kokius?
Papildyta:
bet tai kiek žiūriu (jei teisingai randu), tai gaminant bet kokį gėrimą, tiesiog yra sudedami produktai, įpilamas reikiamas kiekis vandens ir įjungiamas TM. niekas nesicackina per tą stiklinę pilant.... todėl aš vis dar "nepaganu kampo"
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 20:06)
kokius?
Papildyta:
bet tai kiek žiūriu (jei teisingai randu), tai gaminant bet kokį gėrimą, tiesiog yra sudedami produktai, įpilamas reikiamas kiekis vandens ir įjungiamas TM. niekas nesicackina per tą stiklinę pilant.... todėl aš vis dar "nepaganu kampo"
Papildyta:
pabandykit dabar papilt vandens uždarius MP
kai kuriuose receptuose reikia pilti per MP vandenį arba aliejų. Aš kai majonezą gaminau, bijojau kad nepapilčiau didesne srove aliejaus, tai per MP pyliau
gal jūs turite tikslesnį filmuką apie tai?
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 20:52)
gal jūs turite tikslesnį filmuką apie tai?
neturiu, bet kai apie jį svajojau, tai daug daug žiūrėjau kaip jis gamina
nu gi sakiau, kad aš per durna esu jam
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 21:25)
nu gi sakiau, kad aš per durna esu jam
nu jau nu jau, priprasi ir viskas bus čiki piki
tiesiog pabandyk, uždėti MP paleisti koki nors greiti ir pilk vandeni ant dangčio, pamatysi kaip jis pilasi į puodą
dangtelio ertmė turi būti puode?
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 21:39)
dangtelio ertmė turi būti puode?
MP padėk dugnu į puodą, bet šiaip nėr skirtumo kaip bandysi pilt vandenį
viską gaminu apvertus MP, tik jeigu drugelį įstatau tada jau MP dedu dugnu į viršų, kitaip neužsidės MP
pradėkim nuo to, kas tas MP? ar tas permatomas indukas kuris dedasi ant dangčio skylės? ir aš šiaip vandens į jį buvau pripylus ir žiūrėjau pro kur bėgs. ir niekas nebėgo. kiba pas mane brokuotas?
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 21:47)
pradėkim nuo to, kas tas MP? ar tas permatomas indukas kuris dedasi ant dangčio skylės? ir aš šiaip vandens į jį buvau pripylus ir žiūrėjau pro kur bėgs. ir niekas nebėgo. kiba pas mane brokuotas?
MP tai matavimo puodelis, tas permatomas. Į jį pilt vandens nereikia, reikia vandenį pilt ant uždaryto puodo dangčio
QUOTE(paprikutė @ 2012 09 26, 21:51)
Į jį pilt vandens nereikia, reikia vandenį pilt ant uždaryto puodo dangčio
pakvieskit mane kas į prezentaciją
tipo pili ir nuo vibracijos jis subėga į indą?
QUOTE(krika @ 2012 09 26, 21:54)
nu pabandyk dabar, nepaleidus puodo papilt vandenį, pamatysi, kad jis gražiai subėga