QUOTE(KatYnas @ 2012 11 24, 15:16)
matyt pas mane stebuklinga knyga
bet pas mane zalioje knygoje 68 puslapy yra virtu bulviu blynu receptas.
Papildyta:
jei nuimti dangteli tai matyti konsistencija ir suplakti labai lengva.
jei per skysta, galima daplakti.
bet pas mane zalioje knygoje 68 puslapy yra virtu bulviu blynu receptas.
Papildyta:
jei nuimti dangteli tai matyti konsistencija ir suplakti labai lengva.
jei per skysta, galima daplakti.
matyt galiu parasyt, kas pas mane yra, gal kam labai reikia nors man susidare ispudis, kad ji keista idedant nemazai receptu is anksciau prenumeratoriams siustu receptu. Siuo atveju man gaila, kad neturiu galimybes pamatyt, kas buvo senosiose, gal ten man naudingesne info stai kaip ir su tom bulvem. Anksciau kai maisiau is pradziu daug gabalu liko, paplakiau dar tada pliurze padariau, dar pameginsiu karta, jei nesigaus mesiu si reikala.
Grietinele ir man nesusiplaka. Tiksliau sakant namine nesusiplake, o parduotuvine kazkaip (zinoma reikejo daugiau laiko, nei cia merginos raso ar ju receptuose), bet ir tai kazkokia ne tokia o baltymu reikejo be cukraus tai irgi plakiau plakiau jau atrode turiu puta, o po minutes kitos pasirodo kazkoks skystis atsiskyre. Nors man ir su cukrum nepavyko, galvojau gal del to, kad tik 2 baltymus puode gaminant dar taip nebuvo, kad kaitinant piena su plaktais tryniais mase netirstetu, o cia kazkaip gavosi, nesuprantu
Zodziu yra kur jau perkandau, bet tai kas ir negali nepavykt o va kas man svarbiausia tas ir stringa