lt

oho
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
daznai pradejau daryti labai skanu pyraga, gal kas buvo pristatyme tai jau zinote recepta, bet negaliu su jumis nepasidalynti 4u.gif skonis pasakiskas bigsmile.gif

Королевская ватрушка

Крошки
350 гр. муки
200 гр. маргарина
100 гр. сахара
1/2 ч.л. соды pogosit
10 sek/5 greitis

Начинка
500гр. творога
5 яйц
100гр. Сахара
Vanil
10 sek/ 4 greitis
Чередовать 3 слоя:
- крошки
- начинка
- крошки

Готовить 30-35 мин
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2011 02 21, 12:24)
Sveikos 4u.gif
daznai pradejau daryti labai skanu pyraga, gal kas buvo pristatyme tai jau zinote recepta, bet negaliu su jumis nepasidalynti 4u.gif skonis pasakiskas bigsmile.gif

Королевская ватрушка

Крошки
350 гр.  муки
200 гр. маргарина
100 гр. сахара
1/2 ч.л. соды pogosit
10 sek/5 greitis

Начинка
500гр. творога
5 яйц
100гр. Сахара
Vanil
10 sek/ 4 greitis
Чередовать 3 слоя:
- крошки
- начинка
- крошки

Готовить 30-35 мин

O koks cia pyragas?
Gal galite paskutine dali i lietuviu kalba parasyti? Ar labai skanus, nes atrodo paprastai paruosiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
šiuo metu kyla tešla bandelėm su kalendra smile.gif reik dar kokį sviestą žalią pasidaryt prie jų bigsmile.gif

gal kas žinote kiek kainuoja patiesaliukas kepimui, kur į orkaitę dedasi.. galvoju užteks riebalais tepliot skardas, reik tą takiuką nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 02 21, 15:07)
O koks cia pyragas?
Gal galite paskutine dali i lietuviu kalba parasyti?  Ar labai skanus, nes atrodo paprastai paruosiamas  mirksiukas.gif

Man tai labai patiko ir seimai irgi thumbup.gif

tesla reikia sluoksnioti su idaru. Pirma karta dariau, tasla, idaras, tesla, idaras ant virsau vel tesla. Tai to idaro nelabai skonis jautiesi. Antra karta tesiog tesla padalinau i 2 dali, tesla idaras tesla. Buvo labai skanu 4u.gif
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 21, 15:17)
šiuo metu kyla tešla bandelėm su kalendra smile.gif reik dar kokį sviestą žalią pasidaryt prie jų  bigsmile.gif

gal kas žinote kiek kainuoja patiesaliukas kepimui, kur į orkaitę dedasi.. galvoju užteks riebalais tepliot skardas, reik tą takiuką nusipirkt

As pirkau TW (mokejau 45 lt), bet tikrai thumbup.gif , turiu net 2 vnt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2011 02 21, 10:24)
Sveikos 4u.gif

o, reiks pabandyt, ačiū 4u.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 21, 15:17)

kas per patiesaliukai? g.gif kur galima juos pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 02 21, 16:02)
o, reiks pabandyt, ačiū  4u.gif
kas per patiesaliukai?  g.gif kur galima juos pamatyt biggrin.gif

silikoninis patiesaliukas į skardą.. patiesi jį ir nereikia tepti skardos, kad nepriliptų kepiniai.. ir riebalų mažiau naudoji ir nelimpa.. ir tas patiesaliukas amžinas smile.gif ..

ačiū Packa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 02 21, 16:02)
o, reiks pabandyt, ačiū  4u.gif
kas per patiesaliukai?  g.gif kur galima juos pamatyt biggrin.gif

mes turim va toki Lekue silikonini kilimeli i skarda - tikrai patogu ir praktiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(claries @ 2011 02 21, 16:16)
mes turim va toki Lekue silikonini kilimeli i skarda - tikrai patogu ir praktiska  thumbup.gif

tai aš apie tokį ir galvoju.. tik nežinau kiek kainuoja smile.gif tingiu iki parduotuvės nuvažiuot.. gal išties galima ir TW naudot
Atsakyti