Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

aa. aš tai bandžiau sumalti vištienos blauzdelių mėsą. sudėjau viską į indą (išėmus tik iš šaldytuvo) ir tada jungiau doh.gif

gyveni ir mokaisi.
bet dukra atėjo su tokiu džiaugsmu - ooo mama ir faršą pati pasidarė lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Namų Fėja @ 2012 10 10, 09:57)
Galbūt atšipęs peilis, jei nesimala? Įkratykit pusę puodo ledukų ir ant max greičio. Triukšmas baisus, bet pasigalanda wink.gif

taip, tą girdėjau jau, kad darant gėrimą iš šaldytų uogų labai gerai pasigalanda tuo pačiu ir peiliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2012 10 10, 09:57)
Kiaulieną supjaustau "šašlykiniais" gabaliukais ir įmetu į šaldiklį valandėlei, kad apstingtų. Po to įjungiu 7 poz. ir ant besisukančio peilio sumetu mėsą per dangtelio skylę. Man susikapoja puikiai  g.gif Tiesa, pjaustydama stengiuosi atskirti visas plėves, jos tik apsivelia aplink peilį.

Galbūt atšipęs peilis, jei nesimala? Įkratykit pusę puodo ledukų ir ant max greičio. Triukšmas baisus, bet pasigalanda wink.gif

man su mėsmale kažkaip geriau rolleyes.gif .O peilius aš taip irgi galandu, ledukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 10 07, 21:17)
kokios sriubos?

UPS ne sriubos o vandens ax.gif blush2.gif na pasitaiko, galvoji apie viena o rasai apie kita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2012 10 11, 17:00)
UPS ne sriubos o vandens  ax.gif  blush2.gif  na pasitaiko, galvoji apie viena o rasai apie kita  lotuliukas.gif

kažkodėl apie vandenį ir pagalvojau biggrin.gif, bet vis tiek užklausiau, nes, nu gal ir kokios nors sriubos dar pilt reikia biggrin.gif
Atsakyti
gaminau skumbrės užtepėlę. įdomus gavosi patiekalas smile.gif
Atsakyti
išsireikalavau, kad man Aroja siųstų receptus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 10 16, 12:09)

Kaip cia taip pavyko ? g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2012 10 16, 20:52)
Kaip cia taip pavyko ?  g.gif  drinks_cheers.gif

aha ir man idomu??? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
nu gi parašiau jiems. kad jei aš turiu iš rankų į rankas perduotą thermoliux'ą, tai aš dabar negaliu receptų gauti ir iš vsi kažkokio tada garantinio remonto? (apie remontą dabar sugalvojau).
man atrašė su prašymu parašyti kas jį pirko. parašiau. atrašė, kad tais laikais kai jis pirktas el. receptų nebuvo. džiaugiasi visi ir ploja katučių, kad aš jį turiu ir mane įvedė į sistemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 10 17, 08:44)
džiaugiasi visi ir ploja katučių, kad aš jį turiu ir mane įvedė į sistemą  biggrin.gif

Geeeeras lotuliukas.gif super! Sveikinu! Turesi "slaptuosius" receptelius wink.gif
Atsakyti
vakar viena pati sulapnojau rūkytos skumbrės užtepėlę. draugai įvardijo kad tai kažkas susiję su šprotais lotuliukas.gif bet neišbrokyjo. gaminsiu dar ir ne kartą...
dabar eilėje laukia lašišos užtepėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 10 16, 11:09)

sita tema pamazu tuoj virs i nusiskundimo Aroja tema.
kaip blogai kad Aroja neduoda nemokamai savo receptu belekam...kaip blogai kad nesuteikia garantinio ne savo klientams...blogai blogai blogai...

nemanau kad Jums reikejo kazka REIKALAUTI:) tiesiog praneset kad norit gauti ir papasakojot savo situacija ir problema buvo ishspresta, argi ne taip buvo? smile.gif

nusprendziau parasyti kad yra ir patenkintu Arojos darbu zmoniu:)
receptus gaunu normaliai ir dar praso ishsiusti patvirtinima kad gavau;)
vaikstau i ju seminarus, kurie yra labai idomus:) per kurios galima ne tik ismokti kazka naujo bet ir grudu nusipirkti susimalti duonytei:)

Atsakyti