Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u

QUOTE(paprikutė @ 2010 09 23, 11:57)
LYDYTAS SURELIS

400g namines riebios varskes (9%)
1 saukstelis be kaupo sodos
1 saukstelis druskos, 1/2 saukstelio cukraus
2 saukstai grietines
pagal skoni: cesnaku, zalumynu, grybu, sviesto, slyvu ir t.t.

*Visus produktus sudeti i inda ir sumaisyti iki vientisos mases 8.
*Uzdeti "drugeli" ir pakaitinti 5 min/70laipsniu/3.
*Isdeti i kita inda ir atsaldyti. Priedus imaisyti i atvesinta sureli.



Idomu, kaip sis surelis gautusi su graikiniais riesutais, reiks kada pagaminti ax.gif
Atsakyti
Gal turite kokiu idomiu pyragu receptu, pvz is obuoliu ax.gif
arba, kad ant garu butu imanoma pagaminti? g.gif
Atsakyti
Thermomix knyga rusų kalba

gal ka reikės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 10 09, 17:32)



ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 10 09, 18:32)



Oi kaip faina butu kad kas isverstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 10 10, 15:28)
Oi kaip faina butu kad kas isverstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif



pabandykit per googlo vertėją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 10 10, 15:28)
Oi kaip faina butu kad kas isverstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


Viską ? bigsmile.gif kelis receptus patikusius tai galima ax.gif Pabandyk su google, o mes jau pabaigsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 10 10, 15:28)
Oi kaip faina butu kad kas isverstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


o kokia tu uzsionio k. moki?
yra labai geru receptu puslapiu anglu, vokieciu, italu kalbomis. ten tikrai rasi idomiu pyragu ir desertu su obuoliais.

http://www.rezeptwel...kategorien.html (vokieciu)

http://thermorecipes.blogspot.com/ (anglu)
http://www.vorwerk.c...tro_ancora.html (italu)

http://www.espace-recettes.fr/node/19 (prancuzu)
http://www.vorwerk.c...ml/recipe.html#

http://www.mundodere...categorias.html (portugalu)
http://www.recetario.es/node/19 (ispanu )

http://www.ukthermom...om/recindex.php (anglu)
http://www.forumthermomix.com/ (anglu)
http://www.thermoblog.info/en/ (anglu)
http://www.britishla.../#axzz11z9cYIRl (anglu)

Na, gal kuria nors kalba is siu moki ir receptu tikrai rasi smile.gif



Atsakyti
Aciukas visoms 4u.gif Su anglu kalba tikrai bendrauju thumbup.gif su rusu irgi siektiek, bet zinote reikia knistis ieskoti kad isverstu ir t.t. norisi ka nors jau isbandyto ir gatavo receptuko blush2.gif

Gal kuri darete koki pyraga ant garu, kad pvz nereiketu kepti???
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 10 12, 19:41)
Aciukas visoms  4u.gif  Su anglu kalba tikrai bendrauju  thumbup.gif  su rusu irgi siektiek, bet zinote reikia knistis ieskoti kad isverstu ir t.t. norisi ka nors jau isbandyto ir gatavo receptuko  blush2.gif

Gal kuri darete koki pyraga ant garu, kad pvz nereiketu kepti???



http://www.rezeptwel...zabaglione.html

as daznai darau si deserta
isversiu lietuviskai

Ingredientai
4 obuoliai,
20 g citrinos sulčių
500 g vandens

Sidro Zabaglione padazas

1 kiaušinis
2 kiaušinių tryniai
70 g cukraus
150 g obuolių, sausas (obuolių vynas)

Rengimas
1. Obuolius supjaustyti 1cm storio griežinėliais, apslakstyti citrinos sultimis ir sudeti į VAROMA.
2. Vandeni supilti TM, uzdeti VAROMA ir apie 17 min / Varoma / 1 poz. garinti.
3. TM isplauti..
4. Obuoliai atvėsti gerai ir sudeti ant lėkščių.

Sidro Zabaglione padazas
1. Visus ingredientus sudeti i TM, uzdeti drugeli ir maišykite 6 Min./70° /poz.3-4.
2. Zabaglione iskarto išpilstyti ant obuoliui.

Pastaba:
Garinimo trukmė priklauso nuo obuolių veislės ir kietumo.

P.S. vietoj sidro galima naudoti ivairiausias sultis, sampana, vyna. Esu dariusi su Sidru, sampanu, obuoliu sultymis ir citrinu sultymis. Jei obuoliai salduniai, darykite su citrinu sultymis thumbup.gif , kitais apvejais pagal save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2010 10 12, 23:38)
http://www.rezeptwel...zabaglione.html

as daznai darau si deserta
isversiu lietuviskai

Ingredientai
4 obuoliai,
20 g citrinos sulčių
500 g vandens

Sidro Zabaglione padazas

1 kiaušinis
2 kiaušinių tryniai
70 g cukraus
150 g obuolių, sausas (obuolių vynas)

Rengimas
1. Obuolius supjaustyti 1cm storio griežinėliais, apslakstyti citrinos sultimis ir sudeti į VAROMA.
2. Vandeni supilti TM, uzdeti VAROMA ir apie 17 min / Varoma / 1 poz. garinti.
3. TM isplauti..
4. Obuoliai atvėsti gerai ir sudeti ant lėkščių.

Sidro Zabaglione padazas
1. Visus ingredientus sudeti i TM, uzdeti drugeli ir maišykite 6 Min./70° /poz.3-4.
2. Zabaglione iskarto išpilstyti ant obuoliui.

Pastaba:
Garinimo trukmė priklauso nuo obuolių veislės ir kietumo.

P.S. vietoj sidro galima naudoti ivairiausias sultis, sampana, vyna. Esu dariusi su Sidru, sampanu, obuoliu sultymis ir citrinu sultymis. Jei obuoliai salduniai, darykite su citrinu sultymis  thumbup.gif , kitais apvejais pagal save  smile.gif



Aciu uz idomu patiekala 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergelikes patarkite, ryt atvaziuoja drauge su italu vyru, jis toks maisto megejas, ka reiketu padaryti uzkasti lengvai, ka patartumete doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kur visos dingote g.gif
vakar dariau chrenus su MB kartu, tai thumbup.gif gavosi, stiprus blink.gif
o siandien kaimyne atnese 3 litrus saldzios grietineles, tai padariau 1,5 kg sviesto
ir dar padariau kepeneliu pasteta rolleyes.gif
Atsakyti