Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(Astuliux @ 2010 12 23, 20:13)
nieko ten ypac gero neaptikau - viena kita recepteli  rolleyes.gif
galiu imest - gal rasit sau ka gero  rolleyes.gif
2008
2009
2010

ACIU uz receptukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visom mergelikem svenciu proga linkiu skaniu patiekalu ir gausaus burio sveciu prie sventinio stalo. Su Kaledom! newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Su naujaisiais metais merginos 4u.gif

ale kažkaip labai ramu čia pasidarė, negaminat nieko? g.gif

Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 01 03, 16:36)
Su naujaisiais metais merginos  4u.gif

ale kažkaip labai ramu čia pasidarė, negaminat nieko?  g.gif

Su Naujaisiais newyear.gif 000054.gif 000059.gif

istikruju mazai kas pasirodo cia, as tai istikruju maziau gaminu, bet smulkinu svogunus, morkas, apkepinu. Tokias kasdienines funkcijos tai atlieku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2011 01 03, 16:40)
Su Naujaisiais newyear.gif  000054.gif  000059.gif

istikruju mazai kas pasirodo cia, as tai istikruju maziau gaminu, bet smulkinu svogunus, morkas, apkepinu. Tokias kasdienines funkcijos tai atlieku biggrin.gif

aš tai kasdien, mažiukui verdu valgyt ir mums vis ruošiu smile.gif
Atsakyti
Siandien dsriau sultis is namie buvusiu vaisiu. Jie jau buvo pastoveje, tad ne vienas ju nebevalgeme. O sultims pats tas. Gavosi thumbup.gif Pasidalinsiu receptuku (nors gal ir esate kazka panasaus dare). Musu skoniu buvo idealu. Draugai prase dar tokiu paciu, bet, deja, nebebuvo tokiu vaisiu.

1 pastovejes, truputi igedes apelsinas
1 mandarinas
1 pajuodaves bananas
1 apvytes mango
1 apgedusios citrinos sultys
4 saukstai cukraus
1 litras vandens
Ispjaustyti vaisiu isgedusias dalis, nulupti ir pasmulkintus sudeti i TM. Smulkinti 2 min./10poz. Po 1 pradet pilti per dangteli vandieni. Skanaus.
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2011 01 09, 19:59)
Siandien dsriau sultis is  namie buvusiu vaisiu. Jie jau buvo pastoveje, tad ne vienas ju nebevalgeme. O sultims pats tas. Gavosi  thumbup.gif  Pasidalinsiu receptuku (nors gal ir esate kazka panasaus dare). Musu skoniu buvo idealu. Draugai prase dar tokiu paciu, bet, deja, nebebuvo tokiu vaisiu.

1 pastovejes, truputi igedes apelsinas
1 mandarinas
1 pajuodaves bananas
1 apvytes mango
1 apgedusios citrinos sultys
4 saukstai cukraus
1 litras vandens
Ispjaustyti vaisiu isgedusias dalis, nulupti ir pasmulkintus sudeti i TM. Smulkinti 2 min./10poz. Po 1 pradet pilti per dangteli vandieni. Skanaus.

o kas tas po 1?

čia po minutės unsure.gif

reiks ir man pasidaryt tokių sulčių. Ačių už receptuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ar kuri bandeteTM daryt grietinini krema medaus tortui? Kiek minuciu ir apsisukimu ten mazdaug reikia g.gif

Plakiau grietinele, tai biski per trumpai, nes skystoka gavovosi, nes bijojau kad sviestas neiseitu is kremo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 01 13, 21:16)
o kas tas po 1?
čia po minutės  unsure.gif
reiks ir man pasidaryt tokių sulčių. Ačių už receptuką  4u.gif

Teisingai supratai. Po vienos minutes plakimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gike: 15 sausio 2011 - 23:39
QUOTE(Packa @ 2011 01 15, 22:11)
Sveikos 4u.gif
ar kuri bandeteTM daryt grietinini krema medaus tortui? Kiek minuciu ir apsisukimu ten mazdaug reikia g.gif

Plakiau grietinele, tai biski per trumpai, nes skystoka gavovosi, nes bijojau kad sviestas neiseitu is kremo biggrin.gif

rolleyes.gif
as esu bandzius visus tortus is bazines TM knygos ir daugeli - is siunciamu kas menesi receptu, tai, kiek pamenu, medaus torte yra ne grietininis kremas, o is manu kruopu ir pieno verdamas, o paskui pridedama sviesto i atvesusi misini ir isplakama viskas rolleyes.gif
o siaip, jei kalbant konkreciai apie grietineles krema (kuriame kitame torte), tai manyciau, per trumpai tikrai 1 minute g.gif
O bijot, kad iseis sviestas is kremo - nereik, nes siaip pagal garsa galima jau girdet, kada sutirsteja pakankamai, arba visada galima sustabdyt procesa ir atsidarius paziuret grietineles konsistencija - paprastai man 2 min. pakanka arba 2,5 min., jei plaku maksimalu galima grietineles kieki. Siaip visada dar dedu grietineles standiklio, jei zinau, kad tortas bus valgomas kita diena (tam, kad grietinele neprarastu purumo ir neissiskirtu vanduo is jos).
Gaminti tortus su TM - vienas malonumas thumbup.gif (minusas, kad dauguma tortu - lb kaloringi, kas paskui puikiai matosi ant figuros, jei daznai smaguriaut lotuliukas.gif )
del apsuku - visada, naudojant mentele plakimo, negalima virsyt 4 pozicijos, nes gali nuluzt soniniai dantukai ar kaip juos pavadint g.gif as paprastai plaku 3 ar 2,5 pozicijoje varijuojant tarp siu dvieju plakimo eigoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliux: 16 sausio 2011 - 14:30
QUOTE(Astuliux @ 2011 01 16, 14:26)
rolleyes.gif
as esu bandzius visus tortus is bazines TM knygos ir daugeli - is siunciamu kas menesi receptu, tai, kiek pamenu, medaus torte yra ne grietininis kremas, o is manu kruopu ir pieno verdamas, o paskui pridedama sviesto i atvesusi misini ir isplakama viskas  rolleyes.gif
o siaip, jei kalbant konkreciai apie grietineles krema (kuriame kitame torte), tai manyciau, per trumpai tikrai 1 minute  g.gif
O bijot, kad iseis sviestas is kremo - nereik,  nes siaip pagal garsa galima jau girdet, kada sutirsteja pakankamai, arba visada galima sustabdyt procesa ir atsidarius paziuret grietineles konsistencija - paprastai man 2 min. pakanka arba 2,5 min., jei plaku maksimalu galima grietineles kieki. Siaip visada dar dedu grietineles standiklio, jei zinau, kad tortas bus valgomas kita diena (tam, kad grietinele neprarastu purumo ir neissiskirtu vanduo is jos).
Gaminti tortus su TM - vienas malonumas  thumbup.gif (minusas, kad dauguma tortu - lb kaloringi, kas paskui puikiai matosi ant figuros, jei daznai smaguriaut  lotuliukas.gif )
del apsuku - visada, naudojant mentele plakimo, negalima virsyt 4 pozicijos, nes gali nuluzt soniniai dantukai ar kaip juos pavadint  g.gif as paprastai plaku 3 ar 2,5 pozicijoje varijuojant tarp siu dvieju plakimo eigoj  ax.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
šiuo metu kaip tik gaminame su vyru vištienos paštetą su pievagrybiais bigsmile.gif .. tiks labai prie jau iškeptos duonos smile.gif
Atsakyti
As esu dariusi pasteta is vistienos kepeneliu su pistaciju riesutais, tai buvo suvalgytas per pusdieni labai labai greitai ir labai labai skaniai ax.gif Knygoje tas receptukas yra 4u.gif
Atsakyti