Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(Packa @ 2012 10 31, 10:55)
Aciu 4u.gif einu bandyt biggrin.gif

nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Super skanus gavosi 4u.gif
tik dariau varskiecius ir kepiau keptuveje, nors neesu megeju zaisti su varskecias, nes tesla buna per skysta ir prisigeria daug alejaus, o sitie gavosi puikiai bigsmile.gif ka reiskia internetas thumbup.gif radau recepta su TM issukai tesla, ir pries kepant apvoliojau miltose (pries tai to nekada nedariau), dabar lapsnuojam su sieima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2012 10 31, 11:02)
vakar dariau varsketukus:)
jei maisysite 20sek 6gr tai jums labai jau susimals tesla. as megstu kai man jauciasi varske.

čia jau pagal kiekvieno norą. aš kai perku Dvaro varškę gabaliukais, tai jau atsibodo tie neišminkomi rankomis varškės gumuliukai biggrin.gif tai man 20 s. pats tas thumbup.gif

QUOTE(Packa @ 2012 10 31, 12:05)
Super skanus gavosi 4u.gif

smagu smile.gif
Atsakyti
o aš darau šitus varškėtukus va, ir maišau viską per revers'ą, nuo 3 iki 5 greičio. Tada varškė lieka kaip varškė, o ne kremas smile.gif Nerealiai skanūs varškėtukai, dar nedidukus kepu, tai vaikams išvis patinka mažiukus valgyt
Atsakyti
doh.gif dar reversas yra doh.gif
Atsakyti
ar kas nors su thermomixu darėt košę: imbieras, citrina, medus?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 11 13, 08:28)

dariau pernai smile.gif
Atsakyti
Paprikute, gal gali pasakyti ką ir kaip smulkinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 11 13, 21:59)
Paprikute, gal gali pasakyti ką ir kaip smulkinti? ax.gif

neatsimenu, paklausiu draugės kaip ir ką ji darė wink.gif Labai su atmintim nedraugauju, o užsirašyt neužsirašiau. doh.gif
Atsakyti
aš kol kas usžirašinėju smile.gif

paprikute, lauksiu ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 14 lapkričio 2012 - 10:23
Aš tavęs juk laukiu, laukiu, laukiu... Tu žinai... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 11 13, 09:28)

šitą "košę" darau kiekvieną savaitę po litriuką. dedu kokias 4 citrinas, nemažą imbierą ir medaus pagal skonį. ant 9 greičio, kol susimala (kol garsas vientisas), kokias 10 s. Į stiklainį ir po šaukštelį į puodelį vandens 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
upeliuke, ačiū bigsmile.gif
aš tai būčiau atskirai viską smulkinus doh.gif o paskui bendrai maišius doh.gif
Atsakyti