o kas sako, kad nepatenkinti?
jų psl. yra parašyta, norite gauti receptus, užregistruokite savo el. paštą. užregistravau. 2 mėnesius tylu buvo. taip, tada piktinausi. parašiau į jų forumą. man atrašė. susirašėm ir viskas kaip ir išspręsta
QUOTE(KatYnas @ 2012 10 18, 16:26)
nusprendziau parasyti kad yra ir patenkintu Arojos darbu zmoniu:)
receptus gaunu normaliai ir dar praso ishsiusti patvirtinima kad gavau;)
vaikstau i ju seminarus, kurie yra labai idomus:) per kurios galima ne tik ismokti kazka naujo bet ir grudu nusipirkti susimalti duonytei:)
receptus gaunu normaliai ir dar praso ishsiusti patvirtinima kad gavau;)
vaikstau i ju seminarus, kurie yra labai idomus:) per kurios galima ne tik ismokti kazka naujo bet ir grudu nusipirkti susimalti duonytei:)
ir as prisijungsiu prie patenkintu
siandien gavau thermomixa, o svarbiausia salia jo dovanu receptu knyga (ne nesitikejau, kad taip gali but, juk zinau, kad pirkt reikia) su prierasu "daugiavaikei mamai" (turbut dziaugesi, kad ne pas juos pagimdziau nes i prezentacija vaziavau su visu turtu skirtu ligoninei.
O dabar jauciu, kad reiks jusu pagalbos ar as ieskot nemoku ar toj knygoj ir nera idomu kaip pasiruosti patiekalus is virtu bulviu, pvz tesla svilpikams, zemaiciams, virtu bulviu cepelinams?
QUOTE(norkele @ 2012 10 18, 23:58)
ir as prisijungsiu prie patenkintu
siandien gavau thermomixa, o svarbiausia salia jo dovanu receptu knyga (ne nesitikejau, kad taip gali but, juk zinau, kad pirkt reikia) su prierasu "daugiavaikei mamai" (turbut dziaugesi, kad ne pas juos pagimdziau nes i prezentacija vaziavau su visu turtu skirtu ligoninei.
O dabar jauciu, kad reiks jusu pagalbos ar as ieskot nemoku ar toj knygoj ir nera idomu kaip pasiruosti patiekalus is virtu bulviu, pvz tesla svilpikams, zemaiciams, virtu bulviu cepelinams?
mes tai neesam dideli miegejai bulviniu patiekalu tai pati nedariau bet receptas virtu bulviu blynams yra pagrindineje knygoje:)
500g. virtu bulviu
60g miltu
100g pieno
1kiausinis
druskos pipiru pagal skoni
aliejaus kepimui
virtas bulves smulkinti 6sek/3gr padedant mentele
sudeti likusius produktus ir uzmaisyti tesla 30sek/4gr padedan mentele
ant ikaitusios su aliejumi keptuves deti po sauksta mases ir apkepti iki auksines spalvos is abieju pusiu. galima pries kepant pavolioti dziuveseliuose.
manau galima pritaikyti pricipa ir kt. receptams is virtu bulviu. kiekio siulau nedidinti o daryti per kelis kartus tesla.
aš gaminu su thermomix labai mažai. bet kai padarau - džiaugsmas visai dienai. 20 sekundžių ir varškėtukams tešla gatava. nu super. iš pačio ryto. nei begalės indų, nei minkymas rankomis..... uch
QUOTE(KatYnas @ 2012 10 25, 14:26)
mes tai neesam dideli miegejai bulviniu patiekalu tai pati nedariau bet receptas virtu bulviu blynams yra pagrindineje knygoje:)
aciu , kaip cia nemaciau pati man svarbiausia, kaip pacias bulves sutrint, kad nepadaryt pliurzes
QUOTE(krika @ 2012 10 26, 07:35)
aš gaminu su thermomix labai mažai. bet kai padarau - džiaugsmas visai dienai. 20 sekundžių ir varškėtukams tešla gatava. nu super. iš pačio ryto. nei begalės indų, nei minkymas rankomis..... uch
o as dar nesusidraugauju su juo nemoku sriubu gamint neragaujant (o pagal receptu ne megeja daryt, is knygos tik principo ziuriu ka kaip smulkint, virt), teslas irgi ne pilnai ismaiso, miltai lieka ko as cia nemoku, nesuprantu.
Papasakokit kas ledus gaminat, kokius? ar vaniliniaigerai pavyksta? mums jie kazkokie skysti
aš tik tarkuoju, maišau.... tokia mano ir draugystė. nei aš gaminu sriubas su juo, nei antrus patiekalus.....
bet manau, kad po truputį.... nereikia gavus aparatą iš karto prie rimtų patiekalų prieiti....
vakar taip juokinga buvo. sakau reikia eiti į parduotuvę, nutelos nebeturime. nebeturime tos naminės, kur su thermomix gaminau. dukar man ir sako - pirktinės nevalgysiu. bet tokiu tonu, kad kam tau eiti ir pirkti, jei nevalgysiu
sakau, aš produktų neturiu nutelai gaminti
bet manau, kad po truputį.... nereikia gavus aparatą iš karto prie rimtų patiekalų prieiti....
vakar taip juokinga buvo. sakau reikia eiti į parduotuvę, nutelos nebeturime. nebeturime tos naminės, kur su thermomix gaminau. dukar man ir sako - pirktinės nevalgysiu. bet tokiu tonu, kad kam tau eiti ir pirkti, jei nevalgysiu
sakau, aš produktų neturiu nutelai gaminti
QUOTE(krika @ 2012 10 26, 08:35)
O ka ir kiek dedate i lesla varsketukams?
dabar bandau prisiminti:
250 g. varškės,
2 (arba 3 - nepamenu) kiaušiniai
3 valg. š. grietinės
2 valg. š. cukraus
1 stiklinė miltų
truputis druskos
250 g. varškės,
3 valg. š. grietinės
2 valg. š. cukraus
1 stiklinė miltų
truputis druskos
QUOTE(krika @ 2012 10 30, 09:27)
dabar bandau prisiminti:
250 g. varškės,
3 valg. š. grietinės
2 valg. š. cukraus
1 stiklinė miltų
truputis druskos
250 g. varškės,
3 valg. š. grietinės
2 valg. š. cukraus
1 stiklinė miltų
truputis druskos
o kokiu grieiciu sukat tesla?
20 s/6 poz.
kažką pritaikau savo receptams pagal bendrą knygą. šis greitis nurodytas knygoje prie varškinių blynelių
kažką pritaikau savo receptams pagal bendrą knygą. šis greitis nurodytas knygoje prie varškinių blynelių
QUOTE(krika @ 2012 10 30, 23:54)
20 s/6 poz.
Aciu einu bandyt
vakar dariau varsketukus:)
jei maisysite 20sek 6gr tai jums labai jau susimals tesla. as megstu kai man jauciasi varske.
500gr varskes
2-3kiausiniai (priklauso nuo dydzio)
100-200g miltu ( as dejau 150g)
druskos ir cukraus pagal skoni
10sek 4gr padedant mentele.
iskociojam ir verdam:) pats tas velyvai vakarienei.
jei maisysite 20sek 6gr tai jums labai jau susimals tesla. as megstu kai man jauciasi varske.
500gr varskes
2-3kiausiniai (priklauso nuo dydzio)
100-200g miltu ( as dejau 150g)
druskos ir cukraus pagal skoni
10sek 4gr padedant mentele.
iskociojam ir verdam:) pats tas velyvai vakarienei.