Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(gike @ 2013 01 29, 16:03)
Cai labai graziai parodytos Thermomix funkcijos. Trumpi video filmukai:

http://thermomix.vor...mix/funktionen/

Kokie faini filmukai - trumpai, aiskiai thumbup.gif Nors kai taip gaminu, neatrodo man taip trumpai ir streiliai viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2013 02 06, 13:57)
Kokie faini filmukai - trumpai, aiskiai  thumbup.gif  Nors kai taip gaminu, neatrodo man taip trumpai ir streiliai viskas  lotuliukas.gif

aš irgi žiūrėdama pagalvojau, kaip taip viskas švaru ir dangtis neaptaškytas hihihi.gif oi norėčiau taip išmokt
Atsakyti
ar gavot laišką nuo Arojos?

prisiregistruoti į VIP klubą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2013 03 29, 13:25)
ar gavot laišką nuo Arojos?

prisiregistruoti į VIP klubą smile.gif

Cia matyt turejo laiskus gauti tos, kurios TM pirko Lietuvoje? 4u.gif
As, deja, negavau smile.gif

Daznai darom su TM kokteili, kuri pasiule Virtuves Mitu Griovejai, pabandykite, gal ir jums patiks:
Kokteilis "Ramuniu pieva":
2 bananai;
1 puodelis ramuneliu arbatos
1 v.s medaus
cinamono,
1.stikline kefyro arba naturalaus jogurto (esu bandziusi ir su pienu, skonis panasus) smile.gif
ir sauja saldytu leduku.
Viska dedam i TM ir 1min ant 8 greicio, skonis nuostabus ir mano vaikiukui ziauriai patinka smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš TM gavau iš rankų į rankas, bet laišką ir aš gavau. dar nesiregistravau., nors peržiūrėjau ką reikia suvesti. kaži kaip bus su pirkimo metais ir konsultante - jei aš nieko nežinau
Atsakyti
jo su registracija manau daug kam gali ishkilti problemu...nes pvz as nepamenu kur ikishau savo Thermomixo dokus biggrin.gif ir nors metus ir konsultante zinau bet pvz serijos nr. nelabai...
Atsakyti
konsultantes neirasiau, tik serijos nr. irasiau
Atsakyti
Isigijome ir mes TM, bet ne LT, todel dabar labai idomu kokie receptai vyrauja LT knygoje, ar tai lietuviski patiekalai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshanti @ 2013 06 25, 20:13)
Isigijome ir mes TM, bet ne LT, todel dabar labai idomu kokie receptai vyrauja LT knygoje, ar tai lietuviski patiekalai?  4u.gif

visokių yra smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti