mama atidavė
Na, savaitgalis praejo turiningai- gaminom sokoladini pyraga, darzoves bei ryzius ant garu bei du padazus- saldziarugsti bei tzatziki. Skanumelis, viskas puikiai pavyko!
Norejau paklaust, ar jus naudojates receptais is knygu ar rastais internete? Nes man tai knyginiai visi kolkas pavyko, pati dar neimprovizuoju
Norejau paklaust, ar jus naudojates receptais is knygu ar rastais internete? Nes man tai knyginiai visi kolkas pavyko, pati dar neimprovizuoju
QUOTE(Canelle @ 2012 12 09, 23:36)
Na, savaitgalis praejo turiningai- gaminom sokoladini pyraga, darzoves bei ryzius ant garu bei du padazus- saldziarugsti bei tzatziki. Skanumelis, viskas puikiai pavyko!
Norejau paklaust, ar jus naudojates receptais is knygu ar rastais internete? Nes man tai knyginiai visi kolkas pavyko, pati dar neimprovizuoju
Norejau paklaust, ar jus naudojates receptais is knygu ar rastais internete? Nes man tai knyginiai visi kolkas pavyko, pati dar neimprovizuoju
pradžioj gaminau iš knygos, dabar jau beveik nebe.
as taipogi nedalyvavus pristatyme. Termomixa gavau dovanu gimtadienio proga. Konsultante buvo pas mane atvaziavus i namus papasakoti apie ji,bet kai jau pirkinys nupirktas tai nelabai ir stenges pasakoti. Kazkur labai ale skubejo tai prabegom apie viska. Praktiskai nieko neatsimenu Jei zinociau,kad kaune kur vyksta su mielu noriu keliauciau i pristatyma. Nes turbut dar daug galimybiu jo nezinau
sveikos,
na gaminat, ruošiatės?
aš tuoj su vaikais kučiukus kepsiu
kažkada kažkas SM pasidalino receptuku, labai jis man patiko. Tai imetu ir jums mamytės
Kuciukai
Aguonos 150gr
Cukrus 100 gr
Vanduo 200ml
Mieles 30 gr.
Maisome 1-2min. 37 laipsniai 1-2 poz.
Idedame 300 gr. Miltu
Minkome 3min. varpelis 37 laipsniai
Formuojam slizikus ir kepam
Apie 15-20 min 180 laipsniu
na gaminat, ruošiatės?
aš tuoj su vaikais kučiukus kepsiu
kažkada kažkas SM pasidalino receptuku, labai jis man patiko. Tai imetu ir jums mamytės
Kuciukai
Aguonos 150gr
Cukrus 100 gr
Vanduo 200ml
Mieles 30 gr.
Maisome 1-2min. 37 laipsniai 1-2 poz.
Idedame 300 gr. Miltu
Minkome 3min. varpelis 37 laipsniai
Formuojam slizikus ir kepam
Apie 15-20 min 180 laipsniu
Sveikos
Su ARTEJANCIOM SVENTIEM!!!!
pas mane TM irgi siuo metu darbuojasi , eilini karta darau vistienos pasta, labai visiems patinka
Su ARTEJANCIOM SVENTIEM!!!!
pas mane TM irgi siuo metu darbuojasi , eilini karta darau vistienos pasta, labai visiems patinka
QUOTE(paprikutė @ 2012 12 23, 16:49)
sveikos,
na gaminat, ruošiatės?
aš tuoj su vaikais kučiukus kepsiu
kažkada kažkas SM pasidalino receptuku, labai jis man patiko. Tai imetu ir jums mamytės
Kuciukai
Aguonos 150gr
Cukrus 100 gr
Vanduo 200ml
Mieles 30 gr.
Maisome 1-2min. 37 laipsniai 1-2 poz.
Idedame 300 gr. Miltu
Minkome 3min. varpelis 37 laipsniai
Formuojam slizikus ir kepam
Apie 15-20 min 180 laipsniu
na gaminat, ruošiatės?
aš tuoj su vaikais kučiukus kepsiu
kažkada kažkas SM pasidalino receptuku, labai jis man patiko. Tai imetu ir jums mamytės
Kuciukai
Aguonos 150gr
Cukrus 100 gr
Vanduo 200ml
Mieles 30 gr.
Maisome 1-2min. 37 laipsniai 1-2 poz.
Idedame 300 gr. Miltu
Minkome 3min. varpelis 37 laipsniai
Formuojam slizikus ir kepam
Apie 15-20 min 180 laipsniu
labai aciu, o kad kas dar ir daugiau is kuciu meniu parasytu...
iki meduoliu taip ir nepriejau o jus kokius gaminot su TM?
prikepiau pyragėlių su grybais iš TM mielinės tešlos, super gavosi
QUOTE(paprikutė @ 2012 12 24, 17:02)
prikepiau pyragėlių su grybais iš TM mielinės tešlos, super gavosi
O gal kas mokate grybus sumalti TM?
Sveikos!
Tarnauja TM nemazai pastarosiom dienom- posventiniu laikotarpiu valgom tik garinta maista, tai traukiu kasdien varoma.. Taip pat sventiniam naujametiniam meniu darysiu pyraga/tarta, minkysiu tesla, ruosiu darzoves..
Tarnauja TM nemazai pastarosiom dienom- posventiniu laikotarpiu valgom tik garinta maista, tai traukiu kasdien varoma.. Taip pat sventiniam naujametiniam meniu darysiu pyraga/tarta, minkysiu tesla, ruosiu darzoves..
QUOTE(Canelle @ 2012 12 28, 18:52)
Sveikos!
Tarnauja TM nemazai pastarosiom dienom- posventiniu laikotarpiu valgom tik garinta maista, tai traukiu kasdien varoma.. Taip pat sventiniam naujametiniam meniu darysiu pyraga/tarta, minkysiu tesla, ruosiu darzoves..
Tarnauja TM nemazai pastarosiom dienom- posventiniu laikotarpiu valgom tik garinta maista, tai traukiu kasdien varoma.. Taip pat sventiniam naujametiniam meniu darysiu pyraga/tarta, minkysiu tesla, ruosiu darzoves..
prašom plačiau apie pyragą
QUOTE(paprikutė @ 2012 12 29, 12:43)
prašom plačiau apie pyragą
Prasom
sokoladinis pyragas (tarta):
6asm, porcijos kaloringumas 353
gaminimo trukme: 1h 15
Ingridientai:
pagrindui:
25g lazdyno riesutu
80 sviesto
50 cukraus
1 kiausinio
180g miltu
idarui:
200g juodo sokolado (min 50% kakavos)
150g (30% riebumo) grietineles
50g cukraus
2 kiausinio tryniai
Teslai:
1. susmulkinti riesutus 10sek/9 gr
2. sudedame sviesta, cukru, kiausini ir miltus. Maisome 30sek/5gr. Tesla paliekame saldytuve 30minuciu.
3. Sviestu istepti 24cm skersmens forma, ikaitinti orkaite iki 180laipsniu, iskocioti tesla ir subadyti sakute (kad nekiltu) bei kepti pagrinda 15min. Po to sumaziname temperatura iki 120 laipsniu ir isimame tesla.
Idarui:
4. susmulkinti sokolada 6sek/8gr
5. imaisyti grietinele ir istirpinti 6min/90laipsniu/2gr
6. Imaisyti trynius ir cukru bei ismaisyti 1min/3gr. Supilti idara i apkepta tesla ir kepti 120laipsniu temperaturoj 30-35min. Pries patiekiant leisti visiskai atvesti.
Skanaus!