QUOTE(Packa @ 2011 01 15, 22:11)
Sveikos
ar kuri bandeteTM daryt grietinini krema medaus tortui? Kiek minuciu ir apsisukimu ten mazdaug reikia
Plakiau grietinele, tai biski per trumpai, nes skystoka gavovosi, nes bijojau kad sviestas neiseitu is kremo
as esu bandzius visus tortus is bazines TM knygos ir daugeli - is siunciamu kas menesi receptu, tai, kiek pamenu, medaus torte yra ne grietininis kremas, o is manu kruopu ir pieno verdamas, o paskui pridedama sviesto i atvesusi misini ir isplakama viskas
o siaip, jei kalbant konkreciai apie grietineles krema (kuriame kitame torte), tai manyciau, per trumpai tikrai 1 minute
O bijot, kad iseis sviestas is kremo - nereik, nes siaip pagal garsa galima jau girdet, kada sutirsteja pakankamai, arba visada galima sustabdyt procesa ir atsidarius paziuret grietineles konsistencija - paprastai man 2 min. pakanka arba 2,5 min., jei plaku maksimalu galima grietineles kieki. Siaip visada dar dedu grietineles standiklio, jei zinau, kad tortas bus valgomas kita diena (tam, kad grietinele neprarastu purumo ir neissiskirtu vanduo is jos).
Gaminti tortus su TM - vienas malonumas
(minusas, kad dauguma tortu - lb kaloringi, kas paskui puikiai matosi ant figuros, jei daznai smaguriaut
)
del apsuku - visada, naudojant mentele plakimo, negalima virsyt 4 pozicijos, nes gali nuluzt soniniai dantukai ar kaip juos pavadint
as paprastai plaku 3 ar 2,5 pozicijoje varijuojant tarp siu dvieju plakimo eigoj